Thursday, September 30, 2021

jersey harimau malaya 2020 Goldbar 1gm 999 24K pada hari ini 28-Sep 2021

Awesome!

#PublicGold #LBMA #BullionBar PG #emas1gram (Au 999.9) #24Kgold

✅ #Harimau Malaya, #celebration, #investment, #collection, #gift #saving #Jongkongemas

πŸ‘‰πŸ»https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

πŸ‘‰πŸ»https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

πŸ‘‰πŸ»https://tinyurl.com/harimaumalaya4u

#pgmall #koleksiemas

Cepat sebelum terlambat. Stok terhad

Promosi hari ini 28-Sep

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 30-Sep-2021

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM258

RM100 = 0.3876 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 30-Sep-2021

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


mamasab cheese tart *promosi hari ini 30-Sep

Hello all, Bella Agen Sah Mamasab Kelantan disini

✅Berminat untuk order #kambingperap #doryskin #kek #cookies #nutella #cheesetart #redvelvet #mamasabcookies #sayajual #sayaambikorder #delivery

#mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabbakery #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #mamasabrinabakery #mamasabxneelofa

Package #Delivery seluruh Sem Malaysia

Yg berminat boleh pm / WhatsApp

πŸ‘‰πŸ»http://linktr.ee/bellamamasab

Cepat promosi hari ini 30-Sep

Jom Simpan Aset dengan Emas 39

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://pg.mdnizam.com 

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

Urut Batin Puchong *jom urut

Ramai orang ada masalah berikut datang...

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

_____________________________________________________

AbeUrut/Zam | Tel : 011.12551590

Wasap: https://abeurut.wasap.my

Blog : http://urutlelaki.com

Telegram : http://t.me/urutlelaki http://t.me/kakiurut http://t.me/kongsitelegram

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!


Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

public gold dealer list *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

α΄˜α΄œΚ™ΚŸΙͺα΄„ Ι’α΄ΚŸα΄… α΄…α΄‡α΄€ΚŸα΄‡Κ€

Ι’α΄ΚŸα΄…Κ™α΄€Κ€ • α΄…ΙͺΙ΄α΄€Κ€ • sΙͺΚŸα΄ α΄‡Κ€ • α΄…ΙͺΚ€Κœα΄€α΄

PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

Jom menabung emas pada hari ini 30-Sep-2021. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

Public Gold Emas

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Public Gold Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Urut ShahAlam #jom urut pada hari ini 30-September

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut ShahAlam

PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

public gold ydpa

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!

Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://tinyurl.com/regpublicgold

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://tinyurl.com/simpangold

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/

PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

Metafizik hari ini 30 September 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

Jom daftar PGMALL 30-September

Berita baik untuk semua!

Jom daftar akaun PG Mall di http://tinyurl.com/pgmall2u pada hari ini 30-September

PGMall adalah gedung beli belah online e-commerce (e-dagang) yang menggunakan konsep bridging locals to the world.

Maksudnya, PG Mall mengangkat barangan tempatan seperti kraftangan, jualan industri kecil-kecilan ke luar negara, melalui medium terbaik di PG Mall. Sehingga kini, PG Mall telah mempunyai lebih 1 juta pelanggan sedia ada yang mempunyai akaun GAP Public Gold.

Jadi, pasaran di PG Mall cukup berpotensi. PG Mall adalah satu laman web beli belah atas talian seperti LAZADA, ZALORA dan lain.-lain.

Yang paling best, lucky draw and dapat duit 2x sehari di c-wallet

Cepat, kalau tidak, memang rugi!

Daftar akaun PG Mall sekarang di http://tinyurl.com/pgmall2u


Grup Viral iklan Malaysia http://t.me/kongsitelegram http://t.me/kongsiwhatsapp

PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

Jom Simpan Emas - Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9)

[New Launch - 1st Batch] Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9) (Collection. investment, gift, mint bar,coin bar, AU 999 纯金 Jongkong Emas)

Product Description

- 99.99% 24K Pure Gold

- No SST

- Collectible

- Best for Gift and Investment

- Public Gold's unique 5g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

PROMOSI PGMALL 30-Sep 2021

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas


PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

Jom Simpan Emas

BELI EMAS CARA PALING SELESA

Dengan Public Gold (PG), anda ada banyak kedah untuk beli emas. Anda boleh pilih cara yang paling anda selesa berdasarkan bajet anda.

(1) Cash n Carry

Datang ke mana-mana 18 branch PG, beli apa sahaja item yang ready stok. Bayar dan terus bawa balik emas. Kaedah ni sama macam kedai emas.

(2) Order Online

Order online 24/7 untuk dapat harga yang kita suka. Lepas bayar, datang ke mana-mana branch PG atau boleh pilih secara pos terus ke rumah (diinsurankan).

(3) Ansuran Patuh Shariah

Beli emas secara ansuran yang patuh shariah. 4 kali bayar atau 10 kali bayar (bagi item 100g ke atas). Habis bayar baru datang collect emas. Ini cara terbaik beli emas masa depan pada harga hari ni.

(4) Beli & Simpan Percuma

Beli melalui #AkaunEmasGAP secara online dan simpan secara percuma dengan Public Gold. Emas tu boleh keluarkan di branch terdekat pada bila-bila masa.

Jadi pilihlah cara yang paling selesa.

Apa pun kaedah belian, pastikan tulis nama saya sebagai Introducer. Anda akan mendapat khidmat nasihat percuma dari saya sebagai Dealer sah Public Gold.

Anda akan dapat khidmat nasihat percuma sepanjang hayat dan akan dimasukkan kedalam grup wassap khas emas. ( http://t.me/rahsiaemas )

Perunding Emas Public Gold

NIZAM PG005353

Wasap saya http://gap.wasap.my nak tahu lebih lanjut.

Bio link utk faham (ada video dan ebook) : Linktr.ee/tokperaihemas

Daftar Akaun secara percuma terus je -> http://pg.mdnizam.com


Aurora Italia Zack Snyder Superman Collection *Promosi hari 30-September

[2 pcs] - Aurora Italia Zack Snyder's Justice League Collection - Superman Limited Edition Gram Bar 1G (AU 999.9) 24K

"They will join you in the sun, Kal-El". Will Superman be able to save the planet from an assault of catastrophic proportions? Introducing Zack Snyder's Justice League collection - Superman Edition gram bar. Add it to your collection now.

- 99.99% 24K Pure Gold - No SST - Collectible

- Aurora Italia's unique 1g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Best for Gift and Investment

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

Klik sini segera utk Pgmall Superman!

https://tinyurl.com/zacksuperman

https://tinyurl.com/zacksuperman

https://tinyurl.com/zacksuperman


PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

Jom Simpan Aset dengan Emas 38

JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

#Jom Simpan Aset dengan Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam WA 0136408906

Direct to wasap: http://gap.wasap.my

Daftar Akaun secara percuma terus. mudah je

http://pg.mdnizam.com 

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#TipsEmas #PublicGold

TELEGRAM http://t.me/rahsiaemas http://t.me/simpangold

http://linktr.ee/tokperaihemas

PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

Urut Batin Subang Jaya *jom urut

Ramai orang ada masalah berikut datang...

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

_____________________________________________________

AbeUrut/Zam | Tel : 011.12551590

Wasap: https://abeurut.wasap.my

Blog : http://urutlelaki.com

Telegram : http://t.me/urutlelaki http://t.me/kakiurut http://t.me/kongsitelegram

PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!

PG Jewel 22K Gold Jewellery Bracelet *promosi PGMALL hari ini

PGJewel dari PGMall

Category

: Gold, Silver & Jewellery  >  916 / 22K Gold Jewellery  >  Bracelets

Brand

: Not Specified

Model

: Not Specified

SKU

: GB0011473

Dimension (Length x Width x Height)

: 0.01 x 0.40 x 0.01

Weight(KG)

: 0.01055

Manufacturing Country

: Malaysia

Klik here! Bertindak sekarang!!

http://tinyurl.com/pgjewel2u

http://tinyurl.com/pgjewel2u

Daftar pgmall pgjewel sekarang.. Rugi kalau tak daftar!