Saturday, September 18, 2021

Kelebihan Emas PublicGold

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Kelebihan Emas PublicGold #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

Tukang Urut ShahAlam #jom urut pada hari ini 18-September

Jika anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah atau masalah lain,

Kami sedia membantu anda

➡️ Urutan saraf

➡️ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi

➡️ Membetulkan perjalanan darah

➡️ Buang angin dalam badan

➡️ Pelbagai masalah lelaki

InshaAllah dengan izin-Nya

Kontek saya: http://abeurut.wasap.my

Join Group telegram

http://t.me/kakiurut

http://t.me/urutlelaki

https://t.me/urutmantap

https://t.me/urutshahalam

https://t.me/urutkelantan

https://t.me/urutzakar

https://t.me/urutkote

Tukang Urut ShahAlam

public gold rawang

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!

Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://tinyurl.com/regpublicgold

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://tinyurl.com/simpangold

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/

Simpan je Emas *jom tukar jadi aset emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Metafizik hari ini 18 September 2021

Apa itu metafizik?

Metafizik ialah sebuah ilmu untuk merungkaikan hikmah sesuatu perkara yg wujud dialam ini.

Metafizik ialah suatu yg ghaib tapi wujud disekililing kita dan bekerja utk kita.

Metafizik juga Ialah Berkaitan dengan Energy di sekeliling kita.. Setiap Apa yg ada dimuka bumi ini ada energynya tersendiri

Metafizik adalah Berlawanan dengan Fizik.. Iaitu Fizik adalah kaedah sains yg kita boleh lihat...tapi metafizik adalah sebaliknya, menghuraikan apa yg kita x nampak tapi kita dapat rasai.. Sbgai contoh.. Jin itu wujud tapi kita xnampak..dan Kita boleh Rasainya sendiri.. Dgn cara ,bulu roma kita akn naik

Contoh yang lain: warna dan pernomboran

Apa itu METAFIZIK?

Metafizik ialah : ilmu database yg dikumpul dari pattern manusia2 yg hidup sebelum kita. Sejak dr zaman berzaman dan ribuan tahun. Utk dijadikan sbg panduan.

- kaedah untuk memahami apa sebab musabab terjadinya sesuatu dan utk memperjelaskan apa dan kenapa ia berlaku.

- penerangan terhadap sesuatu yg tidak nampak /ghaib tetapi wujud dan memberi kesan kepada kita. Cth: warna yg kita pakai memberi kesan energi tertentu pd kita. Cth: jin juga wujud dan kita xnampak tetapi memberi kesan pd kita.

- satu cara utk kita kaji potensi sebenar diri setiap individu terutamanya diri kita. Supaya kita dapat ubah dan perbaiki kearah yg lebih baik dan gunakan semaksima pd jalan yg betul.


Check this out ->

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik

http://linktr.ee/metafizik


Jom daftar PGMALL 18-September

Berita baik untuk semua!

Jom daftar akaun PG Mall di http://tinyurl.com/pgmall2u pada hari ini 18-September

PGMall adalah gedung beli belah online e-commerce (e-dagang) yang menggunakan konsep bridging locals to the world.

Maksudnya, PG Mall mengangkat barangan tempatan seperti kraftangan, jualan industri kecil-kecilan ke luar negara, melalui medium terbaik di PG Mall. Sehingga kini, PG Mall telah mempunyai lebih 1 juta pelanggan sedia ada yang mempunyai akaun GAP Public Gold.

Jadi, pasaran di PG Mall cukup berpotensi. PG Mall adalah satu laman web beli belah atas talian seperti LAZADA, ZALORA dan lain.-lain.

Yang paling best, lucky draw and dapat duit 2x sehari di c-wallet

Cepat, kalau tidak, memang rugi!

Daftar akaun PG Mall sekarang di http://tinyurl.com/pgmall2u


Grup Viral iklan Malaysia http://t.me/kongsitelegram http://t.me/kongsiwhatsapp

Pelaburan Emas Ar Rahnu Mulakan #simpanemas hari ni pada 18 September

[Rasa tidak berduit]

Perkara biasa yang berlaku kepada penyimpan emas ialah mereka akan rasa seperti seolah-olah tidak berduit.

Walaupun duit itu penting, tapi rasa berduit itu sangatlah bahaya. Paling teruk kalau seseorang tu sebenarnya tak berduit tapi berlagak macam (rasa) berduit!

Mereka biasanya selalu fikir untuk belanja. Dan selalunya berbelanja melebihi daripada kemampuan sebenar dengan membuat hutang jahat.

Bagi mereka yang sememang berduit dan rasa berduit pula, duitnya mudah (cepat) bocor. Simpan sekejap, bocor semula. Simpanan tak pernah lekat.

Bila simpan duit susah lekat, pasti kekayaan kita susah nak berkembang malah mungkin lebih teruk daripada itu.

Sebab itu salah satu penawar bagi orang yang susah nak simpan duit adalah EMAS.

Sebab orang yang simpan emas mereka akan rasa macam tak berduit, sedangkan hakikat yang sebenar emas tu adalah duit.

Bila duit dah bertukar jadi emas, kita tidak lagi terfikir hendak beli itu ini atau berbelanja kepada perkara yang bukan-bukan.

Nafsu berbelanja kita dapat di kawal dengan tukarkan duit simpanan jadi emas sebab emas dapat hilangkan kita "rasa berduit".

Duit kalau dah bertukar jadi emas, kita akan ada tempoh bertenang untuk membelanjakannya sebab dihati kita akan timbul perasaan sayang bila hendak menjualnya semula kelak.

Jom simpan emas -kontek saya Nizam PG005353 http://gap.wasap.my

link http://linktr.ee/tokperaihemas

telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Sumber oleh:Khaja