Tuesday, June 18, 2019

Free DebitCard BIGPAY DEBIT CARD

Iklan Percuma No: [#2476]

Tajuk Iklan anda Free DebitCard BIGPAY DEBIT CARD
Keterangan Iklan anda BIGPAY DEBIT CARD

PROMO CODE : GLGL19FYOR

Siapa nak jimatkan duit time beli tiket flight Air Asia, boleh beli pakai kad Big Pay ni. Selama ni kita rugi kalau beli pakai kad debit/kredit. Tiket dah murah, tapi last sekali kena caj RM16 sampai RM144 kat processing fee kan?

Pakai kad ni, Air Asia TAK CAJ PROCESSING FEE. Cuma bayar harga tiket.

Paling best, duit kita kat dalam tu boleh buat shopping Lazada, Shoppe, isi minyak kereta, beli barang kat Tesco, Giant apa semua. < termasuk semua kedai yang ada logo mastercard> Takde expiry date, dan boleh dapat Big Point lagi. Top up je dapat point, beli barang/tiket dapat point lagi, sape nak bagi mcm tu?

Utk big point AA:
1. Every reload of RM 50= 1 big point
2. Every transaction of RM 20= 1 big point
3. Shopping overseas setiap RM 1 dapat 2 point.
Banyak points = tiket murah
Sekarang lagi best, kalau sape daftar, AA bagi free RM10 dengan syarat kena masuk promo code::  GLGL19FYOR
Penting untuk traveler, Exchange rate di luar negara bergantung rate semasa, so sangat berbaloi untuk shopping! Boleh la borong2 banana uyu di lotte & skincare di myeondong
Pengeluaran di atm luar negara caj RM10 sahaja! Jimat kan?? & tidak perlu call bank untuk activate pengeluaran antarabangsa
MACAMANA NAK BUAT KAD NI?Oooo senang je, tak sampai 5 minit pun:
STEP 1
Mula-mula install apps *BIGPAY* kat dalam Play Store atau App Store
STEP 2
Lepas tu apply kad BigPay ni guna handfon kita je
STEP 3
Masukkan kod ni GLGL19FYOR untuk claim *RM10 PERCUMA* dari Air Asia. Tak ambik ni rugi la, siapa nak bagi duit free?
STEP 4
Dah selesai semua, top up RM20 untuk aktifkan kad. Top up ni boleh guna kad kredit or online banking. Dah settle.
*Once activate, dalam account ada RM10(referral code)+RM20 =RM30
STEP 5
Kad tu dia akan pos ke alamat kita, dlm 5 - 7 hari bekerja dah sampai, tak payah bayar apa-apa utk pos. Tunggu je kad sampai kat rumah sambil goyang kaki.
Tak perlu pergi bank, atau pergi mana-mana kaunter untuk nak buat kad ni. Mudah sangat
Harga Free
Nama Nizam
No Phone 0136408906
Muat Naik Imej Iklan anda
Website http://






Powered by MachForm

0 comentários:

Post a Comment