Thursday, July 23, 2020

wahed invest returns

Assalamualaikum semua

Abam ada berita gembira buat kalian.

Abam pasti ramai dikalangan kawan-kawan abam ni terlalu sibuk untuk melabur sendiri.

Bila nak upah orang tolong laburkan pulak fee terasa mahal.

Ada jugak dikalangan sahabat abam yang zero tentang pelaburan tapi ada modal tak tahu nak buat apa.

Ada jugak dikalangan sahabat yang nak cari dana untuk berkahwin, untuk setelkan hutang dan segala macam.

Nah, abam perkenalkan π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™©!

π™’π™–π™π™šπ™™ π™„π™£π™«π™šπ™¨π™© ni bukan skim cepat kaya atau scam ya. Syarikat ni adalah syarikat pelaburan patuh syariah dan mendapat telah kelulusan daripada pihak Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Bermakna syarikat ni ada lesen yang sah dan diluluskan untuk mengumpul dana pelaburan dari orang awam.

Apa yang menarik adalah sangat mudah dan senang untuk kita mula melabur!

1⃣ Nak buka akaun pelaburan ini hanya dgn dana serendah RM100.

2⃣ Buka akaun hanya guna smartphone sahaja dan perlu ada akses internet. Dekat Playstore dan Apps store pun ada applikasi dia.

3⃣ Tiada ejen. Jadi anda hanya perlu jawab beberapa soalan mudah, untuk sistem menilai risiko pelaburan anda.

4⃣ Transfer duit ke dalam dana pelaburan hanya melalui online banking sahaja.

5⃣ Boleh tambah atau keluarkan duit anda pada bila-bila masa.

6⃣ Yuran yang sangat rendah. Hanya 0.79% setahun :scream::scream::scream:

7⃣ Sesuai untuk jangka pendek, sederhana dan panjang. Jika masukkan RM100, hampa biaq ja dan pantau. Boleh tambah dana tiap bulan jika mahu.

8⃣ Tak perlu tahu teknik & skill HEBAT melabur, hanya JUST park duit anda dan pihak Wahed Invest yang akan uruskan semuanya.

9⃣ Dalam Wahed Invest ni, ada panel penasihat syariah. Jadi sebagai umat Islam, ini adalah pelaburan yang boleh kita pilih. Antara pelaburan tersenarai di Wahed Invest adalah Sukuk (bond patuh syariah), Saham Malaysia, Saham US, Gold dan Cash.

Ingat kod rujukan berikut: ( sila tulis kod dibawah kat paper/kertas atau copy paste di note terlebih dahulu )

mohmoh1153

Kemudian baru anda muat turun aplikasi Wahed Invest ni ke telefon anda:

->>:  https://app.wahedinvest.com/referral

Walaupun Wahed invest adalah firma baru di Malaysia, tetapi telah beroperasi di New York sejak 2015 maka sekarang ada promosi.

Buka akaun di Wahed dengan minima RM100, anda akan menerima bonus sebanyak RM10 ke dalam akaun pelaburan anda, dengan syarat masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini semasa pendaftaran dan make sure akaun anda aktif dengan dana pelaburan minima rm100 sahaja selama 30 hari bekerja. (Min rm100 je)

Hati-hati dan jangan terlepas pandang ruang untuk anda masukkan kod rujukan = MOHMOH1153 ini, jika tidak, terlepas bonus RM20 anda itu.

Selamat melabur!

P/S:

1⃣ Rujukan Suruhanjaya Security: No. 24

https://www.sc.com.my/development/icm-v2/statistics/list-of-islamic-fund-management-companies

2⃣ Rujukan Ustaz Lariba

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2814423118601388&id=668124716564583

3⃣ Rujukan petikan akhbar

https://www.bharian.com.my/bisnes/lain-lain/2019/10/622643/wahed-invest-pilih-malaysia-jadi-hab-serantau

#wahed

#wahedinvest

0 comentΓ‘rios:

Post a Comment