Saturday, April 30, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 30-Apr-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 30-Apr-2022

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Simpan Emas untuk masa depan 30 April #tokperaihemas

*PERHATIAN*

R I S A U bila umor dah 35 tapi duit simpanan masih tak nampak bayang laa kawan..

Kerja dah bertahun-tahun simpanan masih krik krik tak bertambah, luak lagi ada..

Hari gaji dah tiba sahabat!!

Bila kita tak berjaya simpan duit, jom kita belajar simpan emas bersama pula.

Macamana mana nak mula?

Sahabat yang mulia, sebelum itu jom follow https://www.instagram.com/tokperaihemas dan join channel emas percuma di telegram > https://t.me/simpangold

Moga allah membalas setiap kebaikan dan keikhlasan anda.

Dan jangan risau, setiap penyakit ada ubatnya. Ubat untuk penyakit boros boleh dirawat dengan buka akaun Emas GAP.

Kaedah paling mudah dan mampu milik.

Insyaallah, simpanan anda mampu bertahan lama dan kekayaan terbina dalam diam.

Anda hanya perlu :

1) Buat belian emas pertama sebagai 'benchmark".

2) Mulakan dengan paling minima RM100 untuk 0.37+ gram. Kalau ada bajet lebih boleh mula lebih dari itu, lagi baik.

3) Kembangkan sikit-sikit ikut kemampuan kita, konsisten simpan 1 gram sebulan sehingga berkepok.

4) Dan paling penting bila beli emas dapat emas, bukan tunggu dapat dividen.

Setiap pembelian emas dan pendaftaran akaun GAP #publicgold akan menerima E-BOOK dan bimbingan Percuma.

Mulakan simpanan emas sekarang gaissss bermula dgn RM100 je pun.

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

klik sini >> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

"Keep saving gold, gold will save you"

Nizam

http://linktr.ee/tokperaihemas

Saya beli Emas PG #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.πŸ˜‚

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp


Saya beli Emas PG

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Saya beli Emas PG #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Gangguan Jin

😱Anda perempuan yg ada masalah gangguan? πŸ™ˆ

Susah tido malam!! πŸ‘Ή

Rasa tak sedap bila maghrib atau tengah malam!! πŸ‘Ή

Rasa diekori? πŸ’€

Ternampak kelibat? πŸ‘Ή

Berdebar tanpa sebab? 😱

Rasa perlu nak buang gangguan ini? πŸ‘Ί

πŸ‘‰kontek saya En Khairul wasap.my/60108923888/gangguan


** Klu rasa nak pelihara lagi gangguan 😈 tu, biarkan la☠️

RAMAI YG TAHU DIA DI GANGGU TAPI TAK TAHU DAN TAK BERANI BERUBAT

Berubatlah sebelum anda terseksa bertahun-tahun. Gangguan Jin

#saka #sihir #masalahrumahtangga #masalahsihir #masalahsaka #sihirpemisah

#sihirpenuduk #sihirbatin #pandanganain

Urut Pulih Batin #jom urut pada hari ini 30-April

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut Pulih Batin

fb massage group

Telegram Group Iklan Viral Malaysia terbaru 2022

Jom join telegram and whatsapp group iklan viral terbaik Malaysia

Tanpa sekatan, tanpa Group Booster

Bebas Beriklan

Telegram : ----> https://t.me/kongsitelegram

Whatsapp: ----> https://t.me/kongsiwhatsapp

*banyak group dalam telegram dan anda boleh join percuma dan Santai

JOM JOIN MarketPlace Viral Malaysia πŸ˜ŠπŸ’–

1️⃣ http://t.me/bandartunrazak

2️⃣http://t.me/bandartasikselatan

3️⃣http://t.me/sripermaisurimarketplace

4️⃣http://t.me/sungaibesimarketplace

5️⃣http://t.me/cherasmarketplace

6️⃣ http://t.me/damansaramarketplace

7️⃣ http://t.me/subangmarketplace

8️⃣ http://t.me/sungaibuluhmarketplace

9️⃣ http://t.me/subangjayamarketplace

1️⃣0️⃣ http://t.me/pengerangmarketplace

1️⃣1️⃣http://t.me/damansaramarketplace

1️⃣2️⃣http://t.me/negeri9marketplace

1️⃣3️⃣http://t.me/selangormarketplace

1️⃣4️⃣http://t.me/denaialammarketplace

1️⃣5️⃣http://t.me/johormarketplacegroup

1️⃣6️⃣http://t.me/kotawarisanmarketplace

1️⃣7️⃣http://t.me/melakamarketplacegroup

1️⃣8️⃣http://t.me/bazarkelate

1️⃣9️⃣http://t.me/kedahmarketplace

2️⃣0️⃣http://t.me/perlismarketplace

2️⃣1️⃣http://t.me/perakmarketplacegroup

2️⃣2️⃣http://t.me/penangmarketplace

2️⃣3️⃣http://t.me/pahangmarketplace

2️⃣4️⃣http://t.me/bangsarmarketplace

2️⃣5️⃣http://t.me/sripetalingmarketplace

2️⃣6️⃣http://t.me/serdangmarketplace

2️⃣7️⃣http://t.me/bukitjalilmarketplace

2️⃣8️⃣http://t.me/desapetalingmarketplace

2️⃣9️⃣@nilai3marketplace

3️⃣0️⃣@sarawakmarketplace

3️⃣1️⃣@sabahmarketplacegroup

3️⃣2️⃣ @bazarganukita

3️⃣3️⃣http://t.me/ampangmarketplace

3️⃣4️⃣http://t.me/pandanindahmarketplace


Link Grup Channel Telegram dari Malaysia

Masih sendu dgn iklan dan still tak dapat sales.

Jom iklankan produk anda disini - 

Bebas beriklan asalkan bukan judi, loan, scam dsb

😍😍 Kebanyakkan adalah location based 😍😍

Boleh tgk People Group Nearby (ikut lokasi di Map)


πŸ‘πŸΌ PERLIS 

1️⃣ http://t.me/viralperlis 

2️⃣ http://t.me/kangarperlis

3️⃣ http://t.me/kualaperlismy


πŸ‘πŸΌ KEDAH 

1️⃣ http://t.me/viralkedah 

2️⃣ http://t.me/pantaicenang 

3️⃣ http://t.me/alorstar 

4️⃣ http://t.me/pekankuah 

5️⃣ http://t.me/dataranlang 

6️⃣ http://t.me/pekanjitra

7️⃣ http://t.me/sungaipetanikedah 

8️⃣ http://t.me/bukitkayuhitam


πŸ‘πŸΌ PENANG 

1️⃣ t.me/seberangprai 

2️⃣ t.me/mypenang

3️⃣ t.me/bukitmertajammy


πŸ‘πŸΌ PERAK 

1️⃣http://t.me/viralperak 

2️⃣ http://t.me/myipoh 

3️⃣ http://t.me/bandarsriiskandar 

4️⃣http://t.me/mytaiping 

5️⃣http://t.me/mysitiawan

6️⃣http://t.me/merujaya

7️⃣ http://t.me/kualakangsarmy

8️⃣http://t.me/viraltgmalim


πŸ‘πŸΌ SELANGOR 

1️⃣http://t.me/viralslgr

2️⃣http://t.me/viralkelanajaya 

3️⃣ http://t.me/bukitantarabangsa 

4️⃣http://t.me/shahalamsec7 

5️⃣http://t.me/shahalamsec13 

6️⃣http://t.me/mykotakemuning 

7️⃣http://t.me/klangselangor 

8️⃣http://t.me/cyberjayamalaysia  

9️⃣http://t.me/viralrawang 

1️⃣0️⃣http://t.me/viralbukitjalil 

1️⃣1️⃣http://t.me/kotadamansara 

1️⃣2️⃣http://t.me/myserdang 

1️⃣3️⃣http://t.me/ikeadamansara 

1️⃣4️⃣http://t.me/mysunway 

1️⃣5️⃣http://t.me/srigombak2u 

1️⃣6️⃣http://t.me/mypuchong 

1️⃣7️⃣http://t.me/viralkajang 

1️⃣8️⃣http://t.me/mysemenyih 

1️⃣9️⃣http://t.me/mybtho

2️⃣0️⃣http://t.me/cherasmahkota 

2️⃣1️⃣http://t.me/mykinrara 

2️⃣2️⃣http://t.me/taipan2u 

2️⃣3️⃣http://t.me/mysunway 

2️⃣4️⃣http://t.me/subangsuria 

2️⃣5️⃣http://t.me/denaialamku 

2️⃣6️⃣http://t.me/payajaras 

2️⃣7️⃣http://t.me/puncakalamku 

2️⃣8️⃣http://t.me/bantingselangor 

2️⃣9️⃣http://t.me/telukpanglimagarang 

3️⃣0️⃣http://t.me/kepongmetroprima 

3️⃣1️⃣http://t.me/melayusubang 

3️⃣2️⃣http://t.me/bukitraja 

3️⃣3️⃣http://t.me/tasikputeri 

3️⃣4️⃣http://t.me/setiaalamku

3️⃣5️⃣http://t.me/bandarenstek 

3️⃣6️⃣http://t.me/mainplacemall 

3️⃣7️⃣http://t.me/ecomajestic

3️⃣8️⃣http://t.me/bbsalaktinggi

3️⃣9️⃣http://t.me/portklang

4️⃣0️⃣http://t.me/kotawarisanmy

4️⃣1️⃣http://t.me/ukmbangi

4️⃣2️⃣http://t.me/damaiperdana

4️⃣3️⃣http://t.me/bangiavenue

4️⃣4️⃣http://t.me/ioipuchong

4️⃣5️⃣http://t.me/kampungjawa

4️⃣6️⃣http://t.me/themines

4️⃣7️⃣http://t.me/bandarputeri

4️⃣8️⃣http://t.me/bukittinggiklang

4️⃣9️⃣http://t.me/bandarrimbayu

http://t.me/kualaselangormy

http://t.me/sungaibesarmy

http://t.me/kualakubu

http://t.me/sekinchanmy

http://t.me/tanjungkarangmy


πŸ‘πŸΌ KUALA LUMPUR 

1️⃣http://t.me/viralkualalumpur 

2️⃣http://t.me/viralwangsamaju 

3️⃣ http://t.me/ulukelang 

4️⃣http://t.me/viralampang 

5️⃣http://t.me/bukitmanjalara

6️⃣http://t.me/sungaibesi 

7️⃣http://t.me/sripermaisuri 

8️⃣http://t.me/viralbb 

9️⃣http://t.me/nusentral 

1️⃣0️⃣http://t.me/viralck 

1️⃣1️⃣http://t.me/kgbaru 

1️⃣2️⃣http://t.me/viralsogo 

1️⃣3️⃣http://t.me/viralklcc 

1️⃣4️⃣http://t.me/pantaidalambangsar 

1️⃣5️⃣http://t.me/midvalley2u 

1️⃣6️⃣http://t.me/solarismontkiara 

1️⃣7️⃣http://t.me/mypublika

1️⃣8️⃣http://t.me/viralklcc 

1️⃣9️⃣http://t.me/alamdamai 

2️⃣0️⃣http://t.me/viralsetapak 

2️⃣1️⃣http://t.me/tamantun 

2️⃣1️⃣http://t.me/ikeacheras 

2️⃣3️⃣http://t.me/btssgbesi


πŸ‘πŸΌ PUTRAJAYA 

1️⃣http://t.me/viralputrajaya


πŸ‘πŸΌ KLIA  

1️⃣http://t.me/viralklia


πŸ‘πŸΌ MELAKA 

1️⃣http://t.me/viralmelaka 

2️⃣http://t.me/mahkotaparade 

3️⃣ http://t.me/batuberendam

4️⃣http://t.me/tanjungbidara

5️⃣http://t.me/alorgajahmelaka

6️⃣http://t.me/ayerkerohmelaka


πŸ‘πŸΌ N9 

1️⃣http://t.me/viraln9 

2️⃣http://t.me/viralkualapilah 

3️⃣ http://t.me/iklanrnr 

4️⃣http://t.me/viralnilai 

5️⃣http://t.me/usimnilai

6️⃣http://t.me/senawangmy

7️⃣http://t.me/nilaitiga

8️⃣http://t.me/serembandua

9️⃣http://t.me/telukkemang

1️⃣0️⃣http://t.me/portdicksonn9


πŸ‘πŸΌ JOHOR 

1️⃣http://t.me/viraljohor 

2️⃣http://t.me/dangabay 

3️⃣ http://t.me/johorbharu

4️⃣http://t.me/nusajayajohor

5️⃣http://t.me/skudaijohor

6️⃣http://t.me/kluangmy

7️⃣http://t.me/muarjohormy

8️⃣http://t.me/pasirgudangmy

9️⃣http://t.me/tamanuni

1️⃣0️⃣http://t.me/senaiJohor

1️⃣1️⃣http://t.me/batupahatjohor

1️⃣2️⃣http://t.me/angsanajb

1️⃣3️⃣http://t.me/kotatinggijohor


πŸ‘πŸΌ KELANTAN 

1️⃣http://t.me/viralkelantan 

2️⃣http://t.me/viralkb 

3️⃣ http://t.me/machangkelate 

4️⃣http://t.me/pasirputehkelantan

5️⃣http://t.me/tanahmerahkelantan 

6️⃣http://t.me/koklanas 

7️⃣http://t.me/ketereh 

8️⃣http://t.me/pasirmaskelantan 

9️⃣http://t.me/tumpatkelantan 

1️⃣0️⃣http://t.me/pulaichondong 

1️⃣0️⃣http://t.me/bachokkelantan 

1️⃣2️⃣http://t.me/guamusangkelantan 

1️⃣3️⃣http://t.me/ambokelate 

1️⃣4️⃣http://t.me/kelatenego 

1️⃣5️⃣http://t.me/aeonkb

1️⃣6️⃣http://t.me/kubangkerian

1️⃣7️⃣http://t.me/airportkb

1️⃣8️⃣http://t.me/pengkalanchepa2u

1️⃣9️⃣http://t.me/pasirpekan 

2️⃣0️⃣http://t.me/tokbali2u 

2️⃣1️⃣http://t.me/kgmelor 

2️⃣2️⃣http://t.me/pasirtumboh 

2️⃣3️⃣http://t.me/pasirpekan

2️⃣4️⃣http://t.me/jelikelantan


πŸ‘πŸΌ TERENGGANU 

1️⃣ http://t.me/viraltganu 

2️⃣http://t.me/kualaganu 

3️⃣ http://t.me/chukaikemaman 

4️⃣http://t.me/besutganu 

5️⃣http://t.me/kganu 

6️⃣http://t.me/dungunmy


πŸ‘πŸΌ PAHANG 

1️⃣http://t.me/viralpahang 

2️⃣http://t.me/pantaitelukcempedak 

3️⃣ http://t.me/tanahrata 

4️⃣http://t.me/kuantanpahang 

5️⃣http://t.me/raubpahang 

6️⃣http://t.me/pekanpahang  

7️⃣http://t.me/gentinghighlands 

8️⃣http://t.me/kualalipismy


 πŸ‘πŸΌ SARAWAK 

1️⃣http://t.me/viralsarawak 

2️⃣http://t.me/mykuching 

3️⃣ http://t.me/viralmiri 

4️⃣http://t.me/bintulumy  

5️⃣http://t.me/sibumy 

6️⃣http://t.me/kuchingmy


πŸ‘πŸΌ SABAH 

1️⃣http://t.me/viralsabah 

2️⃣http://t.me/kotakinabalumy 

3️⃣ http://t.me/tawaumy 

4️⃣http://t.me/lahaddatumy

Jom Simpan Emas Melalui GAP mulai dengan hari ini 30 April

Orang Kelantan dah lama 'membudayakan' beli dan simpan emas rupanya.

Peniaga-peniaga wanita di Pasar Siti Khadijah khabarnya waktu pagi dok gadai emas (nak buat modal pusingan barang2 meniaga) dan petang pergi tebus balik sambil top up beli emas baru lg sbb dah untung .

Konklusinya: Emas mereka tak hilang malah makin bertambah. Modal niaga sentiasa ada , dan untung berlipat ganda lg sbb harga emas makin menaik.



Nak mulakan simpanan emas dgn RM100,

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

>> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

>> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

whatsapp http://gap.wasap.my

Bila lagi nak menyimpan tu!.. jom mulakan

http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp

#simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold

Grup Channel Telegram MarketPlace Viral Malaysia

JOM JOIN MarketPlace Viral Malaysia πŸ˜ŠπŸ’–

1️⃣http://t.me/groupiklanviral01    

2️⃣http://t.me/iklanviral_11 

3️⃣http://t.me/iklanviral_12 

4️⃣http://t.me/sejutaahli

5️⃣http://t.me/iklanopen 

6️⃣http://t.me/iklanworld 

7️⃣http://t.me/iklanviralpower

8️⃣http://t.me/kuasapemasaran 

9️⃣http://t.me/sharewasap 

1️⃣0️⃣http://t.me/iklan_bosku_2 

1️⃣1️⃣http://t.me/iklanbisnes7 

1️⃣2️⃣http://t.me/iklanbisnes8

1️⃣3️⃣http://t.me/freeruangiklan 

1️⃣4️⃣http://t.me/shoppgmall 

1️⃣5️⃣http://t.me/jomiklan2 

1️⃣6️⃣http://t.me/jomiklan3 

1️⃣7️⃣http://t.me/ncigrunner

1️⃣8️⃣http://t.me/jombijakniaga 

1️⃣9️⃣http://t.me/bisnescikgucikgi 

2️⃣0️⃣http://t.me/duitmasyuuk

2️⃣1️⃣http://t.me/iklanbersamakami


1️⃣ http://t.me/bandartunrazak

2️⃣http://t.me/bandartasikselatan

3️⃣http://t.me/sripermaisurimarketplace

4️⃣http://t.me/sungaibesimarketplace

5️⃣http://t.me/cherasmarketplace

6️⃣ http://t.me/damansaramarketplace

7️⃣ http://t.me/subangmarketplace

8️⃣ http://t.me/sungaibuluhmarketplace

9️⃣ http://t.me/subangjayamarketplace

1️⃣0️⃣ http://t.me/pengerangmarketplace

1️⃣1️⃣http://t.me/damansaramarketplace

1️⃣2️⃣http://t.me/negeri9marketplace

1️⃣3️⃣http://t.me/selangormarketplace

1️⃣4️⃣http://t.me/denaialammarketplace

1️⃣5️⃣http://t.me/johormarketplacegroup

1️⃣6️⃣http://t.me/kotawarisanmarketplace

1️⃣7️⃣http://t.me/melakamarketplacegroup

1️⃣8️⃣http://t.me/bazarkelate

1️⃣9️⃣http://t.me/kedahmarketplace

2️⃣0️⃣http://t.me/perlismarketplace

2️⃣1️⃣http://t.me/perakmarketplacegroup

2️⃣2️⃣http://t.me/penangmarketplace

2️⃣3️⃣http://t.me/pahangmarketplace

2️⃣4️⃣http://t.me/bangsarmarketplace

2️⃣5️⃣http://t.me/sripetalingmarketplace

2️⃣6️⃣http://t.me/serdangmarketplace

2️⃣7️⃣http://t.me/bukitjalilmarketplace

2️⃣8️⃣http://t.me/desapetalingmarketplace

2️⃣9️⃣http://t.me/nilai3marketplace

3️⃣0️⃣http://t.me/sarawakmarketplace

3️⃣1️⃣http://t.me/sabahmarketplacegroup

3️⃣2️⃣ http://t.me/bazarganukita

3️⃣3️⃣http://t.me/ampangmarketplace

3️⃣4️⃣http://t.me/pandanindahmarketplace

Wahed Invest portfolio

Nizam wants to give you a free Wahed bonus of USD 2.5.

To claim your free reward make sure you use this referral code when you sign up: mohmoh1153

Wahed Invest ada Robo Advisor terbaru yang syariah compliant. Memang terbaik!

Download the app https://app.wahedinvest.com/referral dan set the referral to mohmoh1153

Tak buat tak dapat duit tu.

#wahedinvest

Friday, April 29, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 29-Apr-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM284

RM100 = 0.3521 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 29-Apr-2022

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Simpan Emas untuk masa depan 29 April #tokperaihemas

*PERHATIAN*

R I S A U bila umor dah 35 tapi duit simpanan masih tak nampak bayang laa kawan..

Kerja dah bertahun-tahun simpanan masih krik krik tak bertambah, luak lagi ada..

Hari gaji dah tiba sahabat!!

Bila kita tak berjaya simpan duit, jom kita belajar simpan emas bersama pula.

Macamana mana nak mula?

Sahabat yang mulia, sebelum itu jom follow https://www.instagram.com/tokperaihemas dan join channel emas percuma di telegram > https://t.me/simpangold

Moga allah membalas setiap kebaikan dan keikhlasan anda.

Dan jangan risau, setiap penyakit ada ubatnya. Ubat untuk penyakit boros boleh dirawat dengan buka akaun Emas GAP.

Kaedah paling mudah dan mampu milik.

Insyaallah, simpanan anda mampu bertahan lama dan kekayaan terbina dalam diam.

Anda hanya perlu :

1) Buat belian emas pertama sebagai 'benchmark".

2) Mulakan dengan paling minima RM100 untuk 0.37+ gram. Kalau ada bajet lebih boleh mula lebih dari itu, lagi baik.

3) Kembangkan sikit-sikit ikut kemampuan kita, konsisten simpan 1 gram sebulan sehingga berkepok.

4) Dan paling penting bila beli emas dapat emas, bukan tunggu dapat dividen.

Setiap pembelian emas dan pendaftaran akaun GAP #publicgold akan menerima E-BOOK dan bimbingan Percuma.

Mulakan simpanan emas sekarang gaissss bermula dgn RM100 je pun.

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

klik sini >> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

"Keep saving gold, gold will save you"

Nizam

http://linktr.ee/tokperaihemas

Saya simpan dalam GAP Public Gold #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.πŸ˜‚

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp


Jom menabung emas pada hari ini 29-Apr-2022. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

NIZAM PG005353

http://linktr.ee/tokperaihemas

Saya simpan dalam GAP Public Gold

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Saya simpan dalam GAP Public Gold #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Jom buang Sihir penunduk

😱Anda perempuan yg ada masalah gangguan? πŸ™ˆ

Susah tido malam!! πŸ‘Ή

Rasa tak sedap bila maghrib atau tengah malam!! πŸ‘Ή

Rasa diekori? πŸ’€

Ternampak kelibat? πŸ‘Ή

Berdebar tanpa sebab? 😱

Rasa perlu nak buang gangguan ini? πŸ‘Ί

πŸ‘‰kontek saya En Khairul wasap.my/60108923888/gangguan


** Klu rasa nak pelihara lagi gangguan 😈 tu, biarkan la☠️

RAMAI YG TAHU DIA DI GANGGU TAPI TAK TAHU DAN TAK BERANI BERUBAT

Berubatlah sebelum anda terseksa bertahun-tahun. Jom buang Sihir penunduk

#saka #sihir #masalahrumahtangga #masalahsihir #masalahsaka #sihirpemisah

#sihirpenuduk #sihirbatin #pandanganain

Urutan Zakar #jom urut pada hari ini 29-April

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urutan Zakar

Telegram Group Iklan Viral Malaysia terbaru 2022

Jom join telegram and whatsapp group iklan viral terbaik Malaysia

Tanpa sekatan, tanpa Group Booster

Bebas Beriklan

Telegram : ----> https://t.me/kongsitelegram

Whatsapp: ----> https://t.me/kongsiwhatsapp

*banyak group dalam telegram dan anda boleh join percuma dan Santai

JOM JOIN MarketPlace Viral Malaysia πŸ˜ŠπŸ’–

1️⃣ http://t.me/bandartunrazak

2️⃣http://t.me/bandartasikselatan

3️⃣http://t.me/sripermaisurimarketplace

4️⃣http://t.me/sungaibesimarketplace

5️⃣http://t.me/cherasmarketplace

6️⃣ http://t.me/damansaramarketplace

7️⃣ http://t.me/subangmarketplace

8️⃣ http://t.me/sungaibuluhmarketplace

9️⃣ http://t.me/subangjayamarketplace

1️⃣0️⃣ http://t.me/pengerangmarketplace

1️⃣1️⃣http://t.me/damansaramarketplace

1️⃣2️⃣http://t.me/negeri9marketplace

1️⃣3️⃣http://t.me/selangormarketplace

1️⃣4️⃣http://t.me/denaialammarketplace

1️⃣5️⃣http://t.me/johormarketplacegroup

1️⃣6️⃣http://t.me/kotawarisanmarketplace

1️⃣7️⃣http://t.me/melakamarketplacegroup

1️⃣8️⃣http://t.me/bazarkelate

1️⃣9️⃣http://t.me/kedahmarketplace

2️⃣0️⃣http://t.me/perlismarketplace

2️⃣1️⃣http://t.me/perakmarketplacegroup

2️⃣2️⃣http://t.me/penangmarketplace

2️⃣3️⃣http://t.me/pahangmarketplace

2️⃣4️⃣http://t.me/bangsarmarketplace

2️⃣5️⃣http://t.me/sripetalingmarketplace

2️⃣6️⃣http://t.me/serdangmarketplace

2️⃣7️⃣http://t.me/bukitjalilmarketplace

2️⃣8️⃣http://t.me/desapetalingmarketplace

2️⃣9️⃣@nilai3marketplace

3️⃣0️⃣@sarawakmarketplace

3️⃣1️⃣@sabahmarketplacegroup

3️⃣2️⃣ @bazarganukita

3️⃣3️⃣http://t.me/ampangmarketplace

3️⃣4️⃣http://t.me/pandanindahmarketplace


Emas Pelaburan Mulakan #simpanemas hari ni pada 29 April

[Rasa tidak berduit]

Perkara biasa yang berlaku kepada penyimpan emas ialah mereka akan rasa seperti seolah-olah tidak berduit.

Walaupun duit itu penting, tapi rasa berduit itu sangatlah bahaya. Paling teruk kalau seseorang tu sebenarnya tak berduit tapi berlagak macam (rasa) berduit!

Mereka biasanya selalu fikir untuk belanja. Dan selalunya berbelanja melebihi daripada kemampuan sebenar dengan membuat hutang jahat.

Bagi mereka yang sememang berduit dan rasa berduit pula, duitnya mudah (cepat) bocor. Simpan sekejap, bocor semula. Simpanan tak pernah lekat.

Bila simpan duit susah lekat, pasti kekayaan kita susah nak berkembang malah mungkin lebih teruk daripada itu.

Sebab itu salah satu penawar bagi orang yang susah nak simpan duit adalah EMAS.

Sebab orang yang simpan emas mereka akan rasa macam tak berduit, sedangkan hakikat yang sebenar emas tu adalah duit.

Bila duit dah bertukar jadi emas, kita tidak lagi terfikir hendak beli itu ini atau berbelanja kepada perkara yang bukan-bukan.

Nafsu berbelanja kita dapat di kawal dengan tukarkan duit simpanan jadi emas sebab emas dapat hilangkan kita "rasa berduit".

Duit kalau dah bertukar jadi emas, kita akan ada tempoh bertenang untuk membelanjakannya sebab dihati kita akan timbul perasaan sayang bila hendak menjualnya semula kelak.

Nak Tahu lagi ;πŸ₯°

>> https://publicgold.com.my/index.php?route=dealer/page&pgcode=PG005353

Simpan Emas dengan Ilmu Emas

link http://linktr.ee/tokperaihemas

telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Sumber oleh:Khaja

Link Grup Channel Telegram dari Malaysia

Masih sendu dgn iklan dan still tak dapat sales.

Jom iklankan produk anda disini - 

Bebas beriklan asalkan bukan judi, loan, scam dsb

😍😍 Kebanyakkan adalah location based 😍😍

Boleh tgk People Group Nearby (ikut lokasi di Map)


πŸ‘πŸΌ PERLIS 

1️⃣ http://t.me/viralperlis 

2️⃣ http://t.me/kangarperlis

3️⃣ http://t.me/kualaperlismy


πŸ‘πŸΌ KEDAH 

1️⃣ http://t.me/viralkedah 

2️⃣ http://t.me/pantaicenang 

3️⃣ http://t.me/alorstar 

4️⃣ http://t.me/pekankuah 

5️⃣ http://t.me/dataranlang 

6️⃣ http://t.me/pekanjitra

7️⃣ http://t.me/sungaipetanikedah 

8️⃣ http://t.me/bukitkayuhitam


πŸ‘πŸΌ PENANG 

1️⃣ t.me/seberangprai 

2️⃣ t.me/mypenang

3️⃣ t.me/bukitmertajammy


πŸ‘πŸΌ PERAK 

1️⃣http://t.me/viralperak 

2️⃣ http://t.me/myipoh 

3️⃣ http://t.me/bandarsriiskandar 

4️⃣http://t.me/mytaiping 

5️⃣http://t.me/mysitiawan

6️⃣http://t.me/merujaya

7️⃣ http://t.me/kualakangsarmy

8️⃣http://t.me/viraltgmalim


πŸ‘πŸΌ SELANGOR 

1️⃣http://t.me/viralslgr

2️⃣http://t.me/viralkelanajaya 

3️⃣ http://t.me/bukitantarabangsa 

4️⃣http://t.me/shahalamsec7 

5️⃣http://t.me/shahalamsec13 

6️⃣http://t.me/mykotakemuning 

7️⃣http://t.me/klangselangor 

8️⃣http://t.me/cyberjayamalaysia  

9️⃣http://t.me/viralrawang 

1️⃣0️⃣http://t.me/viralbukitjalil 

1️⃣1️⃣http://t.me/kotadamansara 

1️⃣2️⃣http://t.me/myserdang 

1️⃣3️⃣http://t.me/ikeadamansara 

1️⃣4️⃣http://t.me/mysunway 

1️⃣5️⃣http://t.me/srigombak2u 

1️⃣6️⃣http://t.me/mypuchong 

1️⃣7️⃣http://t.me/viralkajang 

1️⃣8️⃣http://t.me/mysemenyih 

1️⃣9️⃣http://t.me/mybtho

2️⃣0️⃣http://t.me/cherasmahkota 

2️⃣1️⃣http://t.me/mykinrara 

2️⃣2️⃣http://t.me/taipan2u 

2️⃣3️⃣http://t.me/mysunway 

2️⃣4️⃣http://t.me/subangsuria 

2️⃣5️⃣http://t.me/denaialamku 

2️⃣6️⃣http://t.me/payajaras 

2️⃣7️⃣http://t.me/puncakalamku 

2️⃣8️⃣http://t.me/bantingselangor 

2️⃣9️⃣http://t.me/telukpanglimagarang 

3️⃣0️⃣http://t.me/kepongmetroprima 

3️⃣1️⃣http://t.me/melayusubang 

3️⃣2️⃣http://t.me/bukitraja 

3️⃣3️⃣http://t.me/tasikputeri 

3️⃣4️⃣http://t.me/setiaalamku

3️⃣5️⃣http://t.me/bandarenstek 

3️⃣6️⃣http://t.me/mainplacemall 

3️⃣7️⃣http://t.me/ecomajestic

3️⃣8️⃣http://t.me/bbsalaktinggi

3️⃣9️⃣http://t.me/portklang

4️⃣0️⃣http://t.me/kotawarisanmy

4️⃣1️⃣http://t.me/ukmbangi

4️⃣2️⃣http://t.me/damaiperdana

4️⃣3️⃣http://t.me/bangiavenue

4️⃣4️⃣http://t.me/ioipuchong

4️⃣5️⃣http://t.me/kampungjawa

4️⃣6️⃣http://t.me/themines

4️⃣7️⃣http://t.me/bandarputeri

4️⃣8️⃣http://t.me/bukittinggiklang

4️⃣9️⃣http://t.me/bandarrimbayu

http://t.me/kualaselangormy

http://t.me/sungaibesarmy

http://t.me/kualakubu

http://t.me/sekinchanmy

http://t.me/tanjungkarangmy


πŸ‘πŸΌ KUALA LUMPUR 

1️⃣http://t.me/viralkualalumpur 

2️⃣http://t.me/viralwangsamaju 

3️⃣ http://t.me/ulukelang 

4️⃣http://t.me/viralampang 

5️⃣http://t.me/bukitmanjalara

6️⃣http://t.me/sungaibesi 

7️⃣http://t.me/sripermaisuri 

8️⃣http://t.me/viralbb 

9️⃣http://t.me/nusentral 

1️⃣0️⃣http://t.me/viralck 

1️⃣1️⃣http://t.me/kgbaru 

1️⃣2️⃣http://t.me/viralsogo 

1️⃣3️⃣http://t.me/viralklcc 

1️⃣4️⃣http://t.me/pantaidalambangsar 

1️⃣5️⃣http://t.me/midvalley2u 

1️⃣6️⃣http://t.me/solarismontkiara 

1️⃣7️⃣http://t.me/mypublika

1️⃣8️⃣http://t.me/viralklcc 

1️⃣9️⃣http://t.me/alamdamai 

2️⃣0️⃣http://t.me/viralsetapak 

2️⃣1️⃣http://t.me/tamantun 

2️⃣1️⃣http://t.me/ikeacheras 

2️⃣3️⃣http://t.me/btssgbesi


πŸ‘πŸΌ PUTRAJAYA 

1️⃣http://t.me/viralputrajaya


πŸ‘πŸΌ KLIA  

1️⃣http://t.me/viralklia


πŸ‘πŸΌ MELAKA 

1️⃣http://t.me/viralmelaka 

2️⃣http://t.me/mahkotaparade 

3️⃣ http://t.me/batuberendam

4️⃣http://t.me/tanjungbidara

5️⃣http://t.me/alorgajahmelaka

6️⃣http://t.me/ayerkerohmelaka


πŸ‘πŸΌ N9 

1️⃣http://t.me/viraln9 

2️⃣http://t.me/viralkualapilah 

3️⃣ http://t.me/iklanrnr 

4️⃣http://t.me/viralnilai 

5️⃣http://t.me/usimnilai

6️⃣http://t.me/senawangmy

7️⃣http://t.me/nilaitiga

8️⃣http://t.me/serembandua

9️⃣http://t.me/telukkemang

1️⃣0️⃣http://t.me/portdicksonn9


πŸ‘πŸΌ JOHOR 

1️⃣http://t.me/viraljohor 

2️⃣http://t.me/dangabay 

3️⃣ http://t.me/johorbharu

4️⃣http://t.me/nusajayajohor

5️⃣http://t.me/skudaijohor

6️⃣http://t.me/kluangmy

7️⃣http://t.me/muarjohormy

8️⃣http://t.me/pasirgudangmy

9️⃣http://t.me/tamanuni

1️⃣0️⃣http://t.me/senaiJohor

1️⃣1️⃣http://t.me/batupahatjohor

1️⃣2️⃣http://t.me/angsanajb

1️⃣3️⃣http://t.me/kotatinggijohor


πŸ‘πŸΌ KELANTAN 

1️⃣http://t.me/viralkelantan 

2️⃣http://t.me/viralkb 

3️⃣ http://t.me/machangkelate 

4️⃣http://t.me/pasirputehkelantan

5️⃣http://t.me/tanahmerahkelantan 

6️⃣http://t.me/koklanas 

7️⃣http://t.me/ketereh 

8️⃣http://t.me/pasirmaskelantan 

9️⃣http://t.me/tumpatkelantan 

1️⃣0️⃣http://t.me/pulaichondong 

1️⃣0️⃣http://t.me/bachokkelantan 

1️⃣2️⃣http://t.me/guamusangkelantan 

1️⃣3️⃣http://t.me/ambokelate 

1️⃣4️⃣http://t.me/kelatenego 

1️⃣5️⃣http://t.me/aeonkb

1️⃣6️⃣http://t.me/kubangkerian

1️⃣7️⃣http://t.me/airportkb

1️⃣8️⃣http://t.me/pengkalanchepa2u

1️⃣9️⃣http://t.me/pasirpekan 

2️⃣0️⃣http://t.me/tokbali2u 

2️⃣1️⃣http://t.me/kgmelor 

2️⃣2️⃣http://t.me/pasirtumboh 

2️⃣3️⃣http://t.me/pasirpekan

2️⃣4️⃣http://t.me/jelikelantan


πŸ‘πŸΌ TERENGGANU 

1️⃣ http://t.me/viraltganu 

2️⃣http://t.me/kualaganu 

3️⃣ http://t.me/chukaikemaman 

4️⃣http://t.me/besutganu 

5️⃣http://t.me/kganu 

6️⃣http://t.me/dungunmy


πŸ‘πŸΌ PAHANG 

1️⃣http://t.me/viralpahang 

2️⃣http://t.me/pantaitelukcempedak 

3️⃣ http://t.me/tanahrata 

4️⃣http://t.me/kuantanpahang 

5️⃣http://t.me/raubpahang 

6️⃣http://t.me/pekanpahang  

7️⃣http://t.me/gentinghighlands 

8️⃣http://t.me/kualalipismy


 πŸ‘πŸΌ SARAWAK 

1️⃣http://t.me/viralsarawak 

2️⃣http://t.me/mykuching 

3️⃣ http://t.me/viralmiri 

4️⃣http://t.me/bintulumy  

5️⃣http://t.me/sibumy 

6️⃣http://t.me/kuchingmy


πŸ‘πŸΌ SABAH 

1️⃣http://t.me/viralsabah 

2️⃣http://t.me/kotakinabalumy 

3️⃣ http://t.me/tawaumy 

4️⃣http://t.me/lahaddatumy