Tuesday, January 25, 2022

Emas Penyelamat Dari Kejatuhan Ringgit Daftar hari ini 25-Jan

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://pg.mdnizam.com

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.


Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://chat.whatsapp.com/DJtKTrQHkZyETfvL6uz9km

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/


NIZAM PG005353

ACTIVE PG DEALER

Cepat sebelum terlambat!

Emas Penyelamat Dari Kejatuhan Ringgit *jom simpan hari ini 25-Jan

UBAH SIMPAN 1 GRAM EMAS SETIAP BULAN DARIPADA SEKARANG!

Bagi sesiapa yang nak jadikan emas sebagai simpanan, saya sangat galakkan untuk bermula dengan menyimpan 1 gram emas setiap bulan.

Orang cakap sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jadikan ianya tabiat dan disiplin kan diri.

Cara ini lebih elok daripada beli banyak dan terus diam. Sebab cara ini adalah berterusan dan konsisten.

Sedar-sedar 1 tahun dah ada 12 gram sedangkan orang lain masih lagi menyimpan angan-angan untuk menyimpan beratus-ratus gram.

Anggap simpanan emas ni sebagai simpanan paksa dan lupa. Yalah, bila ianya dalam bentuk emas, kan susah sikit simpanan tu untuk disentuh dan dibelanjakan.

Banyak kelebihan yang kita boleh dapat dengan menyimpan emas ni. Tak kisahlah nak menyimpan berapa banyak pun, yang penting konsisten!

Bila nak menyimpan ni biarlah ada ilmu. Barulah kita konfiden, betul tak? πŸ˜‰

Nak mula simpan emas untuk gandakan simpanan? Whatsapp sekarang untuk info lanjut:

Nizam

πŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/60136408906/akaungap

linktr.ee/tokperaihemas

Monday, January 24, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 24-Jan-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM258

RM100 = 0.3876 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 24-Jan-2022

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Miliki Emas #introducer PG005353

Kenapa kita simpan emas apabila tak mampu simpan duit?

1. Sifat emas itu sendiri menyebabkan kita sayang untuk guna atau pakai jadi automatik kita akan lebih berdisiplin menyimpan duit.

2. Duit kita ditukarkan kepada bentuk yang lebih selamat dan stabil sekiranya berlaku kejatuhan wang ringgit seperti yang berlaku kepada ekonomi Malaysia pada tahun 1997.

3. "Forgotten savings" automatik kita terlupa kita menyimpan, jadi kita akan ada simpanan secara tidak sedar.

4. Simpanan kecemasan dan backup "belanja hangus", jadi kita tidak perlu meminjam atau berhutang dengan orang lain.

5. Duit ketika gawat dan penyelamat simpanan ketika bankrap.

6. Duit antarabangsa, boleh gunakan emas ketika pergi luar negara dan tukar duit kepada currency negara itu.

Sekarang ini boleh simpan emas serendah RM100 dengan platform yang disediakan. Berminat nak simpan emas boleh hubungi saya.

Jom simpan emas sekarang -kontek saya Nizam PG005353 pada hari ini 24 January

Wasap:  http://gap.wasap.my

Bio link http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!


Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



public gold zakar *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

linktr.ee/tokperaihemas

α΄˜α΄œΚ™ΚŸΙͺα΄„ Ι’α΄ΚŸα΄… α΄…α΄‡α΄€ΚŸα΄‡Κ€

Ι’α΄ΚŸα΄…Κ™α΄€Κ€ • α΄…ΙͺΙ΄α΄€Κ€ • sΙͺΚŸα΄ α΄‡Κ€ • α΄…ΙͺΚ€Κœα΄€α΄

Jom Beli Emas

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#Jom Beli Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

publicgold transaction fee

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!

Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://tinyurl.com/regpublicgold

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://tinyurl.com/simpangold

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/

Linktr.ee/tokperaihemas

Emas Sebagai Modal Pusingan Bisnes *jom tukar jadi aset emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Miliki Emas - Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9)

[New Launch - 1st Batch] Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9) (Collection. investment, gift, mint bar,coin bar, AU 999 纯金 Jongkong Emas)

Product Description

- 99.99% 24K Pure Gold

- No SST

- Collectible

- Best for Gift and Investment

- Public Gold's unique 5g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

PROMOSI PGMALL 24-Jan 2021

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas


Miliki Emas Mulakan #simpanemas hari ni pada 24 January

[Rasa tidak berduit]

Perkara biasa yang berlaku kepada penyimpan emas ialah mereka akan rasa seperti seolah-olah tidak berduit.

Walaupun duit itu penting, tapi rasa berduit itu sangatlah bahaya. Paling teruk kalau seseorang tu sebenarnya tak berduit tapi berlagak macam (rasa) berduit!

Mereka biasanya selalu fikir untuk belanja. Dan selalunya berbelanja melebihi daripada kemampuan sebenar dengan membuat hutang jahat.

Bagi mereka yang sememang berduit dan rasa berduit pula, duitnya mudah (cepat) bocor. Simpan sekejap, bocor semula. Simpanan tak pernah lekat.

Bila simpan duit susah lekat, pasti kekayaan kita susah nak berkembang malah mungkin lebih teruk daripada itu.

Sebab itu salah satu penawar bagi orang yang susah nak simpan duit adalah EMAS.

Sebab orang yang simpan emas mereka akan rasa macam tak berduit, sedangkan hakikat yang sebenar emas tu adalah duit.

Bila duit dah bertukar jadi emas, kita tidak lagi terfikir hendak beli itu ini atau berbelanja kepada perkara yang bukan-bukan.

Nafsu berbelanja kita dapat di kawal dengan tukarkan duit simpanan jadi emas sebab emas dapat hilangkan kita "rasa berduit".

Duit kalau dah bertukar jadi emas, kita akan ada tempoh bertenang untuk membelanjakannya sebab dihati kita akan timbul perasaan sayang bila hendak menjualnya semula kelak.

Jom simpan emas -kontek saya Nizam PG005353 http://gap.wasap.my

link http://linktr.ee/tokperaihemas

telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Sumber oleh:Khaja

Miliki Emas

BELI EMAS CARA PALING SELESA

Dengan Public Gold (PG), anda ada banyak kedah untuk beli emas. Anda boleh pilih cara yang paling anda selesa berdasarkan bajet anda.

(1) Cash n Carry

Datang ke mana-mana 18 branch PG, beli apa sahaja item yang ready stok. Bayar dan terus bawa balik emas. Kaedah ni sama macam kedai emas.

(2) Order Online

Order online 24/7 untuk dapat harga yang kita suka. Lepas bayar, datang ke mana-mana branch PG atau boleh pilih secara pos terus ke rumah (diinsurankan).

(3) Ansuran Patuh Shariah

Beli emas secara ansuran yang patuh shariah. 4 kali bayar atau 10 kali bayar (bagi item 100g ke atas). Habis bayar baru datang collect emas. Ini cara terbaik beli emas masa depan pada harga hari ni.

(4) Beli & Simpan Percuma

Beli melalui #AkaunEmasGAP secara online dan simpan secara percuma dengan Public Gold. Emas tu boleh keluarkan di branch terdekat pada bila-bila masa.

Jadi pilihlah cara yang paling selesa.

Apa pun kaedah belian, pastikan tulis nama saya sebagai Introducer. Anda akan mendapat khidmat nasihat percuma dari saya sebagai Dealer sah Public Gold.

Anda akan dapat khidmat nasihat percuma sepanjang hayat dan akan dimasukkan kedalam grup wassap khas emas. ( http://t.me/rahsiaemas )

Perunding Emas Public Gold

NIZAM PG005353

Wasap saya http://gap.wasap.my nak tahu lebih lanjut.

Bio link utk faham (ada video dan ebook) : Linktr.ee/tokperaihemas

Daftar Akaun secara percuma terus je -> http://pg.mdnizam.com


GAP Emas #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.πŸ˜‚

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp


GAP Emas #tokperaihemas

Adik-adik semua,

Sebelum beli kereta mahal,

Sebelum beli motosikal mahal,

Sebelum melabur,

Sebelum beli rumah,

Sebelum dan sebelum...

Buat simpanan dana kecemasan dulu 3 - 6 bulan gaji sejak awal permulaan kita ada pendapatan.

Lambat lah bang nak beli kereta. Ya lambat. Tapi biarlah lambat asalkan kita tak akan mudah terpalit dengan hutang jahat bila terdesak.

Antara instrumen simpanan ada beberapa di Malaysia:

1. Emas

2. ASB

3. Tabung Haji

Jangan tanya mana satu lebih baik kalau kita mampu simpan ke dalam ketiga-tiga akaun simpanan tu.

Jom mulakan sekarang.

Daftar akaun simpanan emas PERCUMA dan boleh beli emas bermula RM100 sahaja.

NIZAM PG005353

http://gap.wasap.my

http://linktr.ee/tokperaihemas


Emas Sebagai Modal Pusingan Bisnes Daftar hari ini 24-Jan

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://pg.mdnizam.com

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.


Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://chat.whatsapp.com/DJtKTrQHkZyETfvL6uz9km

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/


NIZAM PG005353

ACTIVE PG DEALER

Cepat sebelum terlambat!

Emas Sebagai Modal Pusingan Bisnes *jom simpan hari ini 24-Jan

UBAH SIMPAN 1 GRAM EMAS SETIAP BULAN DARIPADA SEKARANG!

Bagi sesiapa yang nak jadikan emas sebagai simpanan, saya sangat galakkan untuk bermula dengan menyimpan 1 gram emas setiap bulan.

Orang cakap sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jadikan ianya tabiat dan disiplin kan diri.

Cara ini lebih elok daripada beli banyak dan terus diam. Sebab cara ini adalah berterusan dan konsisten.

Sedar-sedar 1 tahun dah ada 12 gram sedangkan orang lain masih lagi menyimpan angan-angan untuk menyimpan beratus-ratus gram.

Anggap simpanan emas ni sebagai simpanan paksa dan lupa. Yalah, bila ianya dalam bentuk emas, kan susah sikit simpanan tu untuk disentuh dan dibelanjakan.

Banyak kelebihan yang kita boleh dapat dengan menyimpan emas ni. Tak kisahlah nak menyimpan berapa banyak pun, yang penting konsisten!

Bila nak menyimpan ni biarlah ada ilmu. Barulah kita konfiden, betul tak? πŸ˜‰

Nak mula simpan emas untuk gandakan simpanan? Whatsapp sekarang untuk info lanjut:

Nizam

πŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/60136408906/akaungap

linktr.ee/tokperaihemas

Sunday, January 23, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 23-Jan-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM258

RM100 = 0.3876 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 23-Jan-2022

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Pajak Emas Ar Rahnu #introducer PG005353

Kenapa kita simpan emas apabila tak mampu simpan duit?

1. Sifat emas itu sendiri menyebabkan kita sayang untuk guna atau pakai jadi automatik kita akan lebih berdisiplin menyimpan duit.

2. Duit kita ditukarkan kepada bentuk yang lebih selamat dan stabil sekiranya berlaku kejatuhan wang ringgit seperti yang berlaku kepada ekonomi Malaysia pada tahun 1997.

3. "Forgotten savings" automatik kita terlupa kita menyimpan, jadi kita akan ada simpanan secara tidak sedar.

4. Simpanan kecemasan dan backup "belanja hangus", jadi kita tidak perlu meminjam atau berhutang dengan orang lain.

5. Duit ketika gawat dan penyelamat simpanan ketika bankrap.

6. Duit antarabangsa, boleh gunakan emas ketika pergi luar negara dan tukar duit kepada currency negara itu.

Sekarang ini boleh simpan emas serendah RM100 dengan platform yang disediakan. Berminat nak simpan emas boleh hubungi saya.

Jom simpan emas sekarang -kontek saya Nizam PG005353 pada hari ini 23 January

Wasap:  http://gap.wasap.my

Bio link http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!


Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp



public gold vs *daftar percuma je

"MACAM AKAUN BANK TAPI BOLEH WITHDRAW EMAS"

Bayangkan anda transfer duit ke dalam satu akaun khas, kemudian duit tersebut bertukar menjadi gram emas, emas tu pulak boleh withdraw dari akaun dan simpan sendiri , hari-hari boleh tenung , peluk cium emas tu

INILAH KAEDAH GAP!

Nama penuh GAP ialah -Gold Accumulation Program

Bahasa melayu, Program Pengumpulan Emas

==============================

MACAM MANA GAP BERFUNGSI?

==============================

** Boleh bermula dengan 1 gram ataupun RM100 ( RM 100 akan ditukarkan menjadi gram emas pada harga semasa GAP di www.publicgold.com.my)

** Tambah belian gram emas secara online : transfer duit kemudian upload diruangan khas akaun anda

** Boleh jual semula emas secara terus dari akaun tanpa perlu keluarkan emas

** Anak yang baru lahir juga boleh ada akaun GAP

** Boleh cek jumlah gram terkumpul secara online

** Bermula July 2016 pemegang akaun GAP boleh shopping membayar guna emas sebagai bayaran di PG MALL

** Untuk kekal aktif akaun GAP, Cuma perlukan baki 1 gram dalam akaun

==============================

KAEDAH GAP BOLEH BANTU ANDA UNTUK :

==============================

-> Dapat beli emas dengan kadar paling bajet

-> Dapat beli harga emas 999 yang super murah dan kualiti antarabangsa (LBMA)

-> Boleh target nak withdraw emas yang macam-macam bentuk dan versi

-> Jimat masa nak tambah belian dan jual semula sebab boleh buat transaksi online

-> Elak duit cepat bocor sebab belian boleh dibuat bila-bila masa, takde komitmen bulanan

-> Boleh tidur lena, kalau takut nak simpan kat rumah public gold tolong simpankan secara PERCUMA

-> Mendidik anak-anak menabung emas dengan lebih mudah

==============================

WAH BEST BEST BEST MACAM MANA NAK START?

Wasap je saya. Saya bantu dengan senyuman

Boleh daftar terus dan mulakan -> http://pg.mdnizam.com

Dah daftar boleh wasap saya utk guide seterusnya atau utk apa2 pertanyaan

http://wasap.my/60136408906/

Saya akan berikan ebook pasal GAP, Public Gold dan byk ebook pasal Pelaburan Emas dan kewangan untuk anda berjaya sama2 saya.

Nizam PG005353

linktr.ee/tokperaihemas

α΄˜α΄œΚ™ΚŸΙͺα΄„ Ι’α΄ΚŸα΄… α΄…α΄‡α΄€ΚŸα΄‡Κ€

Ι’α΄ΚŸα΄…Κ™α΄€Κ€ • α΄…ΙͺΙ΄α΄€Κ€ • sΙͺΚŸα΄ α΄‡Κ€ • α΄…ΙͺΚ€Κœα΄€α΄

GAP Emas

*JOM SIMPAN EMAS IAITU SEBULAN SATU GRAM EMAS 999 24K*

Tiada istilah terlambat untuk menyimpan emas.

Yang beli 3 tahun lepas dah merasai untungnya.

Yang beli 6 tahun lepas dah tersenyum lebar 😁 Dulu RM180 je sekarang dah RM260+

Mulakan AZAM 2021 anda menyimpan goldbar. Serendah RM100 pun ada.

Kita nak recession dah.. simpan aset dalam bentuk emas. Gold is King.

Polisi kerajaan tak menentu, ekonomi makin parah, pelabur mula lari. #kitajagakita

Faham ke Faham sangat!

#GAP Emas #emas #PG005353 #simpanemas #simpansilver #1gram1bulan #publicgold #akaunemasGAP #akaunsimpananemas

Hubungi saya: Nizam PG005353 - WA 0136408906

Direct wasap terus : http://gap.wasap.my

Nak Daftar Akaun secara percuma terus pun boleh -> http://pg.mdnizam.com 

Cari ilmu emas dulu >> Linktr.ee/tokperaihemas

Gunakan Introducer PublicGold Code: PG005353

#BukuWangEmas #TipsEmas #PublicGold

publicgold traffic

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!

Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://tinyurl.com/regpublicgold

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.

Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://tinyurl.com/simpangold

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/

Linktr.ee/tokperaihemas

Emas Alternatif Bawa Wang Ke Luar Negara *jom tukar jadi aset emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Pajak Emas Ar Rahnu - Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9)

[New Launch - 1st Batch] Public Gold BungaMas Series Bar PG 5g (Au 999.9) (Collection. investment, gift, mint bar,coin bar, AU 999 纯金 Jongkong Emas)

Product Description

- 99.99% 24K Pure Gold

- No SST

- Collectible

- Best for Gift and Investment

- Public Gold's unique 5g accredited gold bar with various themed apart from wealth protection

- Can be use as meaningful & memorable gifts to elders, friends and family during any festive seasons

- Excellent material which is long lasting

- Stylish with latest trend designs

PROMOSI PGMALL 23-Jan 2021

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas

http://tinyurl.com/5gmbungaemas


Pajak Emas Ar Rahnu Mulakan #simpanemas hari ni pada 23 January

[Rasa tidak berduit]

Perkara biasa yang berlaku kepada penyimpan emas ialah mereka akan rasa seperti seolah-olah tidak berduit.

Walaupun duit itu penting, tapi rasa berduit itu sangatlah bahaya. Paling teruk kalau seseorang tu sebenarnya tak berduit tapi berlagak macam (rasa) berduit!

Mereka biasanya selalu fikir untuk belanja. Dan selalunya berbelanja melebihi daripada kemampuan sebenar dengan membuat hutang jahat.

Bagi mereka yang sememang berduit dan rasa berduit pula, duitnya mudah (cepat) bocor. Simpan sekejap, bocor semula. Simpanan tak pernah lekat.

Bila simpan duit susah lekat, pasti kekayaan kita susah nak berkembang malah mungkin lebih teruk daripada itu.

Sebab itu salah satu penawar bagi orang yang susah nak simpan duit adalah EMAS.

Sebab orang yang simpan emas mereka akan rasa macam tak berduit, sedangkan hakikat yang sebenar emas tu adalah duit.

Bila duit dah bertukar jadi emas, kita tidak lagi terfikir hendak beli itu ini atau berbelanja kepada perkara yang bukan-bukan.

Nafsu berbelanja kita dapat di kawal dengan tukarkan duit simpanan jadi emas sebab emas dapat hilangkan kita "rasa berduit".

Duit kalau dah bertukar jadi emas, kita akan ada tempoh bertenang untuk membelanjakannya sebab dihati kita akan timbul perasaan sayang bila hendak menjualnya semula kelak.

Jom simpan emas -kontek saya Nizam PG005353 http://gap.wasap.my

link http://linktr.ee/tokperaihemas

telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Sumber oleh:Khaja

Pajak Emas Ar Rahnu

BELI EMAS CARA PALING SELESA

Dengan Public Gold (PG), anda ada banyak kedah untuk beli emas. Anda boleh pilih cara yang paling anda selesa berdasarkan bajet anda.

(1) Cash n Carry

Datang ke mana-mana 18 branch PG, beli apa sahaja item yang ready stok. Bayar dan terus bawa balik emas. Kaedah ni sama macam kedai emas.

(2) Order Online

Order online 24/7 untuk dapat harga yang kita suka. Lepas bayar, datang ke mana-mana branch PG atau boleh pilih secara pos terus ke rumah (diinsurankan).

(3) Ansuran Patuh Shariah

Beli emas secara ansuran yang patuh shariah. 4 kali bayar atau 10 kali bayar (bagi item 100g ke atas). Habis bayar baru datang collect emas. Ini cara terbaik beli emas masa depan pada harga hari ni.

(4) Beli & Simpan Percuma

Beli melalui #AkaunEmasGAP secara online dan simpan secara percuma dengan Public Gold. Emas tu boleh keluarkan di branch terdekat pada bila-bila masa.

Jadi pilihlah cara yang paling selesa.

Apa pun kaedah belian, pastikan tulis nama saya sebagai Introducer. Anda akan mendapat khidmat nasihat percuma dari saya sebagai Dealer sah Public Gold.

Anda akan dapat khidmat nasihat percuma sepanjang hayat dan akan dimasukkan kedalam grup wassap khas emas. ( http://t.me/rahsiaemas )

Perunding Emas Public Gold

NIZAM PG005353

Wasap saya http://gap.wasap.my nak tahu lebih lanjut.

Bio link utk faham (ada video dan ebook) : Linktr.ee/tokperaihemas

Daftar Akaun secara percuma terus je -> http://pg.mdnizam.com


Emas #simpan emas untuk masa depan

[Gelisah sebab banyak duit dan emosi berbelanja]

Ada orang gelisah bila ada banyak duit dalam simpanan dia.

Gelisah sebab emosi sentiasa nak beli barang baru. Skrol FB banyak pulak jualan online ber 'iolls uolls' yang muncul kat timeline, sponsored.πŸ˜‚

Hati jadi tak tenang selagi tak dapat beli benda yang dia nak tu. Bila akan tenang? Bila duit dah habis. Hahah.

Nak bagi hilang tabiat ni, saya nak cadangkan simpan sebahagian duit gaji kita kepada emas.

Bila dah ditukar kepada emas, kita rasa sayang dah nak guna emas tu untuk tukar jadi duit balik.

Rasa nak simpan je.

Sebab emas ni selain kalis inflasi, dia juga kalis boros.


Jom daftar akaun simpanan emas PERCUMA je. Saya bantu tuan puan.

NIZAM - Priority Dealer PublicGold PG005353

Kontek je: http://gap.wasap.my

Telegram http://t.me/simpangold

Kad online: http://linktr.ee/tokperaihemas


Sponsored by http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongiswhatsapp


Emas #tokperaihemas

Adik-adik semua,

Sebelum beli kereta mahal,

Sebelum beli motosikal mahal,

Sebelum melabur,

Sebelum beli rumah,

Sebelum dan sebelum...

Buat simpanan dana kecemasan dulu 3 - 6 bulan gaji sejak awal permulaan kita ada pendapatan.

Lambat lah bang nak beli kereta. Ya lambat. Tapi biarlah lambat asalkan kita tak akan mudah terpalit dengan hutang jahat bila terdesak.

Antara instrumen simpanan ada beberapa di Malaysia:

1. Emas

2. ASB

3. Tabung Haji

Jangan tanya mana satu lebih baik kalau kita mampu simpan ke dalam ketiga-tiga akaun simpanan tu.

Jom mulakan sekarang.

Daftar akaun simpanan emas PERCUMA dan boleh beli emas bermula RM100 sahaja.

NIZAM PG005353

http://gap.wasap.my

http://linktr.ee/tokperaihemas


Emas Alternatif Bawa Wang Ke Luar Negara Daftar hari ini 23-Jan

Daftar sendiri Akaun Emas GAP Public Gold.

Kepada yang berminat nak buka Akaun GAP Public Gold dan tak ada masa nak pm/hubungi dealer.

Sebenarnya anda boleh je buat sendiri.

Pertama!!Fahamkan dulu apa itu GAP akaun by Public Gold.

Saya dah sediakan nota ringkas, senang faham.

Nota Ringkas: http://tinyurl.com/notaemasringkas

Kalau dah faham boleh terus daftar.

Pendaftaran: http://pg.mdnizam.com

Pastikan ✓ Generate PG Code sebelum klik Submit.

Dah daftar nak buat apa??

Hubungi saya terus. Nanti saya bagi percuma eBook dan handbook customer serta masuk dalam group WhatsApps support #tokperaihemas

Hubungi:

https://wasap.my/60136408906/sudahdaftar

Itu saja. Sangat Mudah.


Support Media Social Saya :

Telegram :

https://t.me/simpangold

Whatsapp group:

https://chat.whatsapp.com/DJtKTrQHkZyETfvL6uz9km

Facebook Page :

https://www.facebook.com/tokperaihemas/


NIZAM PG005353

ACTIVE PG DEALER

Cepat sebelum terlambat!

Emas Alternatif Bawa Wang Ke Luar Negara *jom simpan hari ini 23-Jan

UBAH SIMPAN 1 GRAM EMAS SETIAP BULAN DARIPADA SEKARANG!

Bagi sesiapa yang nak jadikan emas sebagai simpanan, saya sangat galakkan untuk bermula dengan menyimpan 1 gram emas setiap bulan.

Orang cakap sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jadikan ianya tabiat dan disiplin kan diri.

Cara ini lebih elok daripada beli banyak dan terus diam. Sebab cara ini adalah berterusan dan konsisten.

Sedar-sedar 1 tahun dah ada 12 gram sedangkan orang lain masih lagi menyimpan angan-angan untuk menyimpan beratus-ratus gram.

Anggap simpanan emas ni sebagai simpanan paksa dan lupa. Yalah, bila ianya dalam bentuk emas, kan susah sikit simpanan tu untuk disentuh dan dibelanjakan.

Banyak kelebihan yang kita boleh dapat dengan menyimpan emas ni. Tak kisahlah nak menyimpan berapa banyak pun, yang penting konsisten!

Bila nak menyimpan ni biarlah ada ilmu. Barulah kita konfiden, betul tak? πŸ˜‰

Nak mula simpan emas untuk gandakan simpanan? Whatsapp sekarang untuk info lanjut:

Nizam

πŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/60136408906/akaungap

linktr.ee/tokperaihemas

Saturday, January 22, 2022

Daftar Public Gold melalui Akaun GAP 22-Jan-2022

ALANG-ALANG DAH GAJI JOM SIMPAN EMAS 

Masa yang terbaik untuk kita mula menyimpan emas ialah masa kita berduit. Semakin cepat kita bermula, semakin banyak simpanan kita. 

Sasarkan untuk asingkan sekurang-kurangnya 10% daripada gaji kita setiap bulan untuk menyimpan sebelum kita berbelanja. 

Simpan dulu sebelum kita belanja gais, bukan belanja dulu baru menyimpan jika ada lebih..πŸ˜…

Tingkatkan simpanan apabila kita mendapat pendapatan tambahan, misalnya apabila kita menerima bonus.

Simpanan dalam bentuk emas lebih selamat dan tidak mudah bocor berbanding simpanan wang. 

Di Public Gold, kita boleh menyimpan serendah RM100 dalam akaun emas GAP dan buatlah simpanan dengan konsisten setiap kali dapat gaji.

Dalam tak sedar lama kelamaan banyak simpanan emas kita😊

Hari ini 1g = RM258

RM100 = 0.3876 gram

Nak saya bantu?

Jom mulakan simpanan emas sekarang. Daftar PERCUMA je.

Saya bantu tuan/puan dengan senyuman 😊

U͏n͏t͏u͏k͏ d͏a͏f͏t͏a͏r͏ A͏k͏a͏u͏n͏ G͏A͏P͏ P͏u͏b͏l͏i͏c͏ G͏o͏l͏d͏ k͏l͏i͏k͏: (Segera daftar hari ini 22-Jan-2022

--->> pg.mdnizam.com

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:

www.wasap.my/60136408906/SayaNakSimpanEmas

Jemput join chanel saya, banyak perkongsian ilmu pengetahuan tentang EMAS & PERAK.

https://t.me/simpangold & http://t.me/rahsiaemas


Pajak Emas #introducer PG005353

Kenapa kita simpan emas apabila tak mampu simpan duit?

1. Sifat emas itu sendiri menyebabkan kita sayang untuk guna atau pakai jadi automatik kita akan lebih berdisiplin menyimpan duit.

2. Duit kita ditukarkan kepada bentuk yang lebih selamat dan stabil sekiranya berlaku kejatuhan wang ringgit seperti yang berlaku kepada ekonomi Malaysia pada tahun 1997.

3. "Forgotten savings" automatik kita terlupa kita menyimpan, jadi kita akan ada simpanan secara tidak sedar.

4. Simpanan kecemasan dan backup "belanja hangus", jadi kita tidak perlu meminjam atau berhutang dengan orang lain.

5. Duit ketika gawat dan penyelamat simpanan ketika bankrap.

6. Duit antarabangsa, boleh gunakan emas ketika pergi luar negara dan tukar duit kepada currency negara itu.

Sekarang ini boleh simpan emas serendah RM100 dengan platform yang disediakan. Berminat nak simpan emas boleh hubungi saya.

Jom simpan emas sekarang -kontek saya Nizam PG005353 pada hari ini 22 January

Wasap:  http://gap.wasap.my

Bio link http://linktr.ee/tokperaihemas

Telegram: http://t.me/simpangold

Sponsored by http://t.me/kongsitelegram

Jom Register PGMALL Malaysia e-commerce No 1

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL.

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini http://tinyurl.com/pgmall2u

✅ Dah register, anda boleh lock in https://pgmall.my

✅ Cari lambang Whats in the Box. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Install apps pgmall. 

✅ Cari lambang bumi warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

Tanpa modal pun dah boleh mula. Mudah je. Kunci utama adalah rajin, rajin dan rajin.!!


Group Viral Telegram & Whatsapp --> http://t.me/kongsitelegram & http://t.me/kongsiwhatsapp