Saturday, April 30, 2016

susah cari duit...mai buat part time ini

Iklan Percuma No: [#146]

Tajuk Iklan Anda susah cari duit...mai buat part time ini
Keterangan Iklan Siapa yang ingin mendapat gaji 3 kali sebulan? Bekerjasama dengan Air Asia Berhad, Tune Hotel dan Tune Talk. Kerja sekali gaji dibayar setiap bulan, sila lawati http://toneexcel.biz/1194095
Nama fais
No Phone 0195279127
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://toneexcel.biz/1194095






Powered by MachForm

Friday, April 29, 2016

JUAL BELI RUMAH

Iklan Percuma No: [#145]

Tajuk Iklan Anda JUAL BELI RUMAH
Keterangan Iklan DENGAN PAKEJ PEMILIKAN RUMAH TANPA DEPOSIT

KAMI BANTU ANDA URUSKAN SEMUANYA..
ANDA PERLU SEDIAKAN DOKUMEN YANG LENGKAP SAHAJA..

HUBUNGI SAYA
MUHAMAD SUFI
011-2653-7515

KHAS UNTUK PENANG/SUNGAI PETANI DAN KULIM..
TERIMA KASIH :)
Nama MUHAMAD SUFI
No Phone 011-2653-7515
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://www.primahomeagency.com






Powered by MachForm

Wednesday, April 27, 2016

Jana Pendapatan Pasif !!

Iklan Percuma No: [#143]

Tajuk Iklan Anda Jana Pendapatan Pasif !!
Keterangan Iklan Salam 1Malaysia...dunia yag semakin mencabar sekarang ni memerlukan kita utk mencari pendapatan sampingan gara2 kos sara hidup semakin meningkat....untuk santai2,.semua admin yang uruskan.. cuba daftar percuma dulu… http://www.komunitikhlas.com/Liyamin02
Nama Yahaya
No Phone 0133103741
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://www.komunitikhlas.com/Liyamin02






Powered by MachForm

Tuesday, April 26, 2016

bilik untuk disewa

Iklan Percuma No: [#137]

Tajuk Iklan Anda bilik untuk disewa
Keterangan Iklan -Terbuka kepada perempuan bujang sahaja
- Kemasukan pada awal MEI.
- 5 min walking distance ke LRT wangsa maju.
- 5 min walking distance ke kedai makan,7 eleven,Watson dan kedai runcit.
- DEPOSIT 2+1.
- Sewa bulanan RM380
- kemudahan yang ada(washing machine ,tv ,astro ,hot shower,dapur gas,meja makan dan kipas
- kawasan perumahan teres 3 tingkat
- 10 min susur ke bandaraya
-- Any inquiry boleh msg atau whatsapp dan call 0182881721 shida
Harga rm380
Nama SHIDA
No Phone 0182881721
Muat Naik Imej Iklan anda






Powered by MachForm

Jawatan Kosong Staff Operasi

Iklan Percuma No: [#136]

Tajuk Iklan Anda Jawatan Kosong Staff Operasi
Keterangan Iklan Klezcar adalah salah sebuah syarikat kereta sewa yang terbesar di Malaysia. Kini kami ingin menjemput calon-calon yang berkaliber untuk mengisi kekosongan jawatan Staff Operasi ini.Kekosongan jawatan adalah di cawangan Petaling Jaya
Syarat-syarat:
1. Minima SPM
2. Jujur dan bertanggungjawab
3. Ada lesen kereta
4. Solat 5 waktu lengkap
5. Lelaki
6. Biasa melayani pelanggan
7. Tahu menggunakan komputer
Gaji RM1000++
Ada epf dan socso
Cuti tahunan
Jika berminat emel resume kepada career@klezcar.com.
Sila nyatakan jawatan "Staf Operasi"
Harga 1000
Nama Muhamad Shahril
No Phone 0377709885
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://www.klezcaar.com






Powered by MachForm

KERJA PART TIME LUMAYAN !!!

Iklan Percuma No: [#135]

Tajuk Iklan Anda KERJA PART TIME LUMAYAN !!!
Keterangan Iklan Kerja part time online dirumah hanya bermodalkan RM20 sahaja seumur hidup untuk aktifkan link dan dapatkan sistem. Wow! sangat sikit modal yang diperlukan. Sesuai untuk students and sape2 yang nak try untuk tambahkan pendapatan.

SENANG JE !
- Tak perlu menjual
- Tak perlu keluarkan modal beribu2
- Tak perlu ke rumah orang
- Tak perlu pos barang

Hanya kenalkan link yang admin bagi sahaja. Komisen 100% terus ke acc bank anda hari2. Sapa2 nk join kerja part time and dapat gaji hari2 boleh daftar di website kami.

Apa2 soalan boleh terus wechat saya ke nombor yang telah disediakan.
Nama Izwana
No Phone 0139430477
Web Site http://www.rm20segera.com/?r=nur izwana






Powered by MachForm

Monday, April 25, 2016

Upah membuat assigment dengan HARGA BERPATUTAN!

Iklan Percuma No: [#131]

Tajuk Iklan Anda Upah membuat assigment dengan HARGA BERPATUTAN!
Keterangan Iklan Saya merupakan graduan Kelas Pertama dari universiti luar negara dan melanjutkan pelajaran di peringkat sarjana dalam bidang Information Assurance. Saya juga telah bekerja di sebuah syarikat IT ternama didunia. Saya mengambil upah membuat assignment untuk meningkatkan ilmu pengetahuan dan mengisi masa lapang.

Bagi yang berminat untuk mengupah saya untuk membuat assignment boleh menghubungi @ whatapps saya di 011-23439570.

*Harga assignment bergantung kepada tajuk soalan dan patah perkataan assignment anda.

Sesiapa yang berminat boleh hantaran butiran seperti dibawah ke emel rosei_reena@yahoo.com:
1) Hantarkan tajuk tugasan anda (butiran terperinci)
2) Peringkat pengajian anda
3) Tarikh akhir untuk hantar assignment anda
Harga 350
Nama Reena
No Phone 01123439570






Powered by MachForm

Saturday, April 23, 2016

Bisnes Mudah & Murah

Iklan Percuma No: [#126]

Tajuk Iklan Anda Bisnes Mudah & Murah
Keterangan Iklan Inilah peluang perniagaan dengan hp anda dan jana pendapatan Lumayan !!
Hanya daftar upgrade dan promosi kpd rakan2..

Sangat murah,mudah & hampir tiada risiko tapi mampu menjana income yang sangat lumayan dan berterusan..

Bersama kita mencapai impian untuk kebebasan kewangan..
Harga RM20
Nama Roslam
No Phone 0108144005
Web Site http://www.teAutoNetwork.com/10439






Powered by MachForm

Buat bisnes paling sempoi..!!

Iklan Percuma No: [#125]

Tajuk Iklan Anda Buat bisnes paling sempoi..!!
Keterangan Iklan Peluang perniagaan dengan hp anda dan jana pendapatan Lumayan !!

Hanya daftar upgrade dan promosi kpd rakan2..

Dan bersama kita mencapai impian untuk kebebasan kewangan yang sangat murah,mudah & hampir tiada risiko..!!
Harga RM20
Nama Roslam
No Phone 0108144005
Web Site http://www.TeAutoNetwork.com/10439






Powered by MachForm

Jana wang mudah

Iklan Percuma No: [#124]

Tajuk Iklan Anda Jana wang mudah
Keterangan Iklan Peluang perniagaan dengan telefon anda dan jana pendapatan Lumayan !!

Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

Hanya daftar upgrade dan promosi kpd rakan2..

Dan bersama kita mencapai impian untuk kebebasan kewangan yang sangat murah & mudah..!!
Harga RM20
Nama Roslam
No Phone 0108144005
Web Site http://www.TeAutoNetwork.com/10439






Powered by MachForm

Friday, April 22, 2016

Bagaimana anda boleh mendapatkan RM14k+15gm Emas

Iklan Percuma No: [#121]

Tajuk Iklan Anda Bagaimana anda boleh mendapatkan RM14k+15gm Emas
Keterangan Iklan Dengan menyimpan RM 3800 , anda boleh menerima pulangan Rm14k + 15gm Emas .

Di samping itu juga , anda akan menerima 1gm Emas PERCUMA yang akan dihantar terus ke rumah dalam tempoh kurang 60 hari.

Berminat mengetahui lebih lanjut , boleh hubungi/whatsapp saya 0169164503 dan saya akan kongsikan. semua ha bergantung pada anda.Jika orang lain boleh , Kenapa tidak anda.
Harga 3800
Nama Aidil
No Phone 0169164503
Muat Naik Imej Iklan anda






Powered by MachForm

susah cari duit..baca sini!!

Iklan Percuma No: [#120]

Tajuk Iklan Anda susah cari duit..baca sini!!
Keterangan Iklan Siapa yang ingin mendapat gaji 3 kali sebulan? Bekerjasama dengan Air Asia Berhad, Tune Hotel dan Tune Talk. Kerja sekali gaji dibayar setiap bulan, sila lawati http://toneexcel.biz/1194095
Nama fais
No Phone 0195279127
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://toneexcel.biz/1194095






Powered by MachForm

Thursday, April 21, 2016

Cetak Baju Murah

Iklan Percuma No: [#114]

Tajuk Iklan Anda Cetak Baju Murah
Keterangan Iklan Mencari cetak baju murah?

Ya...kami sedia berikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda.

Hanya RM 10.00 sehelai untuk apa jua majlis/aktiviti anda.

Kami juga sedia menerima tempahan mengikut budget anda.

Hubungi kami untuk tempahan : 012-772 4424/sue
Harga 10
Nama sue
No Phone 0127724424
Muat Naik Imej Iklan anda






Powered by MachForm

Tuesday, April 19, 2016

Pendapatan Pasif 2016

Iklan Percuma No: [#110]

Tajuk Iklan Anda Pendapatan Pasif 2016
Keterangan Iklan Projek GMU Network Marketing yang telah berusia 4 tahun dengan perniagaan aplikasi android. Anda tak perlu menaja, pihak syarikat menjalankan perniagaan applikasi android dan keuntungannya di bahagi kepada ahli.

Potensi income anda;
Bulan1 = RM5.00
Bulan2 = RM25.00
Bulan3 = RM125.00
Bulan4 = RM625.00
Bulan5 = RM3125.00
Bulan6 = RM15,625.00
Bulan7 = RM78,125.00

Bayaran dibuat seterusnya hingga ke bulan ke14 dimana keselurohan potensi pendapatan anda adalah RM97,655.00

Daftar segera, anda tidak rugi untuk mencuba
Harga 30.00
Nama Nur Shahidah Bte Zainuddin
No Phone 60143602883
Web Site http://www.komunitikhlas.com/idah88






Powered by MachForm

Sunday, April 17, 2016

Jawatan Kosong

Iklan Percuma No: [#102]

Tajuk Iklan Anda Jawatan Kosong
Keterangan Iklan We are expanding rapidly and we are in search of dedicated,brilliant and passionate staff with to fill the vacant position.

Position:

1. Finance

2. HR

3. Admin

Salary:
From 2000-2500

Please submit your resume to:
career@klezcar.com

If you have any questions please don't hesitate to contact us at 03-77709885
Harga 2000-2500
Nama Amad Fuad bin Zainal Abidin
No Phone 03-77709885
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://www.klezcar.com/about_us.php






Powered by MachForm

Saturday, April 16, 2016

GURU BAHASA MALAYSIA SEKOLAH RENDAH

Iklan Percuma No: [#100]

Tajuk Iklan Anda GURU BAHASA MALAYSIA SEKOLAH RENDAH
Keterangan Iklan IKLAN JAWATAN KOSONG BAGI SESI PENGAJIAN 2016 Q-GEN INTEGRATED ISLAMIC SCHOOL (Q-giis)


Q-Gen Integrated Islamic School (Q-giis) mempelawa calon-calon yang layak untuk memenuhi kekosongan jawatan sebagai:


ACADEMIC TEACHERS
BAHASA MALAYSIA

Kelayakan:
1. Memiliki Ijazah atau Diploma yang berkaitan atau yang setara dengannya
daripada universiti-universiti yang diiktiraf oleh kerajaan.
2. Mempunyai syakhsiah yang baik.
3. Mempunyai pengalaman mengajar adalah satu kelebihan.
4. Tidak merokok bagi calon lelaki.
5. Warganegara Malaysia.


Sesiapa yang berminat, bolehlah menghantar resume yang lengkap kepada:

q.giischool@gmail.com
0148290036
Harga 1500
Nama QGIISCHOOL
No Phone 0148290036
Web Site http://www.qgiischool.com






Powered by MachForm

Tuesday, April 12, 2016

Pengambilan Baharu Kelas Al-Quran Asas Mei 2016

Iklan Percuma No: [#83]

Tajuk Iklan Anda Pengambilan Baharu Kelas Al-Quran Asas Mei 2016
Keterangan Iklan Kami di Fatehah Learning Centre ada satu berita baik iaitu pengambilan baru Kelas Al-Quran Peringkat Asas bulan MEI akan bermula iaitu pada SETIAP HARI JUMAAT, 8.30 MALAM - 10.30 MALAM. PENGAMBILAN ADALAH TERHAD.

Hubungi 011-15054812/013-2002970/03-41319057 untuk keterangan lanjut.
Facebook & YouTube : Fatehah Learning Centre
Instagram & Twitter: fatehah_lc

FATEHAH LEARNING CENTRE, 27-2, Jalan Wangsa Delima 2A, Seksyen 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur.
Boleh juga cari di 'Waze' & 'Google Maps'
Taip: Fatehah Learning Centre.
Nama Mohd Izwan Ahmad
No Phone 01115054812
Muat Naik Imej Iklan anda






Powered by MachForm

PEMBORONG TOPUP PREPAID NEGERI

Iklan Percuma No: [#81]

Tajuk Iklan Anda PEMBORONG TOPUP PREPAID NEGERI
Keterangan Iklan Kami tawar 2 jenis perniagaan
1 jual topup prepaid pakai applikasi android jual Rm10 utg Rm0.50, RM1000 jual utg Rm50
2 Pemborong topup NEGERI- setiap transaksi ejen anda jual anda utg SEGERA RM0.05 SEN !
100 ejen x 30 transaksi=3000 transaksi
3000 x 30= 90000 trsk
90000 trx x RM0.05=RM4500.00 SETIAP BULANAN MASUK KE BANK ANDA

CARA?

Server topup terbesar malaysia
+60149049761
Pemborong terbesar no sim card prepaid CANTIK VVIP terbesar malaysia:
bestlubang(.)com
Nama BESTLUBANG.COM
No Phone 0149049761
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://bestlubang.com






Powered by MachForm

NO PREPAID VIP & PEMBORONG TOPUP PREPAID NEGERI

Iklan Percuma No: [#80]

Tajuk Iklan Anda NO PREPAID VIP & PEMBORONG TOPUP PREPAID NEGERI
Keterangan Iklan Prepaid no for sell. 5 k no can choose from bestlubang.com

interest pls pm @ whatspp @ wechat +60149049761
bestlubang.com
010-2548282
010-2548288
010-2548338
010-2548383
010-2548388
010-2548448
010-2548484
010-2548488
010-2548558
010-2548585
010-2548588
0

Nama BESTLUBANG.COM
No Phone 0149049761
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://bestlubang.com






Powered by MachForm

Kerja kosong

Iklan Percuma No: [#77]

Tajuk Iklan Anda Kerja kosong
Keterangan Iklan kekosongan jawatan cruise

Jawatan dalam sektor perkhidmatan (servis)
Gaji dalam mata wang USD
Berkerja sambil melancong
100% jaminan kerja
Harga 1000-1500 USD
Nama haniff aziz
No Phone 0177017852
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site http://cruisejobsite.wordpress.com






Powered by MachForm

Monday, April 11, 2016

Pendaftaran Pelajar Baru Kolej Bersekutu Sesi 2016.

Iklan Percuma No: [#73]

Tajuk Iklan Anda Pendaftaran Pelajar Baru Kolej Bersekutu Sesi 2016.
Keterangan Iklan Kuota pelajar baru sesi 2016 masih ada sedikit lagi. Pelbagai program Diploma sedang ditawarkan. Permohonan akan ditutup sejurus selepas pelajar terakhir memohon. Rayuan permohonan tidak akan dipertimbangkan sekiranya tiada lagi kekosongan tempat untuk pelajar baru bagi sesi 2016. Harap maklum dan terima kasih.

Pendaftaran ONLINE di:
www.kolejunitiedu.wix.com/portal

atau; SMS/Whatsapp: IPT<jarak>Nama ke 012-6664509
Pegawai kami, En. Zulhelmi akan memberikan informasi dan bantuan kepada anda.

Terima kasih.
Nama Mohd Zulhelmi
No Phone 0126664509
Web Site http://www.kolejunitiedu.wix.com/portal






Powered by MachForm

Saturday, April 9, 2016

Web Development Services & Digital Marketing.

Iklan Percuma No: [#61]

Tajuk Iklan Anda Web Development Services & Digital Marketing.
Keterangan Iklan Hi,

I am Spike, and I work with experienced IT professionals who are into:

1. Website Designing
2. Web Development
3. Mobile Website Design
4. Website Redesigning
5. PHP Development
6. E-Commerce Solutions

May I know if you are interested in any of these services?

If you are interested, then I can send you our past work details, company information and an affordable quotation with the best offer.

Thanks & Regards,
Spike
Web Development Manager
Harga 999.99
Nama SPIKE
No Phone 0176653507
Web Site http://www.thechinisaga.com






Powered by MachForm

Web Development Services & Digital Marketing. NEW!!!

Iklan Percuma No: [#60]

Tajuk Iklan Anda Web Development Services & Digital Marketing. NEW!!!
Keterangan Iklan Hi,

I am Spike, and I work with experienced IT professionals who are into:

1. Website Designing
2. Web Development
3. Mobile Website Design
4. Website Redesigning
5. PHP Development
6. E-Commerce Solutions

May I know if you are interested in any of these services?

If you are interested, then I can send you our past work details, company information and an affordable quotation with the best offer.

Thanks & Regards,
Spike
Web Development Manager
Harga RM999.99
Nama SPIKE
No Phone 0176653507
Web Site http://www.thechinisaga.com






Powered by MachForm

Thursday, April 7, 2016

azlan plumbing and renovation 0176239476 wangsa maju

Iklan Percuma No: [#56]

Tajuk Iklan Anda azlan plumbing and renovation 0176239476 wangsa maju
Keterangan Iklan perhidmatan kami... membuat kerja kerja ubahsuai rumah dan pejabat ubahsuai bilik air baiki bumbung juga atap bocor mengecat pasang tailes pasang plaster siling membuat kerja kerja paip membaiki sinki tandas tersumbat pasang tukar pintu dan lain lain kerja Plumbing yang berkenaan jika puan dan tuan berminat hubunggi...017-623-9476 azlan afik harga boleh di runding terima kasih kerana menghubung kami...
Harga 00
Nama azlan afik
No Phone 0176239476
Muat Naik Imej Iklan anda






Powered by MachForm

Wednesday, April 6, 2016

PEMBIAYAAN PERIBADI-i AGROCASH 3.2% (24 JAM LULUS)

Iklan Percuma No: [#51]

Tajuk Iklan Anda PEMBIAYAAN PERIBADI-i AGROCASH 3.2% (24 JAM LULUS)
Keterangan Iklan PEMBIAYAAN PERIBADI-i AGROCASH 3.2% (24 JAM LULUS)

 KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN & GLC TERPILIH SAHAJA
 BAYARAN MELALUI POTONGAN BIRO ANGKASA
 MAX RM 200,000
 TEMPOH MAX 10 TAHUN SAHAJA

"Produk pembiayaan Peribadi-i Agrocash ini sangat menjimatkan anda & membolehkan anda perolehi peratusan pembiayaan yang lebih tinggi dari biasa 'SIAPA NAK!' sila send penyata gaji anda segera!!!
Nota: Permohonan tertakluk kepada terma dan syarat AGRO BANK.

Hubungi;

Cik Noris Jaffar
Watsapp / wechat/skype / Telegram : 0168437730
Nama NORIS JAFFAR
No Phone 0168437730






Powered by MachForm

Tuesday, April 5, 2016

Emas 916 Murah

Iklan Percuma No: [#47]

Tajuk Iklan Anda Emas 916 Murah
Keterangan Iklan Assalamualaikum
Ada yang tercari.cari
Barang kemas murah utk persediaan raya nnti
Sy buka harga murah utk anda. Berminat?
Blh whatsapp sy cpt2 selagi stok msh ada 0135566116
Harga 730
Nama Armaylee
No Phone 0135566116
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site https://m.facebook.com/KEDAI-EMAS-916-ONLINE-208676419508058/?ref=bookmarks






Powered by MachForm

KURSUS M02 SISTEM PENCEGAHAN & PERLINDUNGAN KEBAKARAN

Iklan Percuma No: [#46]

Tajuk Iklan Anda KURSUS M02 SISTEM PENCEGAHAN & PERLINDUNGAN KEBAKARAN
Keterangan Iklan TEMPAT: EXPLORE TRAINING CENTER, Prima Saujana, Kajang, Selangor,

Penganjur: Syarikat Pembinaan & Pembekal IMMI

Tarikh: 25~29 April (5 Hari)

Mata CCD: 40

Yuran : RM 265.00 (ada kad hijau)

RM 530.00 (tiada kad hijau)
Harga 265.00
Nama IRA
No Phone 0195722490
Muat Naik Imej Iklan anda






Powered by MachForm

Monday, April 4, 2016

Slimming Losyen (fat2slim)

Iklan Percuma No: [#45]

Tajuk Iklan Anda Slimming Losyen (fat2slim)
Keterangan Iklan Masalah yg sinonim dlm kehidupan seharian..
‪#‎Bila‬ nak kahwin perut buncit? Tak da pinggang ? Malu nak ddk bersanding..susah nak cari saiz baju
#Bila dah kahwin mengandung, bersalin ..susah hati perut dah tak seksi...rekahan perut, kesan hitam akibat mengandung, perut gelembir dah tak fit..darah nifas turun tak habis ..
‪#‎Lepas‬ 100 hari berpantang nk bersama suami segan malu tak da keyakinan sebab perut dah tak seksi macam dulu
#Lepas setahun mula la org tanya mengandung lagi ker? Perut buncit ...

Atasi masalah di atas dengan penggunaan FAT2SLIM LOTION SLIMMING
Harga 25.90
Nama taufiq
No Phone 011-22223382
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site https://www.facebook.com/Fat2slim-Slimming-Lotion-449873721879791/






Powered by MachForm

Sunday, April 3, 2016

video & Photo

Iklan Percuma No: [#44]

Tajuk Iklan Anda video & Photo
Keterangan Iklan sesiapa memerlukan videographer dan photographer untuk majlis perkahwinan dan lain-lain boleh lah hubungi saya....harga boleh dirunding
Harga 1,800.00
Nama aliff khazali
No Phone 017-7860615
Muat Naik Imej Iklan anda






Powered by MachForm

Friday, April 1, 2016

Guesthouse Murah di Seoul, Korea!

Iklan Percuma No: [#43]

Tajuk Iklan Anda Guesthouse Murah di Seoul, Korea!
Keterangan Iklan Ingin ke Seoul, Korea dan inginkan penginapan yang selesa dan harga yang berbaloi? Lawati laman web kami untuk keterangan lanjut. Harga bermula serendah RM 35 satu malam di kawasan-kawasan hangat sekitar Seoul! Jangan lepaskan peluang ini!
Harga RM 35
Nama Kimchee Guesthouse
No Phone 02-518-6696
Muat Naik Imej Iklan anda
Web Site https://kimcheeguesthouse.com/






Powered by MachForm
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Rapidgator.net