Monday, May 31, 2021

THANOS GoldBar 1g Jom Beli Emas *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


THANOS GoldBar 1g GAP Emas *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


Daftar percuma ahli publicgold #introducer PG005353

Kenapa kita simpan emas apabila tak mampu simpan duit?

1. Sifat emas itu sendiri menyebabkan kita sayang untuk guna atau pakai jadi automatik kita akan lebih berdisiplin menyimpan duit.

2. Duit kita ditukarkan kepada bentuk yang lebih selamat dan stabil sekiranya berlaku kejatuhan wang ringgit seperti yang berlaku kepada ekonomi Malaysia pada tahun 1997.

3. "Forgotten savings" automatik kita terlupa kita menyimpan, jadi kita akan ada simpanan secara tidak sedar.

4. Simpanan kecemasan dan backup "belanja hangus", jadi kita tidak perlu meminjam atau berhutang dengan orang lain.

5. Duit ketika gawat dan penyelamat simpanan ketika bankrap.

6. Duit antarabangsa, boleh gunakan emas ketika pergi luar negara dan tukar duit kepada currency negara itu.

Sekarang ini boleh simpan emas serendah RM100 dengan platform yang disediakan. Berminat nak simpan emas boleh hubungi saya.

Jom simpan emas sekarang -kontek saya Nizam PG005353 pada hari ini 31 May 2021

Wasap:  http://gap.wasap.my

Bio link http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

THANOS GoldBar 1g Emas *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


Rawatan Urut Gombak *jom urut

Ramai orang ada masalah berikut datang...

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

_____________________________________________________

AbeUrut/Zam | Tel : 011.12551590

Wasap: https://abeurut.wasap.my

Blog : http://urutlelaki.com

THANOS GoldBar 1g Miliki Emas *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


IRONMAN Goldbar 1gm Pelaburan Emas Public Gold

IRONMAN :

Iron Man, in a snap of a finger with the Infinity Gauntlet, he restored humanity back to its full population and wiped out Thanos and his armies once by sacrifice himself to protect humanity. That was Iron Man in 'Avengers: Endgame'. Get this Iron Man Commemorative Gold Bar as a tribute to our great hero!

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

Dapatkan dibawah!!

https://tinyurl.com/ironman1gm

https://tinyurl.com/ironman1gm

https://tinyurl.com/ironman1gm


Simpan Emas untuk masa depan 31 May #tokperaihemas

*PERHATIAN*

R I S A U bila umor dah 35 tapi duit simpanan masih tak nampak bayang laa kawan..

Kerja dah bertahun-tahun simpanan masih krik krik tak bertambah, luak lagi ada..

Hari gaji dah tiba sahabat!!

Bila kita tak berjaya simpan duit, jom kita belajar simpan emas bersama pula.

Macamana mana nak mula?

Sahabat yang mulia, sebelum itu jom follow https://www.instagram.com/tokperaihemas dan join channel emas percuma di telegram > https://t.me/simpangold

Moga allah membalas setiap kebaikan dan keikhlasan anda.

Dan jangan risau, setiap penyakit ada ubatnya. Ubat untuk penyakit boros boleh dirawat dengan buka akaun Emas GAP.

Kaedah paling mudah dan mampu milik.

Insyaallah, simpanan anda mampu bertahan lama dan kekayaan terbina dalam diam.

Anda hanya perlu :

1) Buat belian emas pertama sebagai 'benchmark".

2) Mulakan dengan paling minima RM100 untuk 0.37+ gram. Kalau ada bajet lebih boleh mula lebih dari itu, lagi baik.

3) Kembangkan sikit-sikit ikut kemampuan kita, konsisten simpan 1 gram sebulan sehingga berkepok.

4) Dan paling penting bila beli emas dapat emas, bukan tunggu dapat dividen.

Setiap pembelian emas dan pendaftaran akaun GAP #publicgold akan menerima E-BOOK dan bimbingan Percuma.

Mulakan simpanan emas sekarang gaissss bermula dgn RM100 je pun.

gap.wasap.my

gap.wasap.my

gap.wasap.my

"Keep saving gold, gold will save you"

Nizam

http://linktr.ee/tokperaihemas

THANOS GoldBar 1g Pajak Emas Ar Rahnu *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


public gold rawang *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

ᴘᴜʙʟɪᴄ ɢᴏʟᴅ ᴅᴇᴀʟᴇʀ

ɢᴏʟᴅʙᴀʀ • ᴅɪɴᴀʀ • sɪʟᴠᴇʀ • ᴅɪʀʜᴀᴍ

THANOS GoldBar 1g Pajak Emas *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


Daftar PGMall 31 May

Jimat lebih dengan membeli-belah di PGMall sempena 31 May 2021 ini!

E-Commerce No 1 Kepunyaan Rakyat Malaysia.

Meriahkan hari anda dengan keluarga dan saudara-mara tersayang! 🌙

👉🏻 Diskaun sehingga 70%

👉🏻 Penghantaran PERCUMA

So jangan buang masa! Cepat-cepat beli disini!

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

Anda tak rugi!

#PGMall #onlineshopping #shoponline #shopfromhome #onlineshopping #belanjadarirumah


THANOS GoldBar 1g bunga emas publicgold *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


Pajak Emas Ar Rahnu

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM250+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Pajak Emas Ar Rahnu #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

THANOS GoldBar 1g cara beli emas publicgold *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


Urut Pulih Batin #jom urut pada hari ini 31-May

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut Pulih Batin

THANOS GoldBar 1g Cara membeli emas publicgold *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


publicgold promo code

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!

Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://tinyurl.com/regpublicgold

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://tinyurl.com/simpangold

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/

Rawat Bocor dgn Emas *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


THANOS GoldBar 1g Daftar percuma ahli publicgold *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


pgmall logo 31 May

Jimat lebih dengan membeli-belah di PGMall sempena 31 May ini!

Meriahkan hari anda dengan keluarga dan saudara-mara tersayang! 🌙

👉🏻 Diskaun sehingga 70%

👉🏻 Penghantaran PERCUMA

So jangan buang masa! Cepat-cepat beli disini!

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

#PGMall #onlineshopping #shoponline #shopfromhome #onlineshopping #belanjadarirumah

THANOS GoldBar 1g Kelebihan Emas PublicGold *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


Jom menabung emas pada hari ini 31 May. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Daftar percuma ahli publicgold Mulakan #simpanemas hari ni pada 31 May

[Rasa tidak berduit]

Perkara biasa yang berlaku kepada penyimpan emas ialah mereka akan rasa seperti seolah-olah tidak berduit.

Walaupun duit itu penting, tapi rasa berduit itu sangatlah bahaya. Paling teruk kalau seseorang tu sebenarnya tak berduit tapi berlagak macam (rasa) berduit!

Mereka biasanya selalu fikir untuk belanja. Dan selalunya berbelanja melebihi daripada kemampuan sebenar dengan membuat hutang jahat.

Bagi mereka yang sememang berduit dan rasa berduit pula, duitnya mudah (cepat) bocor. Simpan sekejap, bocor semula. Simpanan tak pernah lekat.

Bila simpan duit susah lekat, pasti kekayaan kita susah nak berkembang malah mungkin lebih teruk daripada itu.

Sebab itu salah satu penawar bagi orang yang susah nak simpan duit adalah EMAS.

Sebab orang yang simpan emas mereka akan rasa macam tak berduit, sedangkan hakikat yang sebenar emas tu adalah duit.

Bila duit dah bertukar jadi emas, kita tidak lagi terfikir hendak beli itu ini atau berbelanja kepada perkara yang bukan-bukan.

Nafsu berbelanja kita dapat di kawal dengan tukarkan duit simpanan jadi emas sebab emas dapat hilangkan kita "rasa berduit".

Duit kalau dah bertukar jadi emas, kita akan ada tempoh bertenang untuk membelanjakannya sebab dihati kita akan timbul perasaan sayang bila hendak menjualnya semula kelak.

Jom simpan emas -kontek saya Nizam PG005353 http://gap.wasap.my

link http://linktr.ee/tokperaihemas

telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Sumber oleh:Khaja

THANOS GoldBar 1g Kelebihan Utama Emas *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


Jom Simpan Emas Melalui GAP mulai dengan hari ini 31 May

Orang Kelantan dah lama 'membudayakan' beli dan simpan emas rupanya.

Peniaga-peniaga wanita di Pasar Siti Khadijah khabarnya waktu pagi dok gadai emas (nak buat modal pusingan barang2 meniaga) dan petang pergi tebus balik sambil top up beli emas baru lg sbb dah untung .

Konklusinya: Emas mereka tak hilang malah makin bertambah. Modal niaga sentiasa ada , dan untung berlipat ganda lg sbb harga emas makin menaik.



Nak mulakan simpanan emas dgn RM100, --> whatsapp http://gap.wasap.my

Bila lagi nak menyimpan tu!.. jom mulakan

http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp

#simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold

THANOS GoldBar 1g PublicGold Malaysia *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm


Kelebihan Emas PublicGold #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.😂

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp


THANOS GoldBar 1g Emas PublicGold *PROMOSI

THANOS :

Thanos, a greatest Marvel Cinematic Universe villain capable not only of love, but also of sacrifice in order to do what he believes needs to be done for the greater good, He's not after wealth or power. He wants to restore universe balance.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs


Dapatkan dibawah!!!

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm

https://tinyurl.com/thanos1gm