Friday, December 9, 2022

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!

Nak tahu lebih pasal Public Gold disini >> osini.co/publicgold2u

Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



public gold dealer *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

linktr.ee/tokperaihemas

ᴘᴜʙʟɪᴄ ɢᴏʟᴅ ᴅᴇᴀʟᴇʀ

ɢᴏʟᴅʙᴀʀ • ᴅɪɴᴀʀ • sɪʟᴠᴇʀ • ᴅɪʀʜᴀᴍ

Iklan terbaik Dec-9

𝘝𝘪𝘳𝘢𝘭𝘗𝘰𝘴𝘵𝘉𝘰𝘵 𝘚𝘢𝘵𝘶-𝘴𝘢𝘵𝘶𝘯𝘺𝘢 𝘳𝘰𝘣𝘰𝘵 𝘢𝘭 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘪𝘬 𝘺𝘢𝘯𝘨 100% 𝘮𝘦𝘮𝘦𝘯𝘶𝘩𝘪 𝘬𝘦𝘱𝘦𝘳𝘭𝘶𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘶𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘷𝘪𝘳𝘢𝘭𝘬𝘢𝘯 𝘪𝘬𝘭𝘢𝘯 𝘴𝘦𝘱𝘢𝘫𝘢𝘯𝘨 𝘩𝘢𝘳𝘪.

❌𝘗𝘦𝘳𝘭𝘶 𝘱𝘢𝘬𝘢𝘪 𝘴𝘰𝘧𝘵𝘸𝘢𝘳𝘦 

❌𝘗𝘦𝘳𝘭𝘶 𝘱𝘢𝘬𝘢𝘪 𝘢𝘱𝘱 𝘢𝘶𝘵𝘰

❌𝘗𝘦𝘳𝘭𝘶 𝘱𝘢𝘬𝘢𝘪 𝘴𝘤𝘳𝘪𝘱𝘴 

S𝘦𝘮𝘶𝘢 𝘪𝘯𝘪 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘢𝘻𝘪𝘳𝘬𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘴𝘢 𝘢𝘯𝘥𝘢. 𝘒𝘪𝘯𝘪 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘵𝘪𝘥𝘢𝘬 𝘱𝘦𝘳𝘭𝘶 𝘭𝘢𝘨𝘪 𝘳𝘪𝘴𝘢𝘶, 𝘴𝘦𝘳𝘢𝘩𝘬𝘢𝘯 𝘴𝘢𝘫𝘢 𝘬𝘦𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘈𝘭 𝘳𝘰𝘣𝘰𝘵 𝘷𝘪𝘳𝘢𝘭𝘱𝘰𝘴𝘵 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘪𝘬 𝘶𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘥𝘪 𝘫𝘢𝘥𝘪𝘬𝘢𝘯 𝘴𝘵𝘢𝘧 𝘱𝘦𝘬𝘦𝘳𝘫𝘢 𝘢𝘯𝘥𝘢.

𝘔𝘢𝘮𝘱𝘶 𝘷𝘪𝘳𝘢𝘭𝘱𝘰𝘴𝘵 𝘪𝘬𝘭𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘥𝘪 𝘴𝘦𝘳𝘢𝘵𝘢 𝘨𝘳𝘰𝘶𝘱 𝘵𝘦𝘭𝘦𝘨𝘳𝘢𝘮 

𝘑𝘪𝘮𝘢𝘵 𝘬𝘰𝘴, 𝘫𝘪𝘮𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘴𝘢, 𝘢𝘥𝘷𝘦𝘳𝘵𝘪𝘴𝘪𝘯𝘨 𝘫𝘶𝘨𝘢 𝘥𝘢𝘱𝘢𝘵 𝘥𝘪 𝘫𝘢𝘭𝘢𝘯𝘬𝘢𝘯 𝘴𝘦𝘵𝘪𝘢𝘱 𝘩𝘢𝘳𝘪 👍 di TELEGRAM

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

Urut SPA Sri Kembangan #jom urut pada hari ini 9-December

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Urut SPA Sri Kembangan

Viralpos jom iklan di Telegram hari ini Dec-9

𝘝𝘪𝘳𝘢𝘭𝘗𝘰𝘴𝘵𝘉𝘰𝘵 𝘚𝘢𝘵𝘶-𝘴𝘢𝘵𝘶𝘯𝘺𝘢 𝘳𝘰𝘣𝘰𝘵 𝘢𝘭 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘪𝘬 𝘺𝘢𝘯𝘨 100% 𝘮𝘦𝘮𝘦𝘯𝘶𝘩𝘪 𝘬𝘦𝘱𝘦𝘳𝘭𝘶𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘶𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘷𝘪𝘳𝘢𝘭𝘬𝘢𝘯 𝘪𝘬𝘭𝘢𝘯 𝘴𝘦𝘱𝘢𝘫𝘢𝘯𝘨 𝘩𝘢𝘳𝘪.

❌𝘗𝘦𝘳𝘭𝘶 𝘱𝘢𝘬𝘢𝘪 𝘴𝘰𝘧𝘵𝘸𝘢𝘳𝘦 

❌𝘗𝘦𝘳𝘭𝘶 𝘱𝘢𝘬𝘢𝘪 𝘢𝘱𝘱 𝘢𝘶𝘵𝘰

❌𝘗𝘦𝘳𝘭𝘶 𝘱𝘢𝘬𝘢𝘪 𝘴𝘤𝘳𝘪𝘱𝘴 

S𝘦𝘮𝘶𝘢 𝘪𝘯𝘪 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘢𝘻𝘪𝘳𝘬𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘴𝘢 𝘢𝘯𝘥𝘢. 𝘒𝘪𝘯𝘪 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘵𝘪𝘥𝘢𝘬 𝘱𝘦𝘳𝘭𝘶 𝘭𝘢𝘨𝘪 𝘳𝘪𝘴𝘢𝘶, 𝘴𝘦𝘳𝘢𝘩𝘬𝘢𝘯 𝘴𝘢𝘫𝘢 𝘬𝘦𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘈𝘭 𝘳𝘰𝘣𝘰𝘵 𝘷𝘪𝘳𝘢𝘭𝘱𝘰𝘴𝘵 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘪𝘬 𝘶𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘥𝘪 𝘫𝘢𝘥𝘪𝘬𝘢𝘯 𝘴𝘵𝘢𝘧 𝘱𝘦𝘬𝘦𝘳𝘫𝘢 𝘢𝘯𝘥𝘢.

𝘔𝘢𝘮𝘱𝘶 𝘷𝘪𝘳𝘢𝘭𝘱𝘰𝘴𝘵 𝘪𝘬𝘭𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘥𝘪 𝘴𝘦𝘳𝘢𝘵𝘢 𝘨𝘳𝘰𝘶𝘱 𝘵𝘦𝘭𝘦𝘨𝘳𝘢𝘮 

𝘑𝘪𝘮𝘢𝘵 𝘬𝘰𝘴, 𝘫𝘪𝘮𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘴𝘢, 𝘢𝘥𝘷𝘦𝘳𝘵𝘪𝘴𝘪𝘯𝘨 𝘫𝘶𝘨𝘢 𝘥𝘢𝘱𝘢𝘵 𝘥𝘪 𝘫𝘢𝘭𝘢𝘯𝘬𝘢𝘯 𝘴𝘦𝘵𝘪𝘢𝘱 𝘩𝘢𝘳𝘪 👍 di TELEGRAM

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

>> http://osini.co/viralpos

Akaun emas GAP Daftar hari ini 9-Dec

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://pg.mdnizam.com

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

NAK TAHU LEBIH LANJUT - osini.co/publicgold2u

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://chat.whatsapp.com/DJtKTrQHkZyETfvL6uz9km

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/


NIZAM PG005353

ACTIVE PG DEALER

Cepat sebelum terlambat!

NAK TAHU LEBIH LANJUT - osini.co/publicgold2u

Akaun emas GAP *jom simpan hari ini 9-Dec

UBAH SIMPAN 1 GRAM EMAS SETIAP BULAN DARIPADA SEKARANG!

Bagi sesiapa yang nak jadikan emas sebagai simpanan, saya sangat galakkan untuk bermula dengan menyimpan 1 gram emas setiap bulan.

Orang cakap sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jadikan ianya tabiat dan disiplin kan diri.

Cara ini lebih elok daripada beli banyak dan terus diam. Sebab cara ini adalah berterusan dan konsisten.

Sedar-sedar 1 tahun dah ada 12 gram sedangkan orang lain masih lagi menyimpan angan-angan untuk menyimpan beratus-ratus gram.

Anggap simpanan emas ni sebagai simpanan paksa dan lupa. Yalah, bila ianya dalam bentuk emas, kan susah sikit simpanan tu untuk disentuh dan dibelanjakan.

Banyak kelebihan yang kita boleh dapat dengan menyimpan emas ni. Tak kisahlah nak menyimpan berapa banyak pun, yang penting konsisten!

Bila nak menyimpan ni biarlah ada ilmu. Barulah kita konfiden, betul tak? 😉

Nak mula simpan emas untuk gandakan simpanan? Whatsapp sekarang untuk info lanjut:

Nizam

Utk keterangan lanjut >> osini.co/publicgold2u

👉🏻 www.wasap.my/60136408906/akaungap

linktr.ee/tokperaihemas