Tuesday, January 31, 2023

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 31-Jan-2023

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 31-Jan-2023

--->> osini.co/publicgold2u

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Metafizik hari ini 31-Jan 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


DITAJA OLEH PG005353 >> http://osini.co/publicgold2u

Jom Simpan Emas untuk masa depan 217

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM270+

Mulakan AZAM 2022 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Emas untuk masa depan #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!

Nak tahu lebih pasal Public Gold disini >> osini.co/publicgold2u

Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



Terapi Urut Putrajaya #jom urut pada hari ini 31-January

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Terapi Urut Putrajaya

Monday, January 30, 2023

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 30-Jan-2023

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 30-Jan-2023

--->> osini.co/publicgold2u

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Metafizik hari ini 30-Jan 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


DITAJA OLEH PG005353 >> http://osini.co/publicgold2u

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!

Nak tahu lebih pasal Public Gold disini >> osini.co/publicgold2u

Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



Jom menabung emas pada hari ini 30-Jan-2023. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Jom baca2 dulu tentang PUBLIC GOLD

>> http://osini.co/publicgold2u

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Terapi Urut Cheras #jom urut pada hari ini 30-January

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Terapi Urut Cheras

Sunday, January 29, 2023

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 29-Jan-2023

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 29-Jan-2023

--->> osini.co/publicgold2u

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Metafizik hari ini 29-Jan 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


DITAJA OLEH PG005353 >> http://osini.co/publicgold2u

Jom Simpan Emas untuk masa depan 215

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM270+

Mulakan AZAM 2022 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Emas untuk masa depan #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Jom menabung emas pada hari ini 29-Jan-2023. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Jom baca2 dulu tentang PUBLIC GOLD

>> http://osini.co/publicgold2u

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Terapi Urut Sri Permaisuri #jom urut pada hari ini 29-January

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Terapi Urut Sri Permaisuri

Saturday, January 28, 2023

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 28-Jan-2023

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 28-Jan-2023

--->> osini.co/publicgold2u

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Jom Simpan Emas untuk masa depan 214

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM270+

Mulakan AZAM 2022 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Emas untuk masa depan #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!

Nak tahu lebih pasal Public Gold disini >> osini.co/publicgold2u

Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



Terapi Urut Bukit Jalil #jom urut pada hari ini 28-January

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Terapi Urut Bukit Jalil

Friday, January 27, 2023

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 27-Jan-2023

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 27-Jan-2023

--->> osini.co/publicgold2u

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Metafizik hari ini 27-Jan 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


DITAJA OLEH PG005353 >> http://osini.co/publicgold2u

Jom Simpan Emas untuk masa depan 213

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM270+

Mulakan AZAM 2022 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Emas untuk masa depan #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!

Nak tahu lebih pasal Public Gold disini >> osini.co/publicgold2u

Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



Jom menabung emas pada hari ini 27-Jan-2023. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Jom baca2 dulu tentang PUBLIC GOLD

>> http://osini.co/publicgold2u

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Terapi Urut Ampang #jom urut pada hari ini 27-January

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Terapi Urut Ampang

Thursday, January 26, 2023

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 26-Jan-2023

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 26-Jan-2023

--->> osini.co/publicgold2u

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Jom Simpan Emas untuk masa depan 212

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM270+

Mulakan AZAM 2022 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Emas untuk masa depan #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!

Nak tahu lebih pasal Public Gold disini >> osini.co/publicgold2u

Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



Jom menabung emas pada hari ini 26-Jan-2023. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Jom baca2 dulu tentang PUBLIC GOLD

>> http://osini.co/publicgold2u

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Terapi Urut Sri Kembangan #jom urut pada hari ini 26-January

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Terapi Urut Sri Kembangan

Wednesday, January 25, 2023

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 25-Jan-2023

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 25-Jan-2023

--->> osini.co/publicgold2u

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Jom Simpan Emas untuk masa depan 211

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM270+

Mulakan AZAM 2022 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Emas untuk masa depan #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://osini.co/publicgold2u

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!

Nak tahu lebih pasal Public Gold disini >> osini.co/publicgold2u

Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



Jom menabung emas pada hari ini 25-Jan-2023. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Jom baca2 dulu tentang PUBLIC GOLD

>> http://osini.co/publicgold2u

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Terapi Urut Serdang #jom urut pada hari ini 25-January

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Terapi Urut Serdang

Tuesday, January 24, 2023

Metafizik hari ini 24-Jan 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


DITAJA OLEH PG005353 >> http://osini.co/publicgold2u