Friday, June 25, 2021

DURIAN RUNTUH!

Disebabkan announcement oleh pemimpin US mengenai langkah menguatkan dollar US, menyebabkan kadar emas menurun pada hari ini. Penyimpan emas yang bijak memandang kejatuhan kadar emas ini sebagai peluang baik untuk menambah kekayaan dengan bonus!
FB_IMG_1613912309643.jpg


Asyik cakap pasal akaun GAP, tapi anda masih tak faham apa itu akaun GAP? Jom baca info tentang akaun GAP:
🌟 Transaksi di akaun GAP telah disahkan patuh shariah oleh syarikat Amanie Advisors Sdn Bhd.
🌟 Anda boleh menabung di akaun GAP tidak kira masa, 7 days a week, 365 days a year, semua di hujung jari sahaja!
🌟 Emas di akaun GAP adalah disandarkan dengan emas fizikal, jadi anda boleh keluarkan emas dari akaun ini kepada emas fizikal bila-bila masa, tak kira dinar atau jongkong, tepuk dada tanya selera!
🌟 Anda takut nak simpan emas fizikal? Takde masalah. Parking saja emas anda di dalam akaun GAP, Public Gold tak kena kan apa2 charge pun.
🌟 Sangat mampu milik untuk setiap kali menabung, minima seratus sahaja!
🌟 Public Gold tidak meletakkan komitmen bulanan kepada penyimpannya, jadi anda boleh menabung bila-bila yang anda suka, mengikut kemampuan anda.
🌟 Kualiti emas yang ditawarkan melalui akaun GAP adalah emas tulen 999, emas berkualiti tertinggi sesuai untuk tujuan simpanan dan pelaburan
🌟 kadar emas di GAP lebih rendah antara RM15 - RM25 setiap gram berbanding kedai emas
🌟 saya sebagai dealer aktif Public Gold akan menyediakan support team kepada semua penyimpan di bawah jagaan saya melalui whatsapp group supaya anda sentiasa diupdate tentang ilmu emas! Menabung emas mestilah dengan ilmu!
So....dah faham tentang akaun GAP? Best ke best?
Grab peluang yang ada, belum bermula tak apa tapi jangan tangguh lagi. Takut 10 tahun akan datang anda menangis sebab tidak bermula harini.

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.
http://pg.mdnizam.com/

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

NIZAM @ TOKPERAIHEMAS

Klik link WhatsApp: http://gap.wasap.my
Whatsapp Group : https://tinyurl.com/simpangold
Telegram Channel : https://t.me/simpangold
Link Kad Bisnes : http://linktr.ee/tokperaihemas


#emaspelaburan #sayanaksimpanemas #emasdinar #emasjongkong #dealerpublicgold #emaspublicgold #emasmurah #EmasPatuhSyariah #goldbar #dinar

0 comentΓ‘rios:

Post a Comment