Sunday, October 31, 2021

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 31-Oct-2021

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM258

RM100 = 0.3876 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 31-Oct-2021

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


mamasab power *promosi hari ini 31-Oct

Hello all, Bella Agen Sah Mamasab Kelantan disini

✅Berminat untuk order #kambingperap #doryskin #kek #cookies #nutella #cheesetart #redvelvet #mamasabcookies #sayajual #sayaambikorder #delivery

#mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabbakery #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #mamasabrinabakery #mamasabxneelofa

Package #Delivery seluruh Sem Malaysia

Yg berminat boleh pm / WhatsApp

πŸ‘‰πŸ»http://linktr.ee/bellamamasab

Cepat promosi hari ini 31-Oct

Jom Simpan Aset dengan Emas 101

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://pg.mdnizam.com 

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Urut Saraf Sungai Besi *jom urut

Ramai orang ada masalah berikut datang...

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

_____________________________________________________

AbeUrut/Zam | Tel : 011.12551590

Wasap: https://abeurut.wasap.my

Blog : http://urutlelaki.com

Telegram : http://t.me/urutlelaki http://t.me/kakiurut http://t.me/kongsitelegram

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!


Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



Jom menabung emas pada hari ini 31-Oct-2021. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Saya beli Emas PG

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Saya beli Emas PG #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Metafizik hari ini 31 October 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


Jom Join PGMALL 31-October

Berita baik untuk semua!

Jom daftar akaun PG Mall di http://tinyurl.com/pgmall2u pada hari ini 31-October

PGMall adalah gedung beli belah online e-commerce (e-dagang) yang menggunakan konsep bridging locals to the world.

Maksudnya, PG Mall mengangkat barangan tempatan seperti kraftangan, jualan industri kecil-kecilan ke luar negara, melalui medium terbaik di PG Mall. Sehingga kini, PG Mall telah mempunyai lebih 1 juta pelanggan sedia ada yang mempunyai akaun GAP Public Gold.

Jadi, pasaran di PG Mall cukup berpotensi. PG Mall adalah satu laman web beli belah atas talian seperti LAZADA, ZALORA dan lain.-lain.

Yang paling best, lucky draw and dapat duit 2x sehari di c-wallet

Cepat, kalau tidak, memang rugi!

Daftar akaun PG Mall sekarang di http://tinyurl.com/pgmall2u


Grup Viral iklan Malaysia http://t.me/kongsitelegram http://t.me/kongsiwhatsapp

Emas Pelaburan - Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9)

[New Launch - 1st Batch] Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9) (Collection. investment, gift, mint bar,coin bar, AU 999 纯金 Jongkong Emas)

Product Description

- 99.99% 24K Pure Gold

- No SST

- Collectible

- Best for Gift and Investment

- Public Gold's unique 5g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

PROMOSI PGMALL 31-Oct 2021

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas


Emas Pelaburan

BELI EMAS CARA PALING SELESA

Dengan Public Gold (PG), anda ada banyak kedah untuk beli emas. Anda boleh pilih cara yang paling anda selesa berdasarkan bajet anda.

(1) Cash n Carry

Datang ke mana-mana 18 branch PG, beli apa sahaja item yang ready stok. Bayar dan terus bawa balik emas. Kaedah ni sama macam kedai emas.

(2) Order Online

Order online 24/7 untuk dapat harga yang kita suka. Lepas bayar, datang ke mana-mana branch PG atau boleh pilih secara pos terus ke rumah (diinsurankan).

(3) Ansuran Patuh Shariah

Beli emas secara ansuran yang patuh shariah. 4 kali bayar atau 10 kali bayar (bagi item 100g ke atas). Habis bayar baru datang collect emas. Ini cara terbaik beli emas masa depan pada harga hari ni.

(4) Beli & Simpan Percuma

Beli melalui #AkaunEmasGAP secara online dan simpan secara percuma dengan Public Gold. Emas tu boleh keluarkan di branch terdekat pada bila-bila masa.

Jadi pilihlah cara yang paling selesa.

Apa pun kaedah belian, pastikan tulis nama saya sebagai Introducer. Anda akan mendapat khidmat nasihat percuma dari saya sebagai Dealer sah Public Gold.

Anda akan dapat khidmat nasihat percuma sepanjang hayat dan akan dimasukkan kedalam grup wassap khas emas. ( http://t.me/rahsiaemas )

Perunding Emas Public Gold

NIZAM PG005353

Wasap saya http://gap.wasap.my nak tahu lebih lanjut.

Bio link utk faham (ada video dan ebook) : Linktr.ee/tokperaihemas

Daftar Akaun secara percuma terus je -> http://pg.mdnizam.com


Aurora Italia Zack Snyder Superman Collection *Promosi hari 31-October

[2 pcs] - Aurora Italia Zack Snyder's Justice League Collection - Superman Limited Edition Gram Bar 1G (AU 999.9) 24K

"They will join you in the sun, Kal-El". Will Superman be able to save the planet from an assault of catastrophic proportions? Introducing Zack Snyder's Justice League collection - Superman Edition gram bar. Add it to your collection now.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

Klik sini segera utk Pgmall Superman!

https://tinyurl.com/zacksuperman

https://tinyurl.com/zacksuperman

https://tinyurl.com/zacksuperman


Jom Simpan Aset dengan Emas 100

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://pg.mdnizam.com 

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Urut Saraf Sungai Besi *jom urut

Ramai orang ada masalah berikut datang...

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

_____________________________________________________

AbeUrut/Zam | Tel : 011.12551590

Wasap: https://abeurut.wasap.my

Blog : http://urutlelaki.com

Telegram : http://t.me/urutlelaki http://t.me/kakiurut http://t.me/kongsitelegram

Saya simpan dalam GAP Public Gold

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Saya simpan dalam GAP Public Gold #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Saturday, October 30, 2021

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 30-Oct-2021

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM258

RM100 = 0.3876 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 30-Oct-2021

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


mamasab murah *promosi hari ini 30-Oct

Hello all, Bella Agen Sah Mamasab Kelantan disini

✅Berminat untuk order #kambingperap #doryskin #kek #cookies #nutella #cheesetart #redvelvet #mamasabcookies #sayajual #sayaambikorder #delivery

#mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabbakery #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #mamasabrinabakery #mamasabxneelofa

Package #Delivery seluruh Sem Malaysia

Yg berminat boleh pm / WhatsApp

πŸ‘‰πŸ»http://linktr.ee/bellamamasab

Cepat promosi hari ini 30-Oct

Jom Simpan Aset dengan Emas 99

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://pg.mdnizam.com 

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Urut Saraf Puchong *jom urut

Ramai orang ada masalah berikut datang...

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

_____________________________________________________

AbeUrut/Zam | Tel : 011.12551590

Wasap: https://abeurut.wasap.my

Blog : http://urutlelaki.com

Telegram : http://t.me/urutlelaki http://t.me/kakiurut http://t.me/kongsitelegram

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!


Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



Jom menabung emas pada hari ini 30-Oct-2021. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Public Gold Emas

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Public Gold Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Metafizik hari ini 30 October 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


PGMALL terbaik 30-October

Berita baik untuk semua!

Jom daftar akaun PG Mall di http://tinyurl.com/pgmall2u pada hari ini 30-October

PGMall adalah gedung beli belah online e-commerce (e-dagang) yang menggunakan konsep bridging locals to the world.

Maksudnya, PG Mall mengangkat barangan tempatan seperti kraftangan, jualan industri kecil-kecilan ke luar negara, melalui medium terbaik di PG Mall. Sehingga kini, PG Mall telah mempunyai lebih 1 juta pelanggan sedia ada yang mempunyai akaun GAP Public Gold.

Jadi, pasaran di PG Mall cukup berpotensi. PG Mall adalah satu laman web beli belah atas talian seperti LAZADA, ZALORA dan lain.-lain.

Yang paling best, lucky draw and dapat duit 2x sehari di c-wallet

Cepat, kalau tidak, memang rugi!

Daftar akaun PG Mall sekarang di http://tinyurl.com/pgmall2u


Grup Viral iklan Malaysia http://t.me/kongsitelegram http://t.me/kongsiwhatsapp

Jom Simpan Emas - Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9)

[New Launch - 1st Batch] Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9) (Collection. investment, gift, mint bar,coin bar, AU 999 纯金 Jongkong Emas)

Product Description

- 99.99% 24K Pure Gold

- No SST

- Collectible

- Best for Gift and Investment

- Public Gold's unique 5g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

PROMOSI PGMALL 30-Oct 2021

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas


Jom Simpan Emas

BELI EMAS CARA PALING SELESA

Dengan Public Gold (PG), anda ada banyak kedah untuk beli emas. Anda boleh pilih cara yang paling anda selesa berdasarkan bajet anda.

(1) Cash n Carry

Datang ke mana-mana 18 branch PG, beli apa sahaja item yang ready stok. Bayar dan terus bawa balik emas. Kaedah ni sama macam kedai emas.

(2) Order Online

Order online 24/7 untuk dapat harga yang kita suka. Lepas bayar, datang ke mana-mana branch PG atau boleh pilih secara pos terus ke rumah (diinsurankan).

(3) Ansuran Patuh Shariah

Beli emas secara ansuran yang patuh shariah. 4 kali bayar atau 10 kali bayar (bagi item 100g ke atas). Habis bayar baru datang collect emas. Ini cara terbaik beli emas masa depan pada harga hari ni.

(4) Beli & Simpan Percuma

Beli melalui #AkaunEmasGAP secara online dan simpan secara percuma dengan Public Gold. Emas tu boleh keluarkan di branch terdekat pada bila-bila masa.

Jadi pilihlah cara yang paling selesa.

Apa pun kaedah belian, pastikan tulis nama saya sebagai Introducer. Anda akan mendapat khidmat nasihat percuma dari saya sebagai Dealer sah Public Gold.

Anda akan dapat khidmat nasihat percuma sepanjang hayat dan akan dimasukkan kedalam grup wassap khas emas. ( http://t.me/rahsiaemas )

Perunding Emas Public Gold

NIZAM PG005353

Wasap saya http://gap.wasap.my nak tahu lebih lanjut.

Bio link utk faham (ada video dan ebook) : Linktr.ee/tokperaihemas

Daftar Akaun secara percuma terus je -> http://pg.mdnizam.com


Aurora Italia Zack Snyder Superman Collection *Promosi hari 30-October

[2 pcs] - Aurora Italia Zack Snyder's Justice League Collection - Superman Limited Edition Gram Bar 1G (AU 999.9) 24K

"They will join you in the sun, Kal-El". Will Superman be able to save the planet from an assault of catastrophic proportions? Introducing Zack Snyder's Justice League collection - Superman Edition gram bar. Add it to your collection now.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

Klik sini segera utk Pgmall Superman!

https://tinyurl.com/zacksuperman

https://tinyurl.com/zacksuperman

https://tinyurl.com/zacksuperman


Jom Simpan Aset dengan Emas 98

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://pg.mdnizam.com 

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Urut Saraf Subang Jaya *jom urut

Ramai orang ada masalah berikut datang...

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

_____________________________________________________

AbeUrut/Zam | Tel : 011.12551590

Wasap: https://abeurut.wasap.my

Blog : http://urutlelaki.com

Telegram : http://t.me/urutlelaki http://t.me/kakiurut http://t.me/kongsitelegram

Public Gold

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Public Gold #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Friday, October 29, 2021

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 29-Oct-2021

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM258

RM100 = 0.3876 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 29-Oct-2021

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


mamasab sedap *promosi hari ini 29-Oct

Hello all, Bella Agen Sah Mamasab Kelantan disini

✅Berminat untuk order #kambingperap #doryskin #kek #cookies #nutella #cheesetart #redvelvet #mamasabcookies #sayajual #sayaambikorder #delivery

#mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabbakery #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #mamasabrinabakery #mamasabxneelofa

Package #Delivery seluruh Sem Malaysia

Yg berminat boleh pm / WhatsApp

πŸ‘‰πŸ»http://linktr.ee/bellamamasab

Cepat promosi hari ini 29-Oct

Jom Simpan Aset dengan Emas 97

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://pg.mdnizam.com 

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Urut Saraf Petaling Jaya *jom urut

Ramai orang ada masalah berikut datang...

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

_____________________________________________________

AbeUrut/Zam | Tel : 011.12551590

Wasap: https://abeurut.wasap.my

Blog : http://urutlelaki.com

Telegram : http://t.me/urutlelaki http://t.me/kakiurut http://t.me/kongsitelegram

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!


Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



Jom menabung emas pada hari ini 29-Oct-2021. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Pelaburan Emas Public Gold

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Pelaburan Emas Public Gold #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Metafizik hari ini 29 October 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


PGMALL 29-October

Berita baik untuk semua!

Jom daftar akaun PG Mall di http://tinyurl.com/pgmall2u pada hari ini 29-October

PGMall adalah gedung beli belah online e-commerce (e-dagang) yang menggunakan konsep bridging locals to the world.

Maksudnya, PG Mall mengangkat barangan tempatan seperti kraftangan, jualan industri kecil-kecilan ke luar negara, melalui medium terbaik di PG Mall. Sehingga kini, PG Mall telah mempunyai lebih 1 juta pelanggan sedia ada yang mempunyai akaun GAP Public Gold.

Jadi, pasaran di PG Mall cukup berpotensi. PG Mall adalah satu laman web beli belah atas talian seperti LAZADA, ZALORA dan lain.-lain.

Yang paling best, lucky draw and dapat duit 2x sehari di c-wallet

Cepat, kalau tidak, memang rugi!

Daftar akaun PG Mall sekarang di http://tinyurl.com/pgmall2u


Grup Viral iklan Malaysia http://t.me/kongsitelegram http://t.me/kongsiwhatsapp

Jom Beli Emas - Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9)

[New Launch - 1st Batch] Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9) (Collection. investment, gift, mint bar,coin bar, AU 999 纯金 Jongkong Emas)

Product Description

- 99.99% 24K Pure Gold

- No SST

- Collectible

- Best for Gift and Investment

- Public Gold's unique 5g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

PROMOSI PGMALL 29-Oct 2021

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas