Tuesday, May 31, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 31-May-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 31-May-2022

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Simpan Emas untuk masa depan 31 May #tokperaihemas

*PERHATIAN*

R I S A U bila umor dah 35 tapi duit simpanan masih tak nampak bayang laa kawan..

Kerja dah bertahun-tahun simpanan masih krik krik tak bertambah, luak lagi ada..

Hari gaji dah tiba sahabat!!

Bila kita tak berjaya simpan duit, jom kita belajar simpan emas bersama pula.

Macamana mana nak mula?

Sahabat yang mulia, sebelum itu jom follow https://www.instagram.com/tokperaihemas dan join channel emas percuma di telegram > https://t.me/simpangold

Moga allah membalas setiap kebaikan dan keikhlasan anda.

Dan jangan risau, setiap penyakit ada ubatnya. Ubat untuk penyakit boros boleh dirawat dengan buka akaun Emas GAP.

Kaedah paling mudah dan mampu milik.

Insyaallah, simpanan anda mampu bertahan lama dan kekayaan terbina dalam diam.

Anda hanya perlu :

1) Buat belian emas pertama sebagai 'benchmark".

2) Mulakan dengan paling minima RM100 untuk 0.37+ gram. Kalau ada bajet lebih boleh mula lebih dari itu, lagi baik.

3) Kembangkan sikit-sikit ikut kemampuan kita, konsisten simpan 1 gram sebulan sehingga berkepok.

4) Dan paling penting bila beli emas dapat emas, bukan tunggu dapat dividen.

Setiap pembelian emas dan pendaftaran akaun GAP #publicgold akan menerima E-BOOK dan bimbingan Percuma.

Mulakan simpanan emas sekarang gaissss bermula dgn RM100 je pun.

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

klik sini >> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

"Keep saving gold, gold will save you"

Nizam

http://linktr.ee/tokperaihemas

Emas PublicGold #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.πŸ˜‚

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp


Jom menabung emas pada hari ini 31-May-2022. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Emas PublicGold

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Emas PublicGold #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Tak boleh tidur terkena Masalah Gangguan

😱Anda perempuan yg ada masalah gangguan? πŸ™ˆ

Susah tido malam!! πŸ‘Ή

Rasa tak sedap bila maghrib atau tengah malam!! πŸ‘Ή

Rasa diekori? πŸ’€

Ternampak kelibat? πŸ‘Ή

Berdebar tanpa sebab? 😱

Rasa perlu nak buang gangguan ini? πŸ‘Ί

πŸ‘‰kontek saya En Khairul wasap.my/60108923888/gangguan


** Klu rasa nak pelihara lagi gangguan 😈 tu, biarkan la☠️

RAMAI YG TAHU DIA DI GANGGU TAPI TAK TAHU DAN TAK BERANI BERUBAT

Berubatlah sebelum anda terseksa bertahun-tahun. Tak boleh tidur terkena Masalah Gangguan

#saka #sihir #masalahrumahtangga #masalahsihir #masalahsaka #sihirpemisah

#sihirpenuduk #sihirbatin #pandanganain

Urut Batin Sri Kembangan #jom urut pada hari ini 31-May

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut Batin Sri Kembangan

Telegram Group Iklan Viral Malaysia terbaru 2022

Jom join telegram and whatsapp group iklan viral terbaik Malaysia

Tanpa sekatan, tanpa Group Booster

Bebas Beriklan

Telegram : ----> https://t.me/kongsitelegram

Whatsapp: ----> https://t.me/kongsiwhatsapp

*banyak group dalam telegram dan anda boleh join percuma dan Santai

JOM JOIN MarketPlace Viral Malaysia πŸ˜ŠπŸ’–

1️⃣ http://t.me/bandartunrazak

2️⃣http://t.me/bandartasikselatan

3️⃣http://t.me/sripermaisurimarketplace

4️⃣http://t.me/sungaibesimarketplace

5️⃣http://t.me/cherasmarketplace

6️⃣ http://t.me/damansaramarketplace

7️⃣ http://t.me/subangmarketplace

8️⃣ http://t.me/sungaibuluhmarketplace

9️⃣ http://t.me/subangjayamarketplace

1️⃣0️⃣ http://t.me/pengerangmarketplace

1️⃣1️⃣http://t.me/damansaramarketplace

1️⃣2️⃣http://t.me/negeri9marketplace

1️⃣3️⃣http://t.me/selangormarketplace

1️⃣4️⃣http://t.me/denaialammarketplace

1️⃣5️⃣http://t.me/johormarketplacegroup

1️⃣6️⃣http://t.me/kotawarisanmarketplace

1️⃣7️⃣http://t.me/melakamarketplacegroup

1️⃣8️⃣http://t.me/bazarkelate

1️⃣9️⃣http://t.me/kedahmarketplace

2️⃣0️⃣http://t.me/perlismarketplace

2️⃣1️⃣http://t.me/perakmarketplacegroup

2️⃣2️⃣http://t.me/penangmarketplace

2️⃣3️⃣http://t.me/pahangmarketplace

2️⃣4️⃣http://t.me/bangsarmarketplace

2️⃣5️⃣http://t.me/sripetalingmarketplace

2️⃣6️⃣http://t.me/serdangmarketplace

2️⃣7️⃣http://t.me/bukitjalilmarketplace

2️⃣8️⃣http://t.me/desapetalingmarketplace

2️⃣9️⃣@nilai3marketplace

3️⃣0️⃣@sarawakmarketplace

3️⃣1️⃣@sabahmarketplacegroup

3️⃣2️⃣ @bazarganukita

3️⃣3️⃣http://t.me/ampangmarketplace

3️⃣4️⃣http://t.me/pandanindahmarketplace


Jenis Emas Mulakan #simpanemas hari ni pada 31 May

[Rasa tidak berduit]

Perkara biasa yang berlaku kepada penyimpan emas ialah mereka akan rasa seperti seolah-olah tidak berduit.

Walaupun duit itu penting, tapi rasa berduit itu sangatlah bahaya. Paling teruk kalau seseorang tu sebenarnya tak berduit tapi berlagak macam (rasa) berduit!

Mereka biasanya selalu fikir untuk belanja. Dan selalunya berbelanja melebihi daripada kemampuan sebenar dengan membuat hutang jahat.

Bagi mereka yang sememang berduit dan rasa berduit pula, duitnya mudah (cepat) bocor. Simpan sekejap, bocor semula. Simpanan tak pernah lekat.

Bila simpan duit susah lekat, pasti kekayaan kita susah nak berkembang malah mungkin lebih teruk daripada itu.

Sebab itu salah satu penawar bagi orang yang susah nak simpan duit adalah EMAS.

Sebab orang yang simpan emas mereka akan rasa macam tak berduit, sedangkan hakikat yang sebenar emas tu adalah duit.

Bila duit dah bertukar jadi emas, kita tidak lagi terfikir hendak beli itu ini atau berbelanja kepada perkara yang bukan-bukan.

Nafsu berbelanja kita dapat di kawal dengan tukarkan duit simpanan jadi emas sebab emas dapat hilangkan kita "rasa berduit".

Duit kalau dah bertukar jadi emas, kita akan ada tempoh bertenang untuk membelanjakannya sebab dihati kita akan timbul perasaan sayang bila hendak menjualnya semula kelak.

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

>> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

Simpan Emas dengan Ilmu Emas

link http://linktr.ee/tokperaihemas

telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Sumber oleh:Khaja

Jom Simpan Emas Melalui GAP mulai dengan hari ini 31 May

Orang Kelantan dah lama 'membudayakan' beli dan simpan emas rupanya.

Peniaga-peniaga wanita di Pasar Siti Khadijah khabarnya waktu pagi dok gadai emas (nak buat modal pusingan barang2 meniaga) dan petang pergi tebus balik sambil top up beli emas baru lg sbb dah untung .

Konklusinya: Emas mereka tak hilang malah makin bertambah. Modal niaga sentiasa ada , dan untung berlipat ganda lg sbb harga emas makin menaik.



Nak mulakan simpanan emas dgn RM100,

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

>> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

>> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

whatsapp http://gap.wasap.my

Bila lagi nak menyimpan tu!.. jom mulakan

http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp

#simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold

Wahed Invest fees

Nizam wants to give you a free Wahed bonus of USD 2.5.

To claim your free reward make sure you use this referral code when you sign up: mohmoh1153

Wahed Invest ada Robo Advisor terbaru yang syariah compliant. Memang terbaik!

Download the app https://app.wahedinvest.com/referral dan set the referral to mohmoh1153

Tak buat tak dapat duit tu.

#wahedinvest

Monday, May 30, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 30-May-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 30-May-2022

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Simpan Emas untuk masa depan 30 May #tokperaihemas

*PERHATIAN*

R I S A U bila umor dah 35 tapi duit simpanan masih tak nampak bayang laa kawan..

Kerja dah bertahun-tahun simpanan masih krik krik tak bertambah, luak lagi ada..

Hari gaji dah tiba sahabat!!

Bila kita tak berjaya simpan duit, jom kita belajar simpan emas bersama pula.

Macamana mana nak mula?

Sahabat yang mulia, sebelum itu jom follow https://www.instagram.com/tokperaihemas dan join channel emas percuma di telegram > https://t.me/simpangold

Moga allah membalas setiap kebaikan dan keikhlasan anda.

Dan jangan risau, setiap penyakit ada ubatnya. Ubat untuk penyakit boros boleh dirawat dengan buka akaun Emas GAP.

Kaedah paling mudah dan mampu milik.

Insyaallah, simpanan anda mampu bertahan lama dan kekayaan terbina dalam diam.

Anda hanya perlu :

1) Buat belian emas pertama sebagai 'benchmark".

2) Mulakan dengan paling minima RM100 untuk 0.37+ gram. Kalau ada bajet lebih boleh mula lebih dari itu, lagi baik.

3) Kembangkan sikit-sikit ikut kemampuan kita, konsisten simpan 1 gram sebulan sehingga berkepok.

4) Dan paling penting bila beli emas dapat emas, bukan tunggu dapat dividen.

Setiap pembelian emas dan pendaftaran akaun GAP #publicgold akan menerima E-BOOK dan bimbingan Percuma.

Mulakan simpanan emas sekarang gaissss bermula dgn RM100 je pun.

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

klik sini >> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

"Keep saving gold, gold will save you"

Nizam

http://linktr.ee/tokperaihemas

Saya beli Emas PG #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.πŸ˜‚

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp


Jom menabung emas pada hari ini 30-May-2022. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Saya beli Emas PG

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Saya beli Emas PG #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Tak boleh tidur terkena Masalah Saka

😱Anda perempuan yg ada masalah gangguan? πŸ™ˆ

Susah tido malam!! πŸ‘Ή

Rasa tak sedap bila maghrib atau tengah malam!! πŸ‘Ή

Rasa diekori? πŸ’€

Ternampak kelibat? πŸ‘Ή

Berdebar tanpa sebab? 😱

Rasa perlu nak buang gangguan ini? πŸ‘Ί

πŸ‘‰kontek saya En Khairul wasap.my/60108923888/gangguan


** Klu rasa nak pelihara lagi gangguan 😈 tu, biarkan la☠️

RAMAI YG TAHU DIA DI GANGGU TAPI TAK TAHU DAN TAK BERANI BERUBAT

Berubatlah sebelum anda terseksa bertahun-tahun. Tak boleh tidur terkena Masalah Saka

#saka #sihir #masalahrumahtangga #masalahsihir #masalahsaka #sihirpemisah

#sihirpenuduk #sihirbatin #pandanganain

Urut Batin Serdang #jom urut pada hari ini 30-May

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut Batin Serdang

Telegram Group Iklan Viral Malaysia terbaru 2022

Jom join telegram and whatsapp group iklan viral terbaik Malaysia

Tanpa sekatan, tanpa Group Booster

Bebas Beriklan

Telegram : ----> https://t.me/kongsitelegram

Whatsapp: ----> https://t.me/kongsiwhatsapp

*banyak group dalam telegram dan anda boleh join percuma dan Santai

JOM JOIN MarketPlace Viral Malaysia πŸ˜ŠπŸ’–

1️⃣ http://t.me/bandartunrazak

2️⃣http://t.me/bandartasikselatan

3️⃣http://t.me/sripermaisurimarketplace

4️⃣http://t.me/sungaibesimarketplace

5️⃣http://t.me/cherasmarketplace

6️⃣ http://t.me/damansaramarketplace

7️⃣ http://t.me/subangmarketplace

8️⃣ http://t.me/sungaibuluhmarketplace

9️⃣ http://t.me/subangjayamarketplace

1️⃣0️⃣ http://t.me/pengerangmarketplace

1️⃣1️⃣http://t.me/damansaramarketplace

1️⃣2️⃣http://t.me/negeri9marketplace

1️⃣3️⃣http://t.me/selangormarketplace

1️⃣4️⃣http://t.me/denaialammarketplace

1️⃣5️⃣http://t.me/johormarketplacegroup

1️⃣6️⃣http://t.me/kotawarisanmarketplace

1️⃣7️⃣http://t.me/melakamarketplacegroup

1️⃣8️⃣http://t.me/bazarkelate

1️⃣9️⃣http://t.me/kedahmarketplace

2️⃣0️⃣http://t.me/perlismarketplace

2️⃣1️⃣http://t.me/perakmarketplacegroup

2️⃣2️⃣http://t.me/penangmarketplace

2️⃣3️⃣http://t.me/pahangmarketplace

2️⃣4️⃣http://t.me/bangsarmarketplace

2️⃣5️⃣http://t.me/sripetalingmarketplace

2️⃣6️⃣http://t.me/serdangmarketplace

2️⃣7️⃣http://t.me/bukitjalilmarketplace

2️⃣8️⃣http://t.me/desapetalingmarketplace

2️⃣9️⃣@nilai3marketplace

3️⃣0️⃣@sarawakmarketplace

3️⃣1️⃣@sabahmarketplacegroup

3️⃣2️⃣ @bazarganukita

3️⃣3️⃣http://t.me/ampangmarketplace

3️⃣4️⃣http://t.me/pandanindahmarketplace


Simpan Emas Mulakan #simpanemas hari ni pada 30 May

[Rasa tidak berduit]

Perkara biasa yang berlaku kepada penyimpan emas ialah mereka akan rasa seperti seolah-olah tidak berduit.

Walaupun duit itu penting, tapi rasa berduit itu sangatlah bahaya. Paling teruk kalau seseorang tu sebenarnya tak berduit tapi berlagak macam (rasa) berduit!

Mereka biasanya selalu fikir untuk belanja. Dan selalunya berbelanja melebihi daripada kemampuan sebenar dengan membuat hutang jahat.

Bagi mereka yang sememang berduit dan rasa berduit pula, duitnya mudah (cepat) bocor. Simpan sekejap, bocor semula. Simpanan tak pernah lekat.

Bila simpan duit susah lekat, pasti kekayaan kita susah nak berkembang malah mungkin lebih teruk daripada itu.

Sebab itu salah satu penawar bagi orang yang susah nak simpan duit adalah EMAS.

Sebab orang yang simpan emas mereka akan rasa macam tak berduit, sedangkan hakikat yang sebenar emas tu adalah duit.

Bila duit dah bertukar jadi emas, kita tidak lagi terfikir hendak beli itu ini atau berbelanja kepada perkara yang bukan-bukan.

Nafsu berbelanja kita dapat di kawal dengan tukarkan duit simpanan jadi emas sebab emas dapat hilangkan kita "rasa berduit".

Duit kalau dah bertukar jadi emas, kita akan ada tempoh bertenang untuk membelanjakannya sebab dihati kita akan timbul perasaan sayang bila hendak menjualnya semula kelak.

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

>> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

Simpan Emas dengan Ilmu Emas

link http://linktr.ee/tokperaihemas

telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Sumber oleh:Khaja

Wahed Invest portfolio

Nizam wants to give you a free Wahed bonus of USD 2.5.

To claim your free reward make sure you use this referral code when you sign up: mohmoh1153

Wahed Invest ada Robo Advisor terbaru yang syariah compliant. Memang terbaik!

Download the app https://app.wahedinvest.com/referral dan set the referral to mohmoh1153

Tak buat tak dapat duit tu.

#wahedinvest

Sunday, May 29, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 29-May-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 29-May-2022

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Saya simpan dalam GAP Public Gold #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.πŸ˜‚

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp


Jom menabung emas pada hari ini 29-May-2022. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Saya simpan dalam GAP Public Gold

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Saya simpan dalam GAP Public Gold #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Tak boleh tidur terkena Masalah Sihir

😱Anda perempuan yg ada masalah gangguan? πŸ™ˆ

Susah tido malam!! πŸ‘Ή

Rasa tak sedap bila maghrib atau tengah malam!! πŸ‘Ή

Rasa diekori? πŸ’€

Ternampak kelibat? πŸ‘Ή

Berdebar tanpa sebab? 😱

Rasa perlu nak buang gangguan ini? πŸ‘Ί

πŸ‘‰kontek saya En Khairul wasap.my/60108923888/gangguan


** Klu rasa nak pelihara lagi gangguan 😈 tu, biarkan la☠️

RAMAI YG TAHU DIA DI GANGGU TAPI TAK TAHU DAN TAK BERANI BERUBAT

Berubatlah sebelum anda terseksa bertahun-tahun. Tak boleh tidur terkena Masalah Sihir

#saka #sihir #masalahrumahtangga #masalahsihir #masalahsaka #sihirpemisah

#sihirpenuduk #sihirbatin #pandanganain

Urut Batin Puchong #jom urut pada hari ini 29-May

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut Batin Puchong

Telegram Group Iklan Viral Malaysia terbaru 2022

Jom join telegram and whatsapp group iklan viral terbaik Malaysia

Tanpa sekatan, tanpa Group Booster

Bebas Beriklan

Telegram : ----> https://t.me/kongsitelegram

Whatsapp: ----> https://t.me/kongsiwhatsapp

*banyak group dalam telegram dan anda boleh join percuma dan Santai

JOM JOIN MarketPlace Viral Malaysia πŸ˜ŠπŸ’–

1️⃣ http://t.me/bandartunrazak

2️⃣http://t.me/bandartasikselatan

3️⃣http://t.me/sripermaisurimarketplace

4️⃣http://t.me/sungaibesimarketplace

5️⃣http://t.me/cherasmarketplace

6️⃣ http://t.me/damansaramarketplace

7️⃣ http://t.me/subangmarketplace

8️⃣ http://t.me/sungaibuluhmarketplace

9️⃣ http://t.me/subangjayamarketplace

1️⃣0️⃣ http://t.me/pengerangmarketplace

1️⃣1️⃣http://t.me/damansaramarketplace

1️⃣2️⃣http://t.me/negeri9marketplace

1️⃣3️⃣http://t.me/selangormarketplace

1️⃣4️⃣http://t.me/denaialammarketplace

1️⃣5️⃣http://t.me/johormarketplacegroup

1️⃣6️⃣http://t.me/kotawarisanmarketplace

1️⃣7️⃣http://t.me/melakamarketplacegroup

1️⃣8️⃣http://t.me/bazarkelate

1️⃣9️⃣http://t.me/kedahmarketplace

2️⃣0️⃣http://t.me/perlismarketplace

2️⃣1️⃣http://t.me/perakmarketplacegroup

2️⃣2️⃣http://t.me/penangmarketplace

2️⃣3️⃣http://t.me/pahangmarketplace

2️⃣4️⃣http://t.me/bangsarmarketplace

2️⃣5️⃣http://t.me/sripetalingmarketplace

2️⃣6️⃣http://t.me/serdangmarketplace

2️⃣7️⃣http://t.me/bukitjalilmarketplace

2️⃣8️⃣http://t.me/desapetalingmarketplace

2️⃣9️⃣@nilai3marketplace

3️⃣0️⃣@sarawakmarketplace

3️⃣1️⃣@sabahmarketplacegroup

3️⃣2️⃣ @bazarganukita

3️⃣3️⃣http://t.me/ampangmarketplace

3️⃣4️⃣http://t.me/pandanindahmarketplace


Emas Pelaburan Mulakan #simpanemas hari ni pada 29 May

[Rasa tidak berduit]

Perkara biasa yang berlaku kepada penyimpan emas ialah mereka akan rasa seperti seolah-olah tidak berduit.

Walaupun duit itu penting, tapi rasa berduit itu sangatlah bahaya. Paling teruk kalau seseorang tu sebenarnya tak berduit tapi berlagak macam (rasa) berduit!

Mereka biasanya selalu fikir untuk belanja. Dan selalunya berbelanja melebihi daripada kemampuan sebenar dengan membuat hutang jahat.

Bagi mereka yang sememang berduit dan rasa berduit pula, duitnya mudah (cepat) bocor. Simpan sekejap, bocor semula. Simpanan tak pernah lekat.

Bila simpan duit susah lekat, pasti kekayaan kita susah nak berkembang malah mungkin lebih teruk daripada itu.

Sebab itu salah satu penawar bagi orang yang susah nak simpan duit adalah EMAS.

Sebab orang yang simpan emas mereka akan rasa macam tak berduit, sedangkan hakikat yang sebenar emas tu adalah duit.

Bila duit dah bertukar jadi emas, kita tidak lagi terfikir hendak beli itu ini atau berbelanja kepada perkara yang bukan-bukan.

Nafsu berbelanja kita dapat di kawal dengan tukarkan duit simpanan jadi emas sebab emas dapat hilangkan kita "rasa berduit".

Duit kalau dah bertukar jadi emas, kita akan ada tempoh bertenang untuk membelanjakannya sebab dihati kita akan timbul perasaan sayang bila hendak menjualnya semula kelak.

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

>> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

Simpan Emas dengan Ilmu Emas

link http://linktr.ee/tokperaihemas

telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Sumber oleh:Khaja

Jom Simpan Emas Melalui GAP mulai dengan hari ini 29 May

Orang Kelantan dah lama 'membudayakan' beli dan simpan emas rupanya.

Peniaga-peniaga wanita di Pasar Siti Khadijah khabarnya waktu pagi dok gadai emas (nak buat modal pusingan barang2 meniaga) dan petang pergi tebus balik sambil top up beli emas baru lg sbb dah untung .

Konklusinya: Emas mereka tak hilang malah makin bertambah. Modal niaga sentiasa ada , dan untung berlipat ganda lg sbb harga emas makin menaik.



Nak mulakan simpanan emas dgn RM100,

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

>> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

>> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

whatsapp http://gap.wasap.my

Bila lagi nak menyimpan tu!.. jom mulakan

http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp

#simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold

Wahed Invest bnm

Nizam wants to give you a free Wahed bonus of USD 2.5.

To claim your free reward make sure you use this referral code when you sign up: mohmoh1153

Wahed Invest ada Robo Advisor terbaru yang syariah compliant. Memang terbaik!

Download the app https://app.wahedinvest.com/referral dan set the referral to mohmoh1153

Tak buat tak dapat duit tu.

#wahedinvest

Saturday, May 28, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 28-May-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 28-May-2022

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Simpan Emas untuk masa depan 28 May #tokperaihemas

*PERHATIAN*

R I S A U bila umor dah 35 tapi duit simpanan masih tak nampak bayang laa kawan..

Kerja dah bertahun-tahun simpanan masih krik krik tak bertambah, luak lagi ada..

Hari gaji dah tiba sahabat!!

Bila kita tak berjaya simpan duit, jom kita belajar simpan emas bersama pula.

Macamana mana nak mula?

Sahabat yang mulia, sebelum itu jom follow https://www.instagram.com/tokperaihemas dan join channel emas percuma di telegram > https://t.me/simpangold

Moga allah membalas setiap kebaikan dan keikhlasan anda.

Dan jangan risau, setiap penyakit ada ubatnya. Ubat untuk penyakit boros boleh dirawat dengan buka akaun Emas GAP.

Kaedah paling mudah dan mampu milik.

Insyaallah, simpanan anda mampu bertahan lama dan kekayaan terbina dalam diam.

Anda hanya perlu :

1) Buat belian emas pertama sebagai 'benchmark".

2) Mulakan dengan paling minima RM100 untuk 0.37+ gram. Kalau ada bajet lebih boleh mula lebih dari itu, lagi baik.

3) Kembangkan sikit-sikit ikut kemampuan kita, konsisten simpan 1 gram sebulan sehingga berkepok.

4) Dan paling penting bila beli emas dapat emas, bukan tunggu dapat dividen.

Setiap pembelian emas dan pendaftaran akaun GAP #publicgold akan menerima E-BOOK dan bimbingan Percuma.

Mulakan simpanan emas sekarang gaissss bermula dgn RM100 je pun.

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

klik sini >> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

"Keep saving gold, gold will save you"

Nizam

http://linktr.ee/tokperaihemas

Public Gold Emas #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.πŸ˜‚

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp