Wednesday, March 31, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Emas Penyelamat Bencana Kewangan *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 31 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Tuesday, March 30, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Risiko Besar Simpan Wang Kertas *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 30 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Monday, March 29, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Simpan 3 Bulan Pendapatan, Labur Selebihnya *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 29 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Sunday, March 28, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Emas dan Hartanah, Mana Lebih Baik? *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 28 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Saturday, March 27, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Memupuk Tabiat Orang Kaya Dengan Emas *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 27 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Friday, March 26, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Emas dan Pengurusan Kewangan *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 26 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Thursday, March 25, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Tips Elak PENIPUAN Jual Beli Emas! *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 25 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Wednesday, March 24, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Awas, Skim Cepat Kaya Bertopeng Emas! *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Rujukan Exam PTD M41

Nama Produk Rujukan Exam PTD M41
keterangan Produk EXAM PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK M41
Format exam kali ini adalah 3 SEKSYEN;
SEKSYEN A: Pengetahuan Am
~40 Minit (50 soalan)
.
SEKSYEN B: Daya Menyelesaikan Masalah
~45 Minit (40 soalan)
.
SEKSYEN C: Kefahaman Bahasa Inggeris
~30 Minit (30 soalan)
.
Lagi info, Klik ==> http://lulusptd.com
.
rujukan ptd, exam online ptd, panduan peperiksaan online ptd, tips soalan ptd, contoh soalan ptd
Harga 40
Nama RUJUKAN PTD
Phone 12345678
Website https://bit.ly/ListPTD2u
113.210.123.84 Tarikh: 2021-03-24 03:14:36

Jom menabung emas pada hari ini 24 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

???????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????????????????????????

Nama Produk ???????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????????????????????????
keterangan Produk ???????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????????????????????????

FOUNDATION PALING GLOWING & TAK BERCAPUKKKKK

Sapa yg sesuai pakai fd glow melampau ni ??
.
❤ Skin Oily
❤ Skin sensitif
❤ dry skin
❤ sesuai untuk semua warna kulit
❤ sesuai untuk daily use
❤ sesuai untuk semua peringkat umur
❤ seuai untuk skin yg mudah naik jerawat
❤ sesuai untuk wanita yg bekerja di bawah matahari
❤ sesuai untuk wanita yg kuat berpeluh
✨lulus HALAL JAKIM
♥️ lulus kkm dan lab test
♥️ tidak mengandungi sebarang bahan kimia

#foundation #1mmf #1minuteMiracle #1minitJer #flawless #glassskin

RM38

Postage
????????????????????????
Rm8sm/rm13ss

http://www.wasap.my/6011211343
Harga 38
Nama Hursiah Binti Yahya
Phone 01121134359
Website https://www.facebook.com/farayahya14
42.153.46.143 Tarikh: 2021-03-24 00:04:15

Tuesday, March 23, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Cara Simpan Emas Dengan Selamat *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 23 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Monday, March 22, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

RISIKO Sebenar Pelaburan Emas Fizikal *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 22 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Sunday, March 21, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Urus Risiko Pelaburan *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 21 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Saturday, March 20, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

simpan emas vs simpan duit *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 20 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Friday, March 19, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

mudahnya simpan emas *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 19 Mar. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold