Thursday, December 9, 2021

Urut Batin Kuala Lumpur *jom urut

Ramai orang ada masalah berikut datang...

Lenguh satu badan? Lemau tak bermaya? Banyak Angin? Asyik letih memanjang,

Saya menawarkan perkhidmatan Urutan Tradisional Urat Saraf untuk

#Buang angin dalam Badan

#Lancarkan darah

#Betulkan Urat

#Relaxkan minda anda

#Untuk Bakal Pengantin

#Seharian penat bekerja

#Reward diri dengan urutan yang akan merehatkan tubuh anda

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya :

_____________________________________________________

AbeUrut/Zam | Tel : 011.12551590

Wasap: https://abeurut.wasap.my

Blog : http://urutlelaki.com

Telegram : http://t.me/urutlelaki http://t.me/kakiurut http://t.me/kongsitelegram

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!


Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



public gold kuala terengganu *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

linktr.ee/tokperaihemas

ᴘᴜʙʟɪᴄ ɢᴏʟᴅ ᴅᴇᴀʟᴇʀ

ɢᴏʟᴅʙᴀʀ • ᴅɪɴᴀʀ • sɪʟᴠᴇʀ • ᴅɪʀʜᴀᴍ

Daftar PGMall 9 December

Jimat lebih dengan membeli-belah di PGMall sempena 9 December 2021 ini!

E-Commerce No 1 Kepunyaan Rakyat Malaysia.

Meriahkan hari anda dengan keluarga dan saudara-mara tersayang! 🌙

👉🏻 Diskaun sehingga 70%

👉🏻 Penghantaran PERCUMA

So jangan buang masa! Cepat-cepat beli disini!

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

Anda tak rugi!

#PGMall #onlineshopping #shoponline #shopfromhome #onlineshopping #belanjadarirumah

linktr.ee/tokperaihemas

Emas Penyelamat Dari Kejatuhan Ringgit *jom tukar jadi aset emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


pgmall coupon code 9 December

Jimat lebih dengan membeli-belah di PGMall sempena 9 December ini!

Meriahkan hari anda dengan keluarga dan saudara-mara tersayang! 🌙

👉🏻 Diskaun sehingga 70%

👉🏻 Penghantaran PERCUMA

So jangan buang masa! Cepat-cepat beli disini!

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

👉🏻 https://tinyurl.com/pgmall2u

#PGMall #onlineshopping #shoponline #shopfromhome #onlineshopping #belanjadarirumah