Monday, October 31, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 31-Oct-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..๐Ÿ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita๐Ÿ˜Š

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman ๐Ÿ˜Š

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 31-Oct-2022

--->> osini.co/publicgold2u

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Metafizik hari ini 31-Oct 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


DITAJA OLEH PG005353 >> http://osini.co/publicgold2u

Jom Simpan Aset dengan Emas 125

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar ๐Ÿ˜ Dulu RM180 je sekarang dah RM270+

Mulakan AZAM 2022 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Simpan Emas untuk masa depan pada hari ini 31-Oct

*PERHATIAN*

R I S A U bila umor dah 35 tapi duit simpanan masih tak nampak bayang laa kawan..

Kerja dah bertahun-tahun simpanan masih krik krik tak bertambah, luak lagi ada..

Hari gaji dah tiba sahabat!!

Bila kita tak berjaya simpan duit, jom kita belajar simpan emas bersama pula.

Macamana mana nak mula?

Sahabat yang mulia, sebelum itu jom follow https://www.instagram.com/tokperaihemas dan join channel emas percuma di telegram > https://t.me/simpangold

Moga allah membalas setiap kebaikan dan keikhlasan anda.

Dan jangan risau, setiap penyakit ada ubatnya. Ubat untuk penyakit boros boleh dirawat dengan buka akaun Emas GAP.

Kaedah paling mudah dan mampu milik.

Insyaallah, simpanan anda mampu bertahan lama dan kekayaan terbina dalam diam.

Anda hanya perlu :

1) Buat belian emas pertama sebagai 'benchmark".

2) Mulakan dengan paling minima RM100 untuk 0.37+ gram. Kalau ada bajet lebih boleh mula lebih dari itu, lagi baik.

3) Kembangkan sikit-sikit ikut kemampuan kita, konsisten simpan 1 gram sebulan sehingga berkepok.

4) Dan paling penting bila beli emas dapat emas, bukan tunggu dapat dividen.

Setiap pembelian emas dan pendaftaran akaun GAP #publicgold akan menerima E-BOOK dan bimbingan Percuma.

Mulakan simpanan emas sekarang gaissss bermula dgn RM100 je pun.

Nak Tahu lagi ;๐Ÿฅฐ

KLIK SINI >> http://osini.co/publicgold2u

"Keep saving gold, gold will save you"

Nizam

http://linktr.ee/tokperaihemas

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!

Nak tahu lebih pasal Public Gold disini >> osini.co/publicgold2u

Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



publicgold promo code *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

linktr.ee/tokperaihemas

แด˜แดœส™สŸษชแด„ ษขแดสŸแด… แด…แด‡แด€สŸแด‡ส€

ษขแดสŸแด…ส™แด€ส€ • แด…ษชษดแด€ส€ • sษชสŸแด แด‡ส€ • แด…ษชส€สœแด€แด

Iklan terbaik Oct-31

๐˜๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜—๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜‰๐˜ฐ๐˜ต ๐˜š๐˜ข๐˜ต๐˜ถ-๐˜ด๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ 100% ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฉ๐˜ช ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช.

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ง๐˜ต๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ 

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ด๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ฑ๐˜ด 

S๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ข ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ป๐˜ช๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ข ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข. ๐˜’๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ต๐˜ช๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ข๐˜จ๐˜ช ๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ข๐˜ถ, ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ซ๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ˆ๐˜ญ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ซ๐˜ข ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข.

๐˜”๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฑ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ 

๐˜‘๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด, ๐˜ซ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ข, ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜จ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช ๐Ÿ‘ di TELEGRAM

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

Jom menabung emas pada hari ini 31-Oct-2022. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Jom baca2 dulu tentang PUBLIC GOLD

>> http://osini.co/publicgold2u

Klik link WhatsApp dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Urut Badan Subang Jaya #jom urut pada hari ini 31-October

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut Badan Subang Jaya

Telegram Group Iklan Viral Malaysia latest 2022

Jom join telegram and whatsapp group iklan viral terbaik Malaysia

Tanpa sekatan, tanpa Group Booster

Bebas Beriklan

Telegram : ----> https://t.me/kongsitelegram

Whatsapp: ----> https://t.me/kongsiwhatsapp

*banyak group dalam telegram dan anda boleh join percuma dan Santai

JOM JOIN MarketPlace Viral Malaysia ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’–

Public Gold >> osini.co/publicgold2u

1️⃣ http://t.me/bandartunrazak

2️⃣http://t.me/bandartasikselatan

3️⃣http://t.me/sripermaisurimarketplace

4️⃣http://t.me/sungaibesimarketplace

5️⃣http://t.me/cherasmarketplace

6️⃣ http://t.me/damansaramarketplace

7️⃣ http://t.me/subangmarketplace

8️⃣ http://t.me/sungaibuluhmarketplace

9️⃣ http://t.me/subangjayamarketplace

1️⃣0️⃣ http://t.me/pengerangmarketplace

1️⃣1️⃣http://t.me/damansaramarketplace

1️⃣2️⃣http://t.me/negeri9marketplace

1️⃣3️⃣http://t.me/selangormarketplace

1️⃣4️⃣http://t.me/denaialammarketplace

1️⃣5️⃣http://t.me/johormarketplacegroup

1️⃣6️⃣http://t.me/kotawarisanmarketplace

1️⃣7️⃣http://t.me/melakamarketplacegroup

1️⃣8️⃣http://t.me/bazarkelate

1️⃣9️⃣http://t.me/kedahmarketplace

2️⃣0️⃣http://t.me/perlismarketplace

2️⃣1️⃣http://t.me/perakmarketplacegroup

2️⃣2️⃣http://t.me/penangmarketplace

2️⃣3️⃣http://t.me/pahangmarketplace

2️⃣4️⃣http://t.me/bangsarmarketplace

2️⃣5️⃣http://t.me/sripetalingmarketplace

2️⃣6️⃣http://t.me/serdangmarketplace

2️⃣7️⃣http://t.me/bukitjalilmarketplace

2️⃣8️⃣http://t.me/desapetalingmarketplace

2️⃣9️⃣@nilai3marketplace

3️⃣0️⃣@sarawakmarketplace

3️⃣1️⃣@sabahmarketplacegroup

3️⃣2️⃣ @bazarganukita

3️⃣3️⃣http://t.me/ampangmarketplace

3️⃣4️⃣http://t.me/pandanindahmarketplace


Viralpos jom iklan di Telegram hari ini Oct-31

๐˜๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜—๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜‰๐˜ฐ๐˜ต ๐˜š๐˜ข๐˜ต๐˜ถ-๐˜ด๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ 100% ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฉ๐˜ช ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช.

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ง๐˜ต๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ 

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ด๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ฑ๐˜ด 

S๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ข ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ป๐˜ช๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ข ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข. ๐˜’๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ต๐˜ช๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ข๐˜จ๐˜ช ๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ข๐˜ถ, ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ซ๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ˆ๐˜ญ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ซ๐˜ข ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข.

๐˜”๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฑ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ 

๐˜‘๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด, ๐˜ซ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ข, ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜จ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช ๐Ÿ‘ di TELEGRAM

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

Jom Simpan Emas Melalui GAP mulai dengan hari ini 31-Oct

Orang Kelantan dah lama 'membudayakan' beli dan simpan emas rupanya.

Peniaga-peniaga wanita di Pasar Siti Khadijah khabarnya waktu pagi dok gadai emas (nak buat modal pusingan barang2 meniaga) dan petang pergi tebus balik sambil top up beli emas baru lg sbb dah untung .

Konklusinya: Emas mereka tak hilang malah makin bertambah. Modal niaga sentiasa ada , dan untung berlipat ganda lg sbb harga emas makin menaik.



Nak mulakan simpanan emas dgn RM100,

Nak Tahu lagi ;๐Ÿฅฐ

>> http://osini.co/publicgold2u

>> http://osini.co/publicgold2u

whatsapp http://gap.wasap.my

Bila lagi nak menyimpan tu!.. jom mulakan

http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp

#simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold

Sakit Otot

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya : AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/60111255190/urut

Telegran: http://t.me/urutlelaki | http://t.me/kakiurut

Blog : http://www.abeurut.com | http://urutlelaki.com

Tips Memahami Naik Turun Harga Emas Daftar hari ini 31-Oct

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://pg.mdnizam.com

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

NAK TAHU LEBIH LANJUT - osini.co/publicgold2u

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://chat.whatsapp.com/DJtKTrQHkZyETfvL6uz9km

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/


NIZAM PG005353

ACTIVE PG DEALER

Cepat sebelum terlambat!

NAK TAHU LEBIH LANJUT - osini.co/publicgold2u

Wahed Invest portfolio

Nizam wants to give you a free Wahed bonus of USD 2.5.

To claim your free reward make sure you use this referral code when you sign up: mohmoh1153

Wahed Invest ada Robo Advisor terbaru yang syariah compliant. Memang terbaik!

Download the app https://app.wahedinvest.com/referral dan set the referral to mohmoh1153

Tak buat tak dapat duit tu.

#wahedinvest

Tips Memahami Naik Turun Harga Emas *jom simpan hari ini 31-Oct

UBAH SIMPAN 1 GRAM EMAS SETIAP BULAN DARIPADA SEKARANG!

Bagi sesiapa yang nak jadikan emas sebagai simpanan, saya sangat galakkan untuk bermula dengan menyimpan 1 gram emas setiap bulan.

Orang cakap sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jadikan ianya tabiat dan disiplin kan diri.

Cara ini lebih elok daripada beli banyak dan terus diam. Sebab cara ini adalah berterusan dan konsisten.

Sedar-sedar 1 tahun dah ada 12 gram sedangkan orang lain masih lagi menyimpan angan-angan untuk menyimpan beratus-ratus gram.

Anggap simpanan emas ni sebagai simpanan paksa dan lupa. Yalah, bila ianya dalam bentuk emas, kan susah sikit simpanan tu untuk disentuh dan dibelanjakan.

Banyak kelebihan yang kita boleh dapat dengan menyimpan emas ni. Tak kisahlah nak menyimpan berapa banyak pun, yang penting konsisten!

Bila nak menyimpan ni biarlah ada ilmu. Barulah kita konfiden, betul tak? ๐Ÿ˜‰

Nak mula simpan emas untuk gandakan simpanan? Whatsapp sekarang untuk info lanjut:

Nizam

Utk keterangan lanjut >> osini.co/publicgold2u

๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60136408906/akaungap

linktr.ee/tokperaihemas

Sunday, October 30, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 30-Oct-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..๐Ÿ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita๐Ÿ˜Š

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman ๐Ÿ˜Š

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 30-Oct-2022

--->> osini.co/publicgold2u

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Metafizik hari ini 30-Oct 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


DITAJA OLEH PG005353 >> http://osini.co/publicgold2u

Jom Simpan Aset dengan Emas 124

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar ๐Ÿ˜ Dulu RM180 je sekarang dah RM270+

Mulakan AZAM 2022 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!

Nak tahu lebih pasal Public Gold disini >> osini.co/publicgold2u

Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



publicgold payment method *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

linktr.ee/tokperaihemas

แด˜แดœส™สŸษชแด„ ษขแดสŸแด… แด…แด‡แด€สŸแด‡ส€

ษขแดสŸแด…ส™แด€ส€ • แด…ษชษดแด€ส€ • sษชสŸแด แด‡ส€ • แด…ษชส€สœแด€แด

jom iklan terbaik Oct-30

๐˜๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜—๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜‰๐˜ฐ๐˜ต ๐˜š๐˜ข๐˜ต๐˜ถ-๐˜ด๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ 100% ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฉ๐˜ช ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช.

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ง๐˜ต๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ 

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ด๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ฑ๐˜ด 

S๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ข ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ป๐˜ช๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ข ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข. ๐˜’๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ต๐˜ช๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ข๐˜จ๐˜ช ๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ข๐˜ถ, ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ซ๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ˆ๐˜ญ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ซ๐˜ข ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข.

๐˜”๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฑ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ 

๐˜‘๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด, ๐˜ซ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ข, ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜จ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช ๐Ÿ‘ di TELEGRAM

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

Jom menabung emas pada hari ini 30-Oct-2022. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Jom baca2 dulu tentang PUBLIC GOLD

>> http://osini.co/publicgold2u

Klik link WhatsApp dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Urut Badan Petaling Jaya #jom urut pada hari ini 30-October

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut Badan Petaling Jaya

Telegram Group Iklan Viral Malaysia latest 2022

Jom join telegram and whatsapp group iklan viral terbaik Malaysia

Tanpa sekatan, tanpa Group Booster

Bebas Beriklan

Telegram : ----> https://t.me/kongsitelegram

Whatsapp: ----> https://t.me/kongsiwhatsapp

*banyak group dalam telegram dan anda boleh join percuma dan Santai

JOM JOIN MarketPlace Viral Malaysia ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’–

Public Gold >> osini.co/publicgold2u

1️⃣ http://t.me/bandartunrazak

2️⃣http://t.me/bandartasikselatan

3️⃣http://t.me/sripermaisurimarketplace

4️⃣http://t.me/sungaibesimarketplace

5️⃣http://t.me/cherasmarketplace

6️⃣ http://t.me/damansaramarketplace

7️⃣ http://t.me/subangmarketplace

8️⃣ http://t.me/sungaibuluhmarketplace

9️⃣ http://t.me/subangjayamarketplace

1️⃣0️⃣ http://t.me/pengerangmarketplace

1️⃣1️⃣http://t.me/damansaramarketplace

1️⃣2️⃣http://t.me/negeri9marketplace

1️⃣3️⃣http://t.me/selangormarketplace

1️⃣4️⃣http://t.me/denaialammarketplace

1️⃣5️⃣http://t.me/johormarketplacegroup

1️⃣6️⃣http://t.me/kotawarisanmarketplace

1️⃣7️⃣http://t.me/melakamarketplacegroup

1️⃣8️⃣http://t.me/bazarkelate

1️⃣9️⃣http://t.me/kedahmarketplace

2️⃣0️⃣http://t.me/perlismarketplace

2️⃣1️⃣http://t.me/perakmarketplacegroup

2️⃣2️⃣http://t.me/penangmarketplace

2️⃣3️⃣http://t.me/pahangmarketplace

2️⃣4️⃣http://t.me/bangsarmarketplace

2️⃣5️⃣http://t.me/sripetalingmarketplace

2️⃣6️⃣http://t.me/serdangmarketplace

2️⃣7️⃣http://t.me/bukitjalilmarketplace

2️⃣8️⃣http://t.me/desapetalingmarketplace

2️⃣9️⃣@nilai3marketplace

3️⃣0️⃣@sarawakmarketplace

3️⃣1️⃣@sabahmarketplacegroup

3️⃣2️⃣ @bazarganukita

3️⃣3️⃣http://t.me/ampangmarketplace

3️⃣4️⃣http://t.me/pandanindahmarketplace


Viralpos iklan produk anda di Telegram hari ini Oct-30

๐˜๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜—๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜‰๐˜ฐ๐˜ต ๐˜š๐˜ข๐˜ต๐˜ถ-๐˜ด๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ 100% ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฉ๐˜ช ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช.

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ง๐˜ต๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ 

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ

❌๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ช ๐˜ด๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ฑ๐˜ด 

S๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ข ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ป๐˜ช๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ข ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข. ๐˜’๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ต๐˜ช๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ข๐˜จ๐˜ช ๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ข๐˜ถ, ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ซ๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ˆ๐˜ญ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ซ๐˜ข ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข.

๐˜”๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ ๐˜ท๐˜ช๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฑ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ 

๐˜‘๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด, ๐˜ซ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ข, ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜จ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช ๐Ÿ‘ di TELEGRAM

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

Jom Simpan Emas Melalui GAP mulai dengan hari ini 30-Oct

Orang Kelantan dah lama 'membudayakan' beli dan simpan emas rupanya.

Peniaga-peniaga wanita di Pasar Siti Khadijah khabarnya waktu pagi dok gadai emas (nak buat modal pusingan barang2 meniaga) dan petang pergi tebus balik sambil top up beli emas baru lg sbb dah untung .

Konklusinya: Emas mereka tak hilang malah makin bertambah. Modal niaga sentiasa ada , dan untung berlipat ganda lg sbb harga emas makin menaik.



Nak mulakan simpanan emas dgn RM100,

Nak Tahu lagi ;๐Ÿฅฐ

>> http://osini.co/publicgold2u

>> http://osini.co/publicgold2u

whatsapp http://gap.wasap.my

Bila lagi nak menyimpan tu!.. jom mulakan

http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp

#simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold

Sakit Urat Belikat

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya : AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/60111255190/urut

Telegran: http://t.me/urutlelaki | http://t.me/kakiurut

Blog : http://www.abeurut.com | http://urutlelaki.com

Cara Mudah Meramal Kenaikan Harga Emas Daftar hari ini 30-Oct

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://pg.mdnizam.com

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

NAK TAHU LEBIH LANJUT - osini.co/publicgold2u

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://chat.whatsapp.com/DJtKTrQHkZyETfvL6uz9km

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/


NIZAM PG005353

ACTIVE PG DEALER

Cepat sebelum terlambat!

NAK TAHU LEBIH LANJUT - osini.co/publicgold2u

Wahed Invest bnm

Nizam wants to give you a free Wahed bonus of USD 2.5.

To claim your free reward make sure you use this referral code when you sign up: mohmoh1153

Wahed Invest ada Robo Advisor terbaru yang syariah compliant. Memang terbaik!

Download the app https://app.wahedinvest.com/referral dan set the referral to mohmoh1153

Tak buat tak dapat duit tu.

#wahedinvest

Cara Mudah Meramal Kenaikan Harga Emas *jom simpan hari ini 30-Oct

UBAH SIMPAN 1 GRAM EMAS SETIAP BULAN DARIPADA SEKARANG!

Bagi sesiapa yang nak jadikan emas sebagai simpanan, saya sangat galakkan untuk bermula dengan menyimpan 1 gram emas setiap bulan.

Orang cakap sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jadikan ianya tabiat dan disiplin kan diri.

Cara ini lebih elok daripada beli banyak dan terus diam. Sebab cara ini adalah berterusan dan konsisten.

Sedar-sedar 1 tahun dah ada 12 gram sedangkan orang lain masih lagi menyimpan angan-angan untuk menyimpan beratus-ratus gram.

Anggap simpanan emas ni sebagai simpanan paksa dan lupa. Yalah, bila ianya dalam bentuk emas, kan susah sikit simpanan tu untuk disentuh dan dibelanjakan.

Banyak kelebihan yang kita boleh dapat dengan menyimpan emas ni. Tak kisahlah nak menyimpan berapa banyak pun, yang penting konsisten!

Bila nak menyimpan ni biarlah ada ilmu. Barulah kita konfiden, betul tak? ๐Ÿ˜‰

Nak mula simpan emas untuk gandakan simpanan? Whatsapp sekarang untuk info lanjut:

Nizam

Utk keterangan lanjut >> osini.co/publicgold2u

๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60136408906/akaungap

linktr.ee/tokperaihemas

Saturday, October 29, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 29-Oct-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..๐Ÿ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita๐Ÿ˜Š

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman ๐Ÿ˜Š

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 29-Oct-2022

--->> osini.co/publicgold2u

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Metafizik hari ini 29-Oct 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


DITAJA OLEH PG005353 >> http://osini.co/publicgold2u

Simpan Emas untuk masa depan pada hari ini 29-Oct

*PERHATIAN*

R I S A U bila umor dah 35 tapi duit simpanan masih tak nampak bayang laa kawan..

Kerja dah bertahun-tahun simpanan masih krik krik tak bertambah, luak lagi ada..

Hari gaji dah tiba sahabat!!

Bila kita tak berjaya simpan duit, jom kita belajar simpan emas bersama pula.

Macamana mana nak mula?

Sahabat yang mulia, sebelum itu jom follow https://www.instagram.com/tokperaihemas dan join channel emas percuma di telegram > https://t.me/simpangold

Moga allah membalas setiap kebaikan dan keikhlasan anda.

Dan jangan risau, setiap penyakit ada ubatnya. Ubat untuk penyakit boros boleh dirawat dengan buka akaun Emas GAP.

Kaedah paling mudah dan mampu milik.

Insyaallah, simpanan anda mampu bertahan lama dan kekayaan terbina dalam diam.

Anda hanya perlu :

1) Buat belian emas pertama sebagai 'benchmark".

2) Mulakan dengan paling minima RM100 untuk 0.37+ gram. Kalau ada bajet lebih boleh mula lebih dari itu, lagi baik.

3) Kembangkan sikit-sikit ikut kemampuan kita, konsisten simpan 1 gram sebulan sehingga berkepok.

4) Dan paling penting bila beli emas dapat emas, bukan tunggu dapat dividen.

Setiap pembelian emas dan pendaftaran akaun GAP #publicgold akan menerima E-BOOK dan bimbingan Percuma.

Mulakan simpanan emas sekarang gaissss bermula dgn RM100 je pun.

Nak Tahu lagi ;๐Ÿฅฐ

KLIK SINI >> http://osini.co/publicgold2u

"Keep saving gold, gold will save you"

Nizam

http://linktr.ee/tokperaihemas