Ruangiklan.com: May 2024
Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 19-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 19-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

cara daftar wahed invest

cara daftar wahed invest

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 18-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 18-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas




Wow. Invest kat Kazakhstan pulak

#Emas #simpanEmas #KumpulEmas #HargaEmas #JomKumpulEmas #KewanganBijak #InvestasiMasaDepan
Osini.co/publicgold2u 

wahed pelaburan tipu

wahed pelaburan tipu

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

𝟴 π—£π—˜π—₯π—žπ—”π—₯𝗔 π—¬π—”π—‘π—š π—£π—˜π—‘π—¬π—œπ— π—£π—”π—‘ π—˜π— π—”π—¦ π—£π—˜π—₯π—Ÿπ—¨ π—™π—”π—›π—”π— π—œ

𝟴 π—£π—˜π—₯π—žπ—”π—₯𝗔 π—¬π—”π—‘π—š π—£π—˜π—‘π—¬π—œπ— π—£π—”π—‘ π—˜π— π—”π—¦ π—£π—˜π—₯π—Ÿπ—¨ π—™π—”π—›π—”π— π—œ



1️⃣ Emas tiada pulangan tetap, dividen bulanan atau tahunan.

2️⃣ Emas adalah simpanan jangka panjang , jangka pendek tak sesuai.

3️⃣ Bila simpan emas , fokus kepada pertambahan gram. Lebih banyak gram lebih bernilai.

4️⃣ Harga emas naik turun jangka pendek, tiada masalah, gram emas dalam simpanan tidak terjejas.

5️⃣ Bagi penyimpan emas paling baik ialah beli sikit-sikit tapi sentiasa beli. Harga naik beli sikit , harga jatuh tambah lebih gram lagi.

6️⃣ Guna teknik pemurataan harga untuk minimumkan kos belian emas , contoh

Beli 1 gram May 2022 : RM280
Beli 1 gram Jun 2022 : RM275
Beli 1 gram July 2022 : RM265

Jadi purata setiap gram adalah RM273.

7️⃣ Beli emas dengan duit lebihan yang nak simpan jangka panjang . Jangan beli emas dengan semua duit gaji pula 🀭

8️⃣ Simpan emas dengan ilmu πŸ™‚

Jom mula langkah keemasan!
tinyurl.com/tokperaihemas
Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 17-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 17-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

wahed invest withdrawal

wahed invest withdrawal

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 16-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 16-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

wahed invest vs asb

wahed invest vs asb

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 15-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 15-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

wahed invest bnm

wahed invest bnm

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 14-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 14-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

forum wahed investment

forum wahed investment

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 13-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 13-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

shariah-compliant robo advisor

shariah-compliant robo advisor

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 12-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 12-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

infaq fund

infaq fund

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 11-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 11-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

wahed vs amana

wahed vs amana

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 10-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 10-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

wahed invest returns

wahed invest returns

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

Step-by-step buat konten Panduan Shoot Video Edisi Bisnes Makanan

Step-by-step buat konten Panduan Shoot Video Edisi Bisnes Makanan


Akaun baru pun boleh hit view ribu2.
Yg penting tahu buat org terSTOP SCROLL.
Belajar teknikal:
πŸ‘‰ 7 elemen Flow Video
πŸ‘‰ 3 Kategori Killer Menu
πŸ‘‰ 8 Checklist & Angle Rekod Video
πŸ‘‰ Susunan Video Buat Org Dtg Kedai
bukan tu je.. siap dapat
✅ 10 Idea & Teknik Konten Video F&B
Jom dapatkan E-Book Panduan Shoot Video Edisi Bisnes Makanan. Step-by-step buat konten yg lebih cantik & convert to sales.
Hasil Case Study lebih 102+ restoran untuk terus buat untung.
E-Book ni sgt sesuai untuk..
πŸ‘‰ Tokey kedai makan yg takda team media
πŸ‘‰ Tak pandai nak shoot video
πŸ‘‰ Baru nak mula buat konten video
πŸ‘‰ Restoran yg nak sales naik dgn video viral
Harga promosi hanya RM69...
Siap dapat bonus lengkap..
πŸ”₯ 10 Template Hook Video
πŸ”₯ Blueprint Post Content Soc Med
Klik link Website di bawah untuk grab Offer Limited ni πŸ‘‡

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 9-May-2024

Jom Simpan Aset dengan Emas dah start hari ni: 9-May-2024

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM270+ je sekarang dah RM320+

Mulakan AZAM 2024 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada. Ringgit dah RM4.7+ dgn 1USD

Kita nak recession dah.. Simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

E-Book Panduan Shoot Video Edisi Bisnes Makanan

E-Book Panduan Shoot Video Edisi Bisnes Makanan


"Alhamdulillah.. Lepas ada Guideline & Checklist mcm ni Video makin cantik. Video pun kerap FYP sekarang."
Jom Belajar cara..
πŸ“Œ Susunan flow video
πŸ“Œ Seni setup Killer Menu
πŸ“Œ Elemen skrip dalam video
πŸ“Œ Checklist & Angle shooting
bukan tu je..
✅ 15 Teknik & Idea Video
Dapatkan E-Book Panduan Shoot Video Edisi Bisnes Makanan. Panduan yg ajar step-by-step buat konten yg lebih cantik & convert to sales.
Hasil Case Study lebih 102+ restoran untuk terus buat untung.
E-Book ni sgt sesuai untuk..
πŸ‘‰ Tokey kedai makan yg takda team media
πŸ‘‰ Tak pandai nak shoot video
πŸ‘‰ Baru nak mula buat konten video
πŸ‘‰ Restoran yg nak sales naik dgn video viral
Harga promosi hanya RM69...
Siap dapat bonus lengkap..
πŸ”₯ 10 Template Hook Video
πŸ”₯ Blueprint Post Content Soc Med
Klik link Website di bawah untuk grab Offer Limited ni πŸ‘‡πŸ»

>> https://azdcmarketing.onpay.my/order/form/Ebook-Video-FB/refer
KELEBIHAN & FAEDAH AKAUN EMAS GAP

KELEBIHAN & FAEDAH AKAUN EMAS GAP


KELEBIHAN & FAEDAH AKAUN EMAS GAP
1. Kita boleh beli dan kumpul GRAM EMAS dengan harga semasa serendah RM100 sahaja.
2. Kita boleh kumpul dan simpan Emas secara santai dan tiada komitmen bulanan.
3. Kita boleh miliki Emas 1gram Gold Bar, 5gram Gold Bar dan ½Dinar dengan harga yang lebih murah berbanding harga retail.
4. Kita boleh simpan Gram Emas dalam akaun GAP dengan unlimited tempoh dan tiada kos upah simpan yang dikenakan.
5. Pembelian melelui kaedah Akaun Emas GAP disahkan Patuh Syariah oleh Amanie Advisors Sdn Bhd yang merupakan Panel Syariah Islamik Banking di Malaysia.
5. Pembelian & Penjualan GRAM EMAS melalui akaun GAP boleh dilakukan secara atas talian (Online) 24jam.
6. Perkhidmatan ArRahnu secara atas talian (Online) disediakan dengan nilai Marhum yang lebih tinggi.
7. Boleh keluarkan Emas Fizikal melalui akaun Emas GAP di semua branch Public Gold di seluruh Malaysia atau melalui khidmat Pos Berinsuran iaitu Gold In Transit (GIT).
8. Tiada yuran ahli yang dikenakan. Setiap sen yang disimpan dalam akaun GAP akan ditukarkan ke GRAM EMAS.
9. Boleh pilih nak keluarkan koleksi Gold Bar atau koleksi Dinar selagi baki GRAM EMAS dalam akaun GAP mencukupi. Minimum pengeluaran adalah 1.0gram sahaja.
Jom saya bantu sahabat sekalian untuk mula simpan Emas serendah RM100 melalui Akaun Emas GAP sebagai SAFE HEAVEN aset...

Nak tahu lebih lanjut tentang simpanan emas? Layari?? >>https://publicgold.mdnizam.com
Pertanyaan lebih lanjut, klik link untuk wasep saya terus ya!?? >> http://www.wasap.my/60136408906/NakSimpanEmasFB DAFTAR AKAUN PUBLIC GOLD
(18 TAHUN & KE ATAS) }Boleh register akaun secara PERCUMA sahaja. Nanti saya akan guide ya.?? >> http://daftarpg.mdnizam.com DAFTAR AKAUN PUBLIC GOLD
(BAWAH 18 TAHUN)
Boleh register akaun secara PERCUMA sahaja. Nanti saya akan guide ya.?? >> http://pgjunior.mdnizam.com
wahed invest stock price

wahed invest stock price

Assalamualaikum semua,

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

Kenali Jenis Emas

Kenali Jenis Emas


Jika dulu kita hanya kenal satu jenis emas sahaja iaitu emas perhiasan. Itulah emas untuk berhias dan itulah juga emas pelaburan.

Kini ada lebih banyak produk emas di pasaran seperti akaun simpanan emas, emas ETF, emas fizikal dan sebagainya. Kesemua produk emas ini mempunyai kelemahan dan kelebihannya yang tersendiri

Jika ingin hadiahkan pada si isteri, emas perhiasan adalah yang terbaik. Cantik di pakai dan semestinya si isteri akan senyum sampai ke telinga.

Jika matlamat untuk keuntungan pula, pilih lah emas perlaburan seperti jongkong dan syiling emas dari Public Gold ini.

Perbezaan ketara adalah adalah daripada segi harga dan nilai 'spread' produk tersebut. Jadi fokus pada objektif pemilikan emas tersebut. Semua emas nampak macam sama tetapi tidak serupa.

Jom kita kumpul emas sekarang Macam-macam manfaat kita dapat bila ada ilmu dan emas.😊

Boleh mulakan simpan serendah RM100 atau 1 gram untuk permulaan.

*****
NIZAM @tokperaihemas
ππ†πŸŽπŸŽ5353
linktr.ee/tokperaihemas
α΄˜α΄œΚ™ΚŸΙͺα΄„ Ι’α΄ΚŸα΄… α΄…α΄‡α΄€ΚŸα΄‡Κ€
Ι’α΄ΚŸα΄…Κ™α΄€Κ€ • α΄…ΙͺΙ΄α΄€Κ€ • sΙͺΚŸα΄ α΄‡Κ€ • α΄…ΙͺΚ€Κœα΄€α΄
𝕀𝕒π•ͺ π•ͺ𝕖𝕀 π•₯𝕠 π•˜π• π•π•• π•€π•’π•§π•šπ•Ÿπ•˜π•€