Thursday, February 28, 2019

RBM RADIATOR SPECIALIST

Iklan Percuma No: [#2294]

Tajuk Iklan anda RBM RADIATOR SPECIALIST
Keterangan Iklan anda BAGI ANDA YANG MEMILIKI KERETA DAN ADA MASALAH SEPERTI :

- Tangki radiator berkarat
- Air menitis dan coolant sentiasa kurang
- Temperature tiba-tiba naik mendadak
- Perlu top up air setiap hari sebab tangki kering
- Tak pernah servis radiator walau kereta dan lebih 5 tahun
============================================

JANGAN BIMBANG RBM RADIATOR BOLEH BANTU ANDA.
.
.
Nak tak masalah tu setel dan tak perlu keluar belanja yang besar pun?! Kami dah buktikan dan ramai pelanggan yg berpuas hati.
.
.
Ada yg datang tempat kami sebab dah banyak habis bajet dan buntu masalah sistem penyejukan / radiator masih tak selesai
.
.
Jika anda nak servis radiator dan kesan kerosakan awal dengan harga berpatutan dan kualiti berbaloi-baloi jangan tunggu lagi
Harga Bergantung model kereta
Nama Ben
No Phone 0177539516
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://pakarradiator.com






Powered by MachForm

Urut Tenaga Batin

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Urut Tenaga Batin


Sent via Mail Merge

Wednesday, February 27, 2019

Daun Bidara Kampung Berduri

Iklan Percuma No: [#2293]

Tajuk Iklan anda Daun Bidara Kampung Berduri
Keterangan Iklan anda Kami menjual daun bidara yang segar untuk digunakan untuk tujuan perubatan islam atau traditional dan juga lain-lain kegunaan.
Pokok Bidara Kampung mempunyai duri yang tajam, daun agak bulat. Daun bidara kampung mempuyai banyak kegunaan Seperti:
- daun dikeringkan dan di buat Teh Bidara.
- dijadikan minyak URUT
- air mandian yang dicampur dgn daun bidara bagus untuk rawatan penyakit.
- dan banyak lagi.

Sebungkus ada 100 helai Daun Bidara Segar.
Hanya RM10 + RM8( kos poslaju )
Berminat, boleh Whatsapp: 014-2765158
ATAU
Beli di Shopee ==> http://bit.ly/DaunBidara4u
Terima kasih
Harga 10
Nama ahmad
No Phone 014-2765158
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/DaunBidara4u






Powered by MachForm

CHINESE FOOD BUFFET

Iklan Percuma No: [#2292]

Tajuk Iklan anda CHINESE FOOD BUFFET
Keterangan Iklan anda Pakej Serendah RM24/Pax

Whatsapp : 0126095449

Fb : Kambing Golek Joeroastlamb & Catering Services
Ig : @Kambinggolekroastlamb
Harga 24
Nama JOEROASTLAMB
No Phone 0126095449
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://






Powered by MachForm

KAMBING GOLEK & AQIQAH

Iklan Percuma No: [#2291]

Tajuk Iklan anda KAMBING GOLEK & AQIQAH
Keterangan Iklan anda Jika anda ingin masukkan kambing golek yang sedap & Juicy sebagai salah satu menu utama anda, #joeroastlambcatering adalah pilihan yang tepat! Kami juga menyediakan pakej Kambing Golek untuk AQIQAH ! CALL : 010-2321449 (Joe)
Harga 900
Nama JOEROASTLAMB
No Phone 0126095449
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://






Powered by MachForm

Terapi Urut

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Terapi Urut


Sent via Mail Merge

Tuesday, February 26, 2019

Rawatan Urut

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Rawatan Urut


Sent via Mail Merge

Monday, February 25, 2019

Benih Ubi Kucai 2019

Iklan Percuma No: [#2288]

Tajuk Iklan anda Benih Ubi Kucai 2019
Keterangan Iklan anda Tanam sekali boleh tuai berkali2 utk tempoh yg lama & berterusan (bertahun-tahun). Menanam dan menjaga amat mudah. Boleh tanam atas tanah, dalam pasu atau dalam kotak polistrine. Benih yang saya jual berupa ubi pokok kucai. Sejambak terdiri dari 4 ke 5 batang ubi pokok kucai. Tahan lasak. Boleh poslaju kemana sahaja.

BERMINAT?
Lagi info, Klik sini >> http://www.ubikucai.com
ATAU
Hubungi : Ahmad
sms/whatsapp : 014-2765158

Terima kasih
Harga 25
Nama ahmad
No Phone 014-2765158
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.ubikucai.com






Powered by MachForm

Tukang Urut Tradisional

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Tukang Urut Tradisional


Sent via Mail Merge

Sunday, February 24, 2019

Tenaga Batin

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Tenaga Batin


Sent via Mail Merge

Saturday, February 23, 2019

Urut Massage

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Urut Massage


Sent via Mail Merge

Friday, February 22, 2019

Tanam Kucai Mudah dgn Ubi Kucai

Iklan Percuma No: [#2287]

Tajuk Iklan anda Tanam Kucai Mudah dgn Ubi Kucai
Keterangan Iklan anda Tanam sekali boleh tuai berkali2 utk tempoh yg lama & berterusan (bertahun-tahun). Menanam dan menjaga amat mudah. Boleh tanam atas tanah, dalam pasu atau dalam kotak polistrine. Benih yang saya jual berupa ubi pokok kucai. Sejambak terdiri dari 4 ke 5 batang ubi pokok kucai. Tahan lasak. Boleh poslaju kemana sahaja.

BERMINAT?
Lagi info, Klik sini >> http://www.ubikucai.com
ATAU
Hubungi : Ahmad
sms/whatsapp : 014-2765158

Terima kasih
Harga 25
Nama ahmad
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.ubikucai.com






Powered by MachForm

Urut SPA

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Urut SPA


Sent via Mail Merge

Thursday, February 21, 2019

Panduan Borong Online

Iklan Percuma No: [#2286]

Tajuk Iklan anda Panduan Borong Online
Keterangan Iklan anda PANDUAN LENGKAP 200% A to Z ini Mendedahkan Bagaimana Anda boleh BUAT DUIT dengan MUDAH hanya dengan MAHIR MENDAPATKAN SUMBER yang MURAH di Taobao & 1688 (LUBUK HEBAT DARI CHINA)

Lagi info, Klik >> http://bit.ly/BorongOnline2019

TQ
Harga 75
Nama ahmad
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/BorongOnline2019






Powered by MachForm

Mesin Sedut Duit

Iklan Percuma No: [#2284]

Tajuk Iklan anda Mesin Sedut Duit
Keterangan Iklan anda Tekan tekan telefon, tau2 baki ada rm10 tambah 3 kosong kat belakang

Assalamualaikum dan Apa khabar!

Bagaimana kalau saya kata, mesin ATM peribadi anda sedang menunggu anda sekarang, teknik terkini menggunakan aplikasi android... tekan tekan aje, pastu boleh pergi cek baki dalam bank...

Dan bagaimana kalau saya kata, smartphone anda boleh menjana RM yang tak masuk akal, lebih mudah dari menjual produk di Facebook & Instagram?

Saya nak kongsikan sebuah FORMULA : 1 teknik + 2 3 klik + 1 smartphone = banyak kali kena pergi ATM cucuk duit :)

Klik Sini untuk baca dan lihat sendiri : https://bit.ly/2X3llv2
Harga Rm490
Nama Ahmad Albab
No Phone 01158707299
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/2X3llv2






Powered by MachForm

Tukang Urut Lelaki

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Tukang Urut Lelaki


Sent via Mail Merge

Wednesday, February 20, 2019

Tukang Urut

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Tukang Urut


Sent via Mail Merge

Tuesday, February 19, 2019

Spa Bodybuilder

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Spa Bodybuilder


Sent via Mail Merge

Monday, February 18, 2019

Hot! Template Canggih Versi FanPage

Iklan Percuma No: [#2280]

Tajuk Iklan anda Hot! Template Canggih Versi FanPage
Keterangan Iklan anda
Template Segera Versi Fanpage 2019
Lagi info, Klik >> http://www.template-pro.com

Tags;
template fanpage mudah, template segera, template fanpage, template pantas, template canggih, template sempoi, template profesional, fanpage template, tutorial membuat template website, download template percuma, template fanpage percuma, download free fanpage template, cara buat template facebook, cara buat template website, cara membuat template blog
Harga 50
Nama ahmad
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.template-pro.com






Powered by MachForm

Spa Urut Tradisional

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Spa Urut Tradisional


Sent via Mail Merge

Sunday, February 17, 2019

Spa Lelaki KL

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Spa Lelaki KL


Sent via Mail Merge

Saturday, February 16, 2019

Jom Tanam Kucai dgn Ubi Kucai

Iklan Percuma No: [#2279]

Tajuk Iklan anda Jom Tanam Kucai dgn Ubi Kucai
Keterangan Iklan anda Tanam sekali boleh tuai berkali2 utk tempoh yg lama & berterusan (bertahun-tahun). Menanam dan menjaga amat mudah. Boleh tanam atas tanah, dalam pasu atau dalam kotak polistrine. Benih yang saya jual berupa ubi pokok kucai. Sejambak terdiri dari 4 ke 5 batang ubi pokok kucai. Tahan lasak. Boleh pos kemana sahaja.

BERMINAT?
Lagi info, Klik sini >> http://www.ubikucai.com

Terima kasih
Harga 20
Nama ahmad
No Phone 014-2765158
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.ubikucai.com






Powered by MachForm

Friday, February 15, 2019

Emas kawal inflasi

#Emaskawalinflasi #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#Emaskawalinflasi


Sent via Mail Merge

Thursday, February 14, 2019

Emas Pelaburan Terbaik

#EmasPelaburanTerbaik #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#EmasPelaburanTerbaik


Sent via Mail Merge

Wednesday, February 13, 2019

jana 4k seminggu

Iklan Percuma No: [#2278]

Tajuk Iklan anda jana 4k seminggu
Keterangan Iklan anda Begitu mudah sekali buat duit rupanya. Hanya dari handphone sahaja.

Aplikasi ini best dan canggih sekali. Saya memang recommend anda muat turun aplikasi dan pasang di handphone anda sekarang juga!
.
Lagi info, klik ==> http://bit.ly/JutawanMSD4u
.
Azura A. Izham
Penang.
Harga 490
Nama Encik Adam
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/JutawanMSD2u






Powered by MachForm

Rawat Bocor dgn Emas

#RawatBocordgnEmas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#RawatBocordgnEmas


Sent via Mail Merge

Tuesday, February 12, 2019

Panduan Lengkap Google Adwords

Iklan Percuma No: [#2277]

Tajuk Iklan anda Panduan Lengkap Google Adwords
Keterangan Iklan anda Panduan Lengkap Google Adwords

- panduan menggunakan google adwords
- panduan lengkap google adwords
- buku panduan google adwords
- panduan google adwords
- cara google adwords beriklan

Klik sini ==> https://tinyurl.com/PanduanadWords2018

TQ
Harga 130
Nama ahmad
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/PanduanAdwords2018






Powered by MachForm

Emas terbaik

#Emasterbaik #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#Emasterbaik


Sent via Mail Merge

Monday, February 11, 2019

Rahsia RM200 BerTubi-Tubi

Iklan Percuma No: [#2271]

Tajuk Iklan anda Rahsia RM200 BerTubi-Tubi
Keterangan Iklan anda Komisyen RM200 BerTubi-Tubi
Lihat Bukti Komisyen Jutawan App
Memang Lumayan Masyukk...
:
Join Sekarang >> http://bit.ly/WangPantas2019
Harga 390
Nama jutawan app
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/WangPantas2019






Powered by MachForm

Simpan je Emas

#SimpanjeEmas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#SimpanjeEmas


Sent via Mail Merge

Sunday, February 10, 2019

Nak Beli Emas, Tapi Modal Kecil?

#NakBeliEmas,TapiModalKecil? #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#NakBeliEmas,TapiModalKecil?


Sent via Mail Merge

Saturday, February 9, 2019

KERJA PART TIME

Iklan Percuma No: [#2267]

Tajuk Iklan anda KERJA PART TIME
Keterangan Iklan anda URGENT!!! Siapa nak jadi pembantu kerja saya?

Gaji sehari : RM 90-RM400
bahan-bahan saya sediakan

TINGGALKAN WASAP ANDA
Harga Rm90-RM400
Nama Hafiza
No Phone 0112321655
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.wasap.my/011232a6855/






Powered by MachForm

Daun Bidara Berduri utk Perubatan

Iklan Percuma No: [#2266]

Tajuk Iklan anda Daun Bidara Berduri utk Perubatan
Keterangan Iklan anda Kami menjual daun bidara yang segar untuk digunakan untuk tujuan perubatan islam atau traditional dan juga lain-lain kegunaan.
Pokok Bidara Kampung mempunyai duri yang tajam, daun agak bulat.

Sebungkus ada 100 helai Daun Bidara Segar.

Berminat? Boleh order di ==> http://bit.ly/DaunBidara4u

Terima kasih

Tags:
daun bidara kampung, bidara berduri, bidara perubatan, daun bidara segar, jual daun bidara
Harga 10
Nama daun bidara
No Phone 014-2765158
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/DaunBidara4u






Powered by MachForm

Selamatkan Kekayaan Kepada Emas

#SelamatkanKekayaanKepadaEmas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#SelamatkanKekayaanKepadaEmas


Sent via Mail Merge

Friday, February 8, 2019

BUKU BELAJAR KAHWIN

Iklan Percuma No: [#2265]

Tajuk Iklan anda BUKU BELAJAR KAHWIN
Keterangan Iklan anda Berdebar-debar sebab tak lama nak masuk jinjang pelamin..

Dalam tak sabar nak Kahwin tak lama lagi. tapi masih x faham perkara-perkara dalam kain tu..
Faham kan?
Tak faham. takut malam pertama la
Rasa macam tak perform la

Panik pun ada!
Jangan takut, Nak tahu tentang rumahtangga dan hal-hal dalam kain, sila wasap kami 0136408906 atau http://pyh.wasap.my

#permatayanghilang #bukupermatayanghilang #bukurumahtangga #ilmudalamkain
#ilmubersama
Harga 35
Nama Zam
No Phone 0136408906
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://rahsiabatin.com






Powered by MachForm

Beli Emas

#BeliEmas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#BeliEmas


Sent via Mail Merge

Thursday, February 7, 2019

Nilai Emas Tak Boleh Dimanipulasi

#NilaiEmasTakBolehDimanipulasi #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#NilaiEmasTakBolehDimanipulasi


Sent via Mail Merge

Wednesday, February 6, 2019

Template Segera Versi Fanpage 2019

Iklan Percuma No: [#2260]

Tajuk Iklan anda Template Segera Versi Fanpage 2019
Keterangan Iklan anda Template Segera Versi Fanpage 2019
Lagi info, Klik >> http://www.template-pro.com

Tags;
template fanpage mudah, template segera, template fanpage, template pantas, template canggih, template sempoi, template profesional, fanpage template, tutorial membuat template website, download template percuma, template fanpage percuma, download free fanpage template, cara buat template facebook, cara buat template website, cara membuat template blog
Harga 50
Nama ahmad
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://www.template-pro.com






Powered by MachForm

Emas, Simpanan Untuk Dilupakan

#Emas,SimpananUntukDilupakan #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#Emas,SimpananUntukDilupakan


Sent via Mail Merge

Tuesday, February 5, 2019

Persoalan Asas Pelaburan Emas

#PersoalanAsasPelaburanEmas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#PersoalanAsasPelaburanEmas


Sent via Mail Merge

Monday, February 4, 2019

Biji Benih Bunga Matahari Segar

Iklan Percuma No: [#2245]

Tajuk Iklan anda Biji Benih Bunga Matahari Segar
Keterangan Iklan anda Biji Benih Bunga Matahari Segar

Benih di ambil dari pokok yang ditanam sendiri oleh admin.
Bunga matahari yang cukup matang dikeringkan.
Hanya biji benih yang berkualiti diambil untuk dipack.
Kualiti biji benih adalah dijamin.

1 Peket = 30 pcs
Hanya RM10 + RM5( kos poslaju )

Berminat, boleh Whatsapp: 014-2765158

ATAU

Beli di Shopee ==> http://bit.ly/BijiBenihMatahari4u

Terima kasih
Harga 10
Nama ahmad
No Phone 014-2765158
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://bit.ly/BijiBenihMatahari4u






Powered by MachForm

Sunday, February 3, 2019

Emas PublicGold

#EmasPublicGold #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#EmasPublicGold


Sent via Mail Merge

Saturday, February 2, 2019

Akaun emas GAP

#AkaunemasGAP #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#AkaunemasGAP


Sent via Mail Merge

Friday, February 1, 2019

Simpan Emas Cepat Pergi Haji

#SimpanEmasCepatPergiHaji #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma

http://pg.mdnizam.com 

PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

#SimpanEmasCepatPergiHaji


Sent via Mail Merge