Wednesday, June 19, 2019

BARU DI LANCARKAN

Iklan Percuma No: [#2479]

Tajuk Iklan anda BARU DI LANCARKAN
Keterangan Iklan anda Salam sejahtera.

Peluang bisnes online dan jana pendapatan LUMAYAN !!

MATRIK 1 X 3 AUTO DOWNLINE

Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

http://iklanniaga.net/?id=Surau01

Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.

Terima kasih.
Harga 50
Nama JAMALUDDIN BIN HUSSAIN
No Phone 0108403403
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://iklanniaga.net/?id=Surau01






Powered by MachForm

Tukang Urut

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Tukang Urut


Sent via Mail Merge

Baru Join 5 Hari Dapat 3k

Iklan Percuma No: [#2478]

Tajuk Iklan anda Baru Join 5 Hari Dapat 3k
Keterangan Iklan anda Baru Join 5 Hari Dapat 3k

Mengeluh sebelum mencuba ?
Sudah berfikiran negatif sebelum join ?
Jangan begitu. Ubah mindset anda, mulakan langkah pertama untuk menjana pendapatan.
Lagi info, Klik sini --> http://bit.ly/DuitPantas2019
Lagi info, Klik sini --> http://bit.ly/DuitPantas2019
Lagi info, Klik sini --> http://bit.ly/DuitPantas2019

.
Nur Fieza Kajang, Selangor

Tags:
buat duit cloud, jutawan duit cloud, rahsia duit cloud, panduan duit cloud, teknik duit cloud, pakar duit cloud, jana wang dengan duit cloud
Harga 390
Nama DuitCloud
No Phone 0124644418
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://tinyurl.com/DuitCloud2u






Powered by MachForm

Tuesday, June 18, 2019

Spa Bodybuilder

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda {Teknik Aura Terapi}

#Untuk Bakal Pengantin {Body Scrub jika perlu}

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

#lenguh #sakitkepala #sakiturat #lenguhbadan #urutbadankl #urutlelaki #urutantradisional #urutanlelaki #urutanspa #urutbadan #urutbakalpengantin #urutpower #urutmantap

#spalelaki #urutsaraf #stress

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

AbeUrut

Tel : 011.12551590

Wasap: https://wasap.my/01112551590/urut

Blog : http://urutlelaki.com

Spa Bodybuilder


Sent via Mail Merge

KERJA SAMBILAN DI RUMAH

Iklan Percuma No: [#2477]

Tajuk Iklan anda KERJA SAMBILAN DI RUMAH
Keterangan Iklan anda Tugas anda memasukkan risalah dalam sampul surat. Bahan kerja dibekalkan.
-RM300 - RM600 Seminggu. Anda Berminat ? Untuk keterangan lanjut sila whatsapp saya 011-20635122.
Tawaran kerja adalah terhad, siapa cepat dia dapat. Hanya mereka yang serius nak bekerja sahaja diberi keutamaan.
Whatsapp jika benar-benar nak dapatkan pendapatan tambahan.
Harga RM300-RM600
Nama SHINI
No Phone 01120635122
Website http://






Powered by MachForm

Free DebitCard BIGPAY DEBIT CARD

Iklan Percuma No: [#2476]

Tajuk Iklan anda Free DebitCard BIGPAY DEBIT CARD
Keterangan Iklan anda BIGPAY DEBIT CARD

PROMO CODE : GLGL19FYOR

Siapa nak jimatkan duit time beli tiket flight Air Asia, boleh beli pakai kad Big Pay ni. Selama ni kita rugi kalau beli pakai kad debit/kredit. Tiket dah murah, tapi last sekali kena caj RM16 sampai RM144 kat processing fee kan?

Pakai kad ni, Air Asia TAK CAJ PROCESSING FEE. Cuma bayar harga tiket.

Paling best, duit kita kat dalam tu boleh buat shopping Lazada, Shoppe, isi minyak kereta, beli barang kat Tesco, Giant apa semua. < termasuk semua kedai yang ada logo mastercard> Takde expiry date, dan boleh dapat Big Point lagi. Top up je dapat point, beli barang/tiket dapat point lagi, sape nak bagi mcm tu?

Utk big point AA:
1. Every reload of RM 50= 1 big point
2. Every transaction of RM 20= 1 big point
3. Shopping overseas setiap RM 1 dapat 2 point.
Banyak points = tiket murah
Sekarang lagi best, kalau sape daftar, AA bagi free RM10 dengan syarat kena masuk promo code::  GLGL19FYOR
Penting untuk traveler, Exchange rate di luar negara bergantung rate semasa, so sangat berbaloi untuk shopping! Boleh la borong2 banana uyu di lotte & skincare di myeondong
Pengeluaran di atm luar negara caj RM10 sahaja! Jimat kan?? & tidak perlu call bank untuk activate pengeluaran antarabangsa
MACAMANA NAK BUAT KAD NI?Oooo senang je, tak sampai 5 minit pun:
STEP 1
Mula-mula install apps *BIGPAY* kat dalam Play Store atau App Store
STEP 2
Lepas tu apply kad BigPay ni guna handfon kita je
STEP 3
Masukkan kod ni GLGL19FYOR untuk claim *RM10 PERCUMA* dari Air Asia. Tak ambik ni rugi la, siapa nak bagi duit free?
STEP 4
Dah selesai semua, top up RM20 untuk aktifkan kad. Top up ni boleh guna kad kredit or online banking. Dah settle.
*Once activate, dalam account ada RM10(referral code)+RM20 =RM30
STEP 5
Kad tu dia akan pos ke alamat kita, dlm 5 - 7 hari bekerja dah sampai, tak payah bayar apa-apa utk pos. Tunggu je kad sampai kat rumah sambil goyang kaki.
Tak perlu pergi bank, atau pergi mana-mana kaunter untuk nak buat kad ni. Mudah sangat
Harga Free
Nama Nizam
No Phone 0136408906
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://






Powered by MachForm

Free DebitCard BIGPAY DEBIT CARD

Iklan Percuma No: [#2475]

Tajuk Iklan anda Free DebitCard BIGPAY DEBIT CARD GLGL19FYOR
1N4MULYWNX
Penting untuk traveler, Exchange rate di luar negara bergantung rate semasa, so sangat berbaloi untuk shopping! Boleh la borong2 banana uyu di lotte & skincare di myeondong
Pengeluaran di atm luar negara caj RM10 sahaja! Jimat kan?? & tidak perlu call bank untuk activate pengeluaran antarabangsa
MACAMANA NAK BUAT KAD NI?Oooo senang je, tak sampai 5 minit pun:
STEP 1
Mula-mula install apps *BIGPAY* kat dalam Play Store atau App Store
STEP 2
Lepas tu apply kad BigPay ni guna handfon kita je
STEP 3
Masukkan kod ni GLGL19FYOR untuk claim *RM10 PERCUMA* dari Air Asia. Tak ambik ni rugi la, siapa nak bagi duit free?
STEP 4
Dah selesai semua, top up RM20 untuk aktifkan kad. Top up ni boleh guna kad kredit or online banking. Dah settle.
*Once activate, dalam account ada RM10(referral code)+RM20 =RM30
STEP 5
Kad tu dia akan pos ke alamat kita, dlm 5 - 7 hari bekerja dah sampai, tak payah bayar apa-apa utk pos. Tunggu je kad sampai kat rumah sambil goyang kaki.
Tak perlu pergi bank, atau pergi mana-mana kaunter untuk nak buat kad ni. Mudah sangat
Harga Free
Nama Nizam
No Phone 0136408906
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://






Powered by MachForm