Thursday, July 16, 2020

shake the world *lokal e-commerce*

Wey kawan2, jom daftar, refer kawan2 dan shopping kat PGMall

Anda akan dapat cashback sehingga 3.5%

Mana nak dapat, Lazada dan Shoppe pun tak bagi.

Selalunya cashback ni sekali je but ini berkali-kali member yang anda refer tu shopping. Lagi2 yang suka shopping sakan.

Tiap2 hari ada 3 kali lucky draw, sebelum pkl 12 tghari dan selepas 12 tghari , whatisinabox

Kadang2 dapat e-wallet sampai RM3.

Jom daftar weh, free je tak de bayar apa-apa pun.

Tapi yang kaki shopping memang sangat berbaloi.

 Jom la https://tinyurl.com/pgmall2u     🤩 

 Jom la https://tinyurl.com/pgmall2u     🤩 

 Jom la https://tinyurl.com/pgmall2u     🤩 


**** Daftar kat PGMall. Syarikat Lokal e-commerce No 1 di Malaysia.🤩 

0 comentários:

Post a Comment