Tuesday, August 31, 2021

gambar harimau malaya Goldbar 1gm 999 24K pada hari ini 29-Aug 2021

Awesome!

#PublicGold #LBMA #BullionBar PG #emas1gram (Au 999.9) #24Kgold

✅ #Harimau Malaya, #celebration, #investment, #collection, #gift #saving #Jongkongemas

👉🏻https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

👉🏻https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

👉🏻https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

#pgmall #koleksiemas

Cepat sebelum terlambat. Stok terhad

Promosi hari ini 29-Aug

jom masuk tentera emas 1gm

Koleksi Emas 1gm Koperasi Tentera Malaysia

#LBMA #BullionBar PG #emas1gram (Au 999.9) #24Kgold

✅ Koperasi Tentera , #celebration, #investment, #collection, #gift #saving #Jongkongemas

👉🏻https://tinyurl.com/kotentera

👉🏻https://tinyurl.com/kotentera

👉🏻https://tinyurl.com/kotentera

#pgmall #koleksiemas

Cepat sebelum terlambat. Promosi hari ini 30-Aug

mamasab lubuk kek *promosi hari ini 31-Aug

Hello all, Bella Agen Sah Mamasab disini

✅Berminat untuk order #kambingperap #doryskin #kek #cookies #nutella #cheesetart #redvelvet #mamasabcookies #sayajual #sayaambikorder #delivery

#mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabbakery #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #mamasabrinabakery #mamasabxneelofa

Package #Delivery seluruh Sem Malaysia

Yg berminat boleh pm / WhatsApp

👉🏻http://linktr.ee/bellamamasab

Cepat promosi hari ini 31-Aug

cara beli emas publicgold #introducer PG005353

Kenapa kita simpan emas apabila tak mampu simpan duit?

1. Sifat emas itu sendiri menyebabkan kita sayang untuk guna atau pakai jadi automatik kita akan lebih berdisiplin menyimpan duit.

2. Duit kita ditukarkan kepada bentuk yang lebih selamat dan stabil sekiranya berlaku kejatuhan wang ringgit seperti yang berlaku kepada ekonomi Malaysia pada tahun 1997.

3. "Forgotten savings" automatik kita terlupa kita menyimpan, jadi kita akan ada simpanan secara tidak sedar.

4. Simpanan kecemasan dan backup "belanja hangus", jadi kita tidak perlu meminjam atau berhutang dengan orang lain.

5. Duit ketika gawat dan penyelamat simpanan ketika bankrap.

6. Duit antarabangsa, boleh gunakan emas ketika pergi luar negara dan tukar duit kepada currency negara itu.

Sekarang ini boleh simpan emas serendah RM100 dengan platform yang disediakan. Berminat nak simpan emas boleh hubungi saya.

Jom simpan emas sekarang -kontek saya Nizam PG005353 pada hari ini 31 August 2021

Wasap:  http://gap.wasap.my

Bio link http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

publicgold sdn bnd *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

ᴘᴜʙʟɪᴄ ɢᴏʟᴅ ᴅᴇᴀʟᴇʀ

ɢᴏʟᴅʙᴀʀ • ᴅɪɴᴀʀ • sɪʟᴠᴇʀ • ᴅɪʀʜᴀᴍ

Urut Saraf Ampang #jom urut pada hari ini 31-August

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut Saraf Ampang

public gold mint sdn bhd

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!

Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://tinyurl.com/regpublicgold

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://tinyurl.com/simpangold

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/

Emas Public Gold Yang Mana Paling Untung? *jom tukar jadi aset emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Metafizik hari ini 31 August 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


cara beli emas publicgold Mulakan #simpanemas hari ni pada 31 August

[Rasa tidak berduit]

Perkara biasa yang berlaku kepada penyimpan emas ialah mereka akan rasa seperti seolah-olah tidak berduit.

Walaupun duit itu penting, tapi rasa berduit itu sangatlah bahaya. Paling teruk kalau seseorang tu sebenarnya tak berduit tapi berlagak macam (rasa) berduit!

Mereka biasanya selalu fikir untuk belanja. Dan selalunya berbelanja melebihi daripada kemampuan sebenar dengan membuat hutang jahat.

Bagi mereka yang sememang berduit dan rasa berduit pula, duitnya mudah (cepat) bocor. Simpan sekejap, bocor semula. Simpanan tak pernah lekat.

Bila simpan duit susah lekat, pasti kekayaan kita susah nak berkembang malah mungkin lebih teruk daripada itu.

Sebab itu salah satu penawar bagi orang yang susah nak simpan duit adalah EMAS.

Sebab orang yang simpan emas mereka akan rasa macam tak berduit, sedangkan hakikat yang sebenar emas tu adalah duit.

Bila duit dah bertukar jadi emas, kita tidak lagi terfikir hendak beli itu ini atau berbelanja kepada perkara yang bukan-bukan.

Nafsu berbelanja kita dapat di kawal dengan tukarkan duit simpanan jadi emas sebab emas dapat hilangkan kita "rasa berduit".

Duit kalau dah bertukar jadi emas, kita akan ada tempoh bertenang untuk membelanjakannya sebab dihati kita akan timbul perasaan sayang bila hendak menjualnya semula kelak.

Jom simpan emas -kontek saya Nizam PG005353 http://gap.wasap.my

link http://linktr.ee/tokperaihemas

telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Sumber oleh:Khaja

PublicGold Malaysia #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.😂

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp


cara beli emas publicgold #tokperaihemas

Adik-adik semua,

Sebelum beli kereta mahal,

Sebelum beli motosikal mahal,

Sebelum melabur,

Sebelum beli rumah,

Sebelum dan sebelum...

Buat simpanan dana kecemasan dulu 3 - 6 bulan gaji sejak awal permulaan kita ada pendapatan.

Lambat lah bang nak beli kereta. Ya lambat. Tapi biarlah lambat asalkan kita tak akan mudah terpalit dengan hutang jahat bila terdesak.

Antara instrumen simpanan ada beberapa di Malaysia:

1. Emas

2. ASB

3. Tabung Haji

Jangan tanya mana satu lebih baik kalau kita mampu simpan ke dalam ketiga-tiga akaun simpanan tu.

Jom mulakan sekarang.

Daftar akaun simpanan emas PERCUMA dan boleh beli emas bermula RM100 sahaja.

NIZAM PG005353

http://gap.wasap.my

http://linktr.ee/tokperaihemas


6 Keuntungan Menjadi Dealer Public Gold Daftar hari ini 31-Aug

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://pg.mdnizam.com

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.


Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://chat.whatsapp.com/DJtKTrQHkZyETfvL6uz9km

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/


NIZAM PG005353

ACTIVE PG DEALER

Cepat sebelum terlambat!

6 Keuntungan Menjadi Dealer Public Gold *jom simpan hari ini 31-Aug

UBAH SIMPAN 1 GRAM EMAS SETIAP BULAN DARIPADA SEKARANG!

Bagi sesiapa yang nak jadikan emas sebagai simpanan, saya sangat galakkan untuk bermula dengan menyimpan 1 gram emas setiap bulan.

Orang cakap sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jadikan ianya tabiat dan disiplin kan diri.

Cara ini lebih elok daripada beli banyak dan terus diam. Sebab cara ini adalah berterusan dan konsisten.

Sedar-sedar 1 tahun dah ada 12 gram sedangkan orang lain masih lagi menyimpan angan-angan untuk menyimpan beratus-ratus gram.

Anggap simpanan emas ni sebagai simpanan paksa dan lupa. Yalah, bila ianya dalam bentuk emas, kan susah sikit simpanan tu untuk disentuh dan dibelanjakan.

Banyak kelebihan yang kita boleh dapat dengan menyimpan emas ni. Tak kisahlah nak menyimpan berapa banyak pun, yang penting konsisten!

Bila nak menyimpan ni biarlah ada ilmu. Barulah kita konfiden, betul tak? 😉

Nak mula simpan emas untuk gandakan simpanan? Whatsapp sekarang untuk info lanjut:

Nizam

👉🏻www.wasap.my/60136408906/akaungap" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> www.wasap.my/60136408906/akaungap

Monday, August 30, 2021

g shock harimau malaya Goldbar 1gm 999 24K pada hari ini 28-Aug 2021

Awesome!

#PublicGold #LBMA #BullionBar PG #emas1gram (Au 999.9) #24Kgold

✅ #Harimau Malaya, #celebration, #investment, #collection, #gift #saving #Jongkongemas

👉🏻https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

👉🏻https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

👉🏻https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

#pgmall #koleksiemas

Cepat sebelum terlambat. Stok terhad

Promosi hari ini 28-Aug

koperasi tentera emas 1gm

Koleksi Emas 1gm Koperasi Tentera Malaysia

#LBMA #BullionBar PG #emas1gram (Au 999.9) #24Kgold

✅ Koperasi Tentera , #celebration, #investment, #collection, #gift #saving #Jongkongemas

👉🏻https://tinyurl.com/kotentera

👉🏻https://tinyurl.com/kotentera

👉🏻https://tinyurl.com/kotentera

#pgmall #koleksiemas

Cepat sebelum terlambat. Promosi hari ini 29-Aug

mamasab pasir puteh *promosi hari ini 30-Aug

Hello all, Bella Agen Sah Mamasab disini

✅Berminat untuk order #kambingperap #doryskin #kek #cookies #nutella #cheesetart #redvelvet #mamasabcookies #sayajual #sayaambikorder #delivery

#mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabbakery #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #mamasabrinabakery #mamasabxneelofa

Package #Delivery seluruh Sem Malaysia

Yg berminat boleh pm / WhatsApp

👉🏻http://linktr.ee/bellamamasab

Cepat promosi hari ini 30-Aug

Cara membeli emas publicgold #introducer PG005353

Kenapa kita simpan emas apabila tak mampu simpan duit?

1. Sifat emas itu sendiri menyebabkan kita sayang untuk guna atau pakai jadi automatik kita akan lebih berdisiplin menyimpan duit.

2. Duit kita ditukarkan kepada bentuk yang lebih selamat dan stabil sekiranya berlaku kejatuhan wang ringgit seperti yang berlaku kepada ekonomi Malaysia pada tahun 1997.

3. "Forgotten savings" automatik kita terlupa kita menyimpan, jadi kita akan ada simpanan secara tidak sedar.

4. Simpanan kecemasan dan backup "belanja hangus", jadi kita tidak perlu meminjam atau berhutang dengan orang lain.

5. Duit ketika gawat dan penyelamat simpanan ketika bankrap.

6. Duit antarabangsa, boleh gunakan emas ketika pergi luar negara dan tukar duit kepada currency negara itu.

Sekarang ini boleh simpan emas serendah RM100 dengan platform yang disediakan. Berminat nak simpan emas boleh hubungi saya.

Jom simpan emas sekarang -kontek saya Nizam PG005353 pada hari ini 30 August 2021

Wasap:  http://gap.wasap.my

Bio link http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

IRONMAN Goldbar 1gm Public Gold

IRONMAN :

Iron Man, in a snap of a finger with the Infinity Gauntlet, he restored humanity back to its full population and wiped out Thanos and his armies once by sacrifice himself to protect humanity. That was Iron Man in 'Avengers: Endgame'. Get this Iron Man Commemorative Gold Bar as a tribute to our great hero!

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

Dapatkan dibawah!!

https://tinyurl.com/ironman1gm

https://tinyurl.com/ironman1gm

https://tinyurl.com/ironman1gm


publicgold transaction fee *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

ᴘᴜʙʟɪᴄ ɢᴏʟᴅ ᴅᴇᴀʟᴇʀ

ɢᴏʟᴅʙᴀʀ • ᴅɪɴᴀʀ • sɪʟᴠᴇʀ • ᴅɪʀʜᴀᴍ

Urut Saraf Sri Kembangan #jom urut pada hari ini 30-August

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut Saraf Sri Kembangan

public gold mlm

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!

Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://tinyurl.com/regpublicgold

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://tinyurl.com/simpangold

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/

6 Keuntungan Menjadi Dealer Public Gold *jom tukar jadi aset emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Metafizik hari ini 30 August 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


Cara membeli emas publicgold Mulakan #simpanemas hari ni pada 30 August

[Rasa tidak berduit]

Perkara biasa yang berlaku kepada penyimpan emas ialah mereka akan rasa seperti seolah-olah tidak berduit.

Walaupun duit itu penting, tapi rasa berduit itu sangatlah bahaya. Paling teruk kalau seseorang tu sebenarnya tak berduit tapi berlagak macam (rasa) berduit!

Mereka biasanya selalu fikir untuk belanja. Dan selalunya berbelanja melebihi daripada kemampuan sebenar dengan membuat hutang jahat.

Bagi mereka yang sememang berduit dan rasa berduit pula, duitnya mudah (cepat) bocor. Simpan sekejap, bocor semula. Simpanan tak pernah lekat.

Bila simpan duit susah lekat, pasti kekayaan kita susah nak berkembang malah mungkin lebih teruk daripada itu.

Sebab itu salah satu penawar bagi orang yang susah nak simpan duit adalah EMAS.

Sebab orang yang simpan emas mereka akan rasa macam tak berduit, sedangkan hakikat yang sebenar emas tu adalah duit.

Bila duit dah bertukar jadi emas, kita tidak lagi terfikir hendak beli itu ini atau berbelanja kepada perkara yang bukan-bukan.

Nafsu berbelanja kita dapat di kawal dengan tukarkan duit simpanan jadi emas sebab emas dapat hilangkan kita "rasa berduit".

Duit kalau dah bertukar jadi emas, kita akan ada tempoh bertenang untuk membelanjakannya sebab dihati kita akan timbul perasaan sayang bila hendak menjualnya semula kelak.

Jom simpan emas -kontek saya Nizam PG005353 http://gap.wasap.my

link http://linktr.ee/tokperaihemas

telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Sumber oleh:Khaja

Kelebihan Utama Emas #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.😂

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp


Cara membeli emas publicgold #tokperaihemas

Adik-adik semua,

Sebelum beli kereta mahal,

Sebelum beli motosikal mahal,

Sebelum melabur,

Sebelum beli rumah,

Sebelum dan sebelum...

Buat simpanan dana kecemasan dulu 3 - 6 bulan gaji sejak awal permulaan kita ada pendapatan.

Lambat lah bang nak beli kereta. Ya lambat. Tapi biarlah lambat asalkan kita tak akan mudah terpalit dengan hutang jahat bila terdesak.

Antara instrumen simpanan ada beberapa di Malaysia:

1. Emas

2. ASB

3. Tabung Haji

Jangan tanya mana satu lebih baik kalau kita mampu simpan ke dalam ketiga-tiga akaun simpanan tu.

Jom mulakan sekarang.

Daftar akaun simpanan emas PERCUMA dan boleh beli emas bermula RM100 sahaja.

NIZAM PG005353

http://gap.wasap.my

http://linktr.ee/tokperaihemas


Kenapa Saya Pilih Emas Public Gold? Daftar hari ini 30-Aug

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://pg.mdnizam.com

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.


Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://chat.whatsapp.com/DJtKTrQHkZyETfvL6uz9km

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/


NIZAM PG005353

ACTIVE PG DEALER

Cepat sebelum terlambat!

Kenapa Saya Pilih Emas Public Gold? *jom simpan hari ini 30-Aug

UBAH SIMPAN 1 GRAM EMAS SETIAP BULAN DARIPADA SEKARANG!

Bagi sesiapa yang nak jadikan emas sebagai simpanan, saya sangat galakkan untuk bermula dengan menyimpan 1 gram emas setiap bulan.

Orang cakap sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jadikan ianya tabiat dan disiplin kan diri.

Cara ini lebih elok daripada beli banyak dan terus diam. Sebab cara ini adalah berterusan dan konsisten.

Sedar-sedar 1 tahun dah ada 12 gram sedangkan orang lain masih lagi menyimpan angan-angan untuk menyimpan beratus-ratus gram.

Anggap simpanan emas ni sebagai simpanan paksa dan lupa. Yalah, bila ianya dalam bentuk emas, kan susah sikit simpanan tu untuk disentuh dan dibelanjakan.

Banyak kelebihan yang kita boleh dapat dengan menyimpan emas ni. Tak kisahlah nak menyimpan berapa banyak pun, yang penting konsisten!

Bila nak menyimpan ni biarlah ada ilmu. Barulah kita konfiden, betul tak? 😉

Nak mula simpan emas untuk gandakan simpanan? Whatsapp sekarang untuk info lanjut:

Nizam

👉🏻www.wasap.my/60136408906/akaungap" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> www.wasap.my/60136408906/akaungap

Sunday, August 29, 2021

harimau malaya jersey 2020 Goldbar 1gm 999 24K pada hari ini 27-Aug 2021

Awesome!

#PublicGold #LBMA #BullionBar PG #emas1gram (Au 999.9) #24Kgold

✅ #Harimau Malaya, #celebration, #investment, #collection, #gift #saving #Jongkongemas

👉🏻https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

👉🏻https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

👉🏻https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

#pgmall #koleksiemas

Cepat sebelum terlambat. Stok terhad

Promosi hari ini 27-Aug

tentera darat pangkat emas 1gm

Koleksi Emas 1gm Koperasi Tentera Malaysia

#LBMA #BullionBar PG #emas1gram (Au 999.9) #24Kgold

✅ Koperasi Tentera , #celebration, #investment, #collection, #gift #saving #Jongkongemas

👉🏻https://tinyurl.com/kotentera

👉🏻https://tinyurl.com/kotentera

👉🏻https://tinyurl.com/kotentera

#pgmall #koleksiemas

Cepat sebelum terlambat. Promosi hari ini 28-Aug

mamasab kota bharu *promosi hari ini 29-Aug

Hello all, Bella Agen Sah Mamasab disini

✅Berminat untuk order #kambingperap #doryskin #kek #cookies #nutella #cheesetart #redvelvet #mamasabcookies #sayajual #sayaambikorder #delivery

#mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabbakery #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #mamasabrinabakery #mamasabxneelofa

Package #Delivery seluruh Sem Malaysia

Yg berminat boleh pm / WhatsApp

👉🏻http://linktr.ee/bellamamasab

Cepat promosi hari ini 29-Aug

Daftar percuma ahli publicgold #introducer PG005353

Kenapa kita simpan emas apabila tak mampu simpan duit?

1. Sifat emas itu sendiri menyebabkan kita sayang untuk guna atau pakai jadi automatik kita akan lebih berdisiplin menyimpan duit.

2. Duit kita ditukarkan kepada bentuk yang lebih selamat dan stabil sekiranya berlaku kejatuhan wang ringgit seperti yang berlaku kepada ekonomi Malaysia pada tahun 1997.

3. "Forgotten savings" automatik kita terlupa kita menyimpan, jadi kita akan ada simpanan secara tidak sedar.

4. Simpanan kecemasan dan backup "belanja hangus", jadi kita tidak perlu meminjam atau berhutang dengan orang lain.

5. Duit ketika gawat dan penyelamat simpanan ketika bankrap.

6. Duit antarabangsa, boleh gunakan emas ketika pergi luar negara dan tukar duit kepada currency negara itu.

Sekarang ini boleh simpan emas serendah RM100 dengan platform yang disediakan. Berminat nak simpan emas boleh hubungi saya.

Jom simpan emas sekarang -kontek saya Nizam PG005353 pada hari ini 29 August 2021

Wasap:  http://gap.wasap.my

Bio link http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

IRONMAN Goldbar 1gm Pelaburan Emas Public Gold

IRONMAN :

Iron Man, in a snap of a finger with the Infinity Gauntlet, he restored humanity back to its full population and wiped out Thanos and his armies once by sacrifice himself to protect humanity. That was Iron Man in 'Avengers: Endgame'. Get this Iron Man Commemorative Gold Bar as a tribute to our great hero!

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

Dapatkan dibawah!!

https://tinyurl.com/ironman1gm

https://tinyurl.com/ironman1gm

https://tinyurl.com/ironman1gm


publicgold traffic *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

ᴘᴜʙʟɪᴄ ɢᴏʟᴅ ᴅᴇᴀʟᴇʀ

ɢᴏʟᴅʙᴀʀ • ᴅɪɴᴀʀ • sɪʟᴠᴇʀ • ᴅɪʀʜᴀᴍ

Urut Saraf Serdang #jom urut pada hari ini 29-August

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut Saraf Serdang

public gold meseum

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!

Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://tinyurl.com/regpublicgold

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://tinyurl.com/simpangold

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/