Friday, February 22, 2019

Tanam Kucai Mudah dgn Ubi Kucai

Iklan Percuma No: [#2287]

Tajuk Iklan anda Tanam Kucai Mudah dgn Ubi Kucai
Keterangan Iklan anda Tanam sekali boleh tuai berkali2 utk tempoh yg lama & berterusan (bertahun-tahun). Menanam dan menjaga amat mudah. Boleh tanam atas tanah, dalam pasu atau dalam kotak polistrine. Benih yang saya jual berupa ubi pokok kucai. Sejambak terdiri dari 4 ke 5 batang ubi pokok kucai. Tahan lasak. Boleh poslaju kemana sahaja.

BERMINAT?
Lagi info, Klik sini >> http://www.ubikucai.com
ATAU
Hubungi : Ahmad
sms/whatsapp : 014-2765158

Terima kasih
Harga 25
Nama ahmad
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.ubikucai.com






Powered by MachForm

Urut SPA

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Urut SPA


Sent via Mail Merge

Thursday, February 21, 2019

Panduan Borong Online

Iklan Percuma No: [#2286]

Tajuk Iklan anda Panduan Borong Online
Keterangan Iklan anda PANDUAN LENGKAP 200% A to Z ini Mendedahkan Bagaimana Anda boleh BUAT DUIT dengan MUDAH hanya dengan MAHIR MENDAPATKAN SUMBER yang MURAH di Taobao & 1688 (LUBUK HEBAT DARI CHINA)

Lagi info, Klik >> http://bit.ly/BorongOnline2019

TQ
Harga 75
Nama ahmad
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/BorongOnline2019






Powered by MachForm

1 MSD

Iklan Percuma No: [#2285]

Tajuk Iklan anda 1 MSD
Keterangan Iklan anda
Assalamualaikum dan Apa khabar!

Ramai orang tanya saya, bagaimana buat duit/sale hanya tanpa belanja sesen pun?? Anda mungkin telah join banyak program tapi semuanya tak berjaya bukan...

Akan tetapi, saya yakin kali ini, ini adalah program terakhir yang bakal anda akan join! Program hebat ini akan memukau anda dengan kecanggihan dan ketelusan sistem ini.

Pada tahun 2018 sahaja, lebih beribu rakyat Malaysia telah pun berjaya dengan sistem ini...

Nak tau? Caranya dibongkar di sini...msdmasyuk.com
Harga Rm490
Nama Ricky
No Phone 01158707299
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://msdmasyuk.com






Powered by MachForm

Mesin Sedut Duit

Iklan Percuma No: [#2284]

Tajuk Iklan anda Mesin Sedut Duit
Keterangan Iklan anda Tekan tekan telefon, tau2 baki ada rm10 tambah 3 kosong kat belakang

Assalamualaikum dan Apa khabar!

Bagaimana kalau saya kata, mesin ATM peribadi anda sedang menunggu anda sekarang, teknik terkini menggunakan aplikasi android... tekan tekan aje, pastu boleh pergi cek baki dalam bank...

Dan bagaimana kalau saya kata, smartphone anda boleh menjana RM yang tak masuk akal, lebih mudah dari menjual produk di Facebook & Instagram?

Saya nak kongsikan sebuah FORMULA : 1 teknik + 2 3 klik + 1 smartphone = banyak kali kena pergi ATM cucuk duit :)

Klik Sini untuk baca dan lihat sendiri : https://bit.ly/2X3llv2
Harga Rm490
Nama Ahmad Albab
No Phone 01158707299
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/2X3llv2






Powered by MachForm

Tukang Urut Lelaki

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Tukang Urut Lelaki


Sent via Mail Merge

Wednesday, February 20, 2019

Tukang Urut

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Tukang Urut


Sent via Mail Merge

Tuesday, February 19, 2019

Spa Bodybuilder

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Spa Bodybuilder


Sent via Mail Merge

Monday, February 18, 2019

Hot! Template Canggih Versi FanPage

Iklan Percuma No: [#2280]

Tajuk Iklan anda Hot! Template Canggih Versi FanPage
Keterangan Iklan anda
Template Segera Versi Fanpage 2019
Lagi info, Klik >> http://www.template-pro.com

Tags;
template fanpage mudah, template segera, template fanpage, template pantas, template canggih, template sempoi, template profesional, fanpage template, tutorial membuat template website, download template percuma, template fanpage percuma, download free fanpage template, cara buat template facebook, cara buat template website, cara membuat template blog
Harga 50
Nama ahmad
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.template-pro.com






Powered by MachForm

Spa Urut Tradisional

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Spa Urut Tradisional


Sent via Mail Merge

Sunday, February 17, 2019

Spa Lelaki KL

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Spa Lelaki KL


Sent via Mail Merge

Saturday, February 16, 2019

Jom Tanam Kucai dgn Ubi Kucai

Iklan Percuma No: [#2279]

Tajuk Iklan anda Jom Tanam Kucai dgn Ubi Kucai
Keterangan Iklan anda Tanam sekali boleh tuai berkali2 utk tempoh yg lama & berterusan (bertahun-tahun). Menanam dan menjaga amat mudah. Boleh tanam atas tanah, dalam pasu atau dalam kotak polistrine. Benih yang saya jual berupa ubi pokok kucai. Sejambak terdiri dari 4 ke 5 batang ubi pokok kucai. Tahan lasak. Boleh pos kemana sahaja.

BERMINAT?
Lagi info, Klik sini >> http://www.ubikucai.com

Terima kasih
Harga 20
Nama ahmad
No Phone 014-2765158
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.ubikucai.com






Powered by MachForm

Friday, February 15, 2019

Thursday, February 14, 2019

Wednesday, February 13, 2019

jana 4k seminggu

Iklan Percuma No: [#2278]

Tajuk Iklan anda jana 4k seminggu
Keterangan Iklan anda Begitu mudah sekali buat duit rupanya. Hanya dari handphone sahaja.

Aplikasi ini best dan canggih sekali. Saya memang recommend anda muat turun aplikasi dan pasang di handphone anda sekarang juga!
.
Lagi info, klik ==> http://bit.ly/JutawanMSD4u
.
Azura A. Izham
Penang.
Harga 490
Nama Encik Adam
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/JutawanMSD2u






Powered by MachForm

Tuesday, February 12, 2019

Panduan Lengkap Google Adwords

Iklan Percuma No: [#2277]

Tajuk Iklan anda Panduan Lengkap Google Adwords
Keterangan Iklan anda Panduan Lengkap Google Adwords

- panduan menggunakan google adwords
- panduan lengkap google adwords
- buku panduan google adwords
- panduan google adwords
- cara google adwords beriklan

Klik sini ==> https://tinyurl.com/PanduanadWords2018

TQ
Harga 130
Nama ahmad
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/PanduanAdwords2018






Powered by MachForm

Monday, February 11, 2019

Rahsia RM200 BerTubi-Tubi

Iklan Percuma No: [#2271]

Tajuk Iklan anda Rahsia RM200 BerTubi-Tubi
Keterangan Iklan anda Komisyen RM200 BerTubi-Tubi
Lihat Bukti Komisyen Jutawan App
Memang Lumayan Masyukk...
:
Join Sekarang >> http://bit.ly/WangPantas2019
Harga 390
Nama jutawan app
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/WangPantas2019






Powered by MachForm

Sunday, February 10, 2019

Nak Beli Emas, Tapi Modal Kecil?

#NakBeliEmas,TapiModalKecil? #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#NakBeliEmas,TapiModalKecil?


Sent via Mail Merge

Saturday, February 9, 2019

KERJA PART TIME

Iklan Percuma No: [#2267]

Tajuk Iklan anda KERJA PART TIME
Keterangan Iklan anda URGENT!!! Siapa nak jadi pembantu kerja saya?

Gaji sehari : RM 90-RM400
bahan-bahan saya sediakan

TINGGALKAN WASAP ANDA
Harga Rm90-RM400
Nama Hafiza
No Phone 0112321655
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.wasap.my/011232a6855/






Powered by MachForm

Daun Bidara Berduri utk Perubatan

Iklan Percuma No: [#2266]

Tajuk Iklan anda Daun Bidara Berduri utk Perubatan
Keterangan Iklan anda Kami menjual daun bidara yang segar untuk digunakan untuk tujuan perubatan islam atau traditional dan juga lain-lain kegunaan.
Pokok Bidara Kampung mempunyai duri yang tajam, daun agak bulat.

Sebungkus ada 100 helai Daun Bidara Segar.

Berminat? Boleh order di ==> http://bit.ly/DaunBidara4u

Terima kasih

Tags:
daun bidara kampung, bidara berduri, bidara perubatan, daun bidara segar, jual daun bidara
Harga 10
Nama daun bidara
No Phone 014-2765158
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/DaunBidara4u






Powered by MachForm

Selamatkan Kekayaan Kepada Emas

#SelamatkanKekayaanKepadaEmas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#SelamatkanKekayaanKepadaEmas


Sent via Mail Merge

Friday, February 8, 2019

BUKU BELAJAR KAHWIN

Iklan Percuma No: [#2265]

Tajuk Iklan anda BUKU BELAJAR KAHWIN
Keterangan Iklan anda Berdebar-debar sebab tak lama nak masuk jinjang pelamin..

Dalam tak sabar nak Kahwin tak lama lagi. tapi masih x faham perkara-perkara dalam kain tu..
Faham kan?
Tak faham. takut malam pertama la
Rasa macam tak perform la

Panik pun ada!
Jangan takut, Nak tahu tentang rumahtangga dan hal-hal dalam kain, sila wasap kami 0136408906 atau http://pyh.wasap.my

#permatayanghilang #bukupermatayanghilang #bukurumahtangga #ilmudalamkain
#ilmubersama
Harga 35
Nama Zam
No Phone 0136408906
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://rahsiabatin.com






Powered by MachForm

Beli Emas

#BeliEmas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#BeliEmas


Sent via Mail Merge

Thursday, February 7, 2019

Nilai Emas Tak Boleh Dimanipulasi

#NilaiEmasTakBolehDimanipulasi #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#NilaiEmasTakBolehDimanipulasi


Sent via Mail Merge

Wednesday, February 6, 2019

Template Segera Versi Fanpage 2019

Iklan Percuma No: [#2260]

Tajuk Iklan anda Template Segera Versi Fanpage 2019
Keterangan Iklan anda Template Segera Versi Fanpage 2019
Lagi info, Klik >> http://www.template-pro.com

Tags;
template fanpage mudah, template segera, template fanpage, template pantas, template canggih, template sempoi, template profesional, fanpage template, tutorial membuat template website, download template percuma, template fanpage percuma, download free fanpage template, cara buat template facebook, cara buat template website, cara membuat template blog
Harga 50
Nama ahmad
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.template-pro.com






Powered by MachForm

Emas, Simpanan Untuk Dilupakan

#Emas,SimpananUntukDilupakan #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#Emas,SimpananUntukDilupakan


Sent via Mail Merge

Tuesday, February 5, 2019

Persoalan Asas Pelaburan Emas

#PersoalanAsasPelaburanEmas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#PersoalanAsasPelaburanEmas


Sent via Mail Merge

Monday, February 4, 2019

Biji Benih Bunga Matahari Segar

Iklan Percuma No: [#2245]

Tajuk Iklan anda Biji Benih Bunga Matahari Segar
Keterangan Iklan anda Biji Benih Bunga Matahari Segar

Benih di ambil dari pokok yang ditanam sendiri oleh admin.
Bunga matahari yang cukup matang dikeringkan.
Hanya biji benih yang berkualiti diambil untuk dipack.
Kualiti biji benih adalah dijamin.

1 Peket = 30 pcs
Hanya RM10 + RM5( kos poslaju )

Berminat, boleh Whatsapp: 014-2765158

ATAU

Beli di Shopee ==> http://bit.ly/BijiBenihMatahari4u

Terima kasih
Harga 10
Nama ahmad
No Phone 014-2765158
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/BijiBenihMatahari4u






Powered by MachForm

Emas Juga ‘Real Property’!

#EmasJuga'RealProperty'! #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#EmasJuga'RealProperty'!


Sent via Mail Merge

Sunday, February 3, 2019

Saturday, February 2, 2019

Friday, February 1, 2019

Simpan Emas Cepat Pergi Haji

#SimpanEmasCepatPergiHaji #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#SimpanEmasCepatPergiHaji


Sent via Mail Merge