Friday, April 16, 2021

Jom menabung emas pada hari ini 16 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Thursday, April 15, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Teknik Mengambil Untung Pelaburan Emas *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 15 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Wednesday, April 14, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Harga Emas Jatuh, Rugi atau Rezeki? *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 14 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Tuesday, April 13, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Harga Emas Jatuh, Apa Nak Buat? *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 13 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Monday, April 12, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Faktor Kenaikan Harga Emas *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 12 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Sunday, April 11, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Tips Memahami Naik Turun Harga Emas *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 11 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Saturday, April 10, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Cara Mudah Meramal Kenaikan Harga Emas *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 10 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Friday, April 9, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Bila Masa Terbaik MENJUAL Emas? *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 9 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Thursday, April 8, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Bila Masa Terbaik MEMBELI Emas? *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 8 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Wednesday, April 7, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Benarkah Harga Emas Akan Naik? *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 7 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Tuesday, April 6, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Strategi Pelaburan Emas 2019 *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 6 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Monday, April 5, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Posisi Penting Dalam Pelaburan Emas *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 5 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Sunday, April 4, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Strategi Pelaburan Emas *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 4 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Saturday, April 3, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353

Buat Pinjaman Beli Emas, Adakah Berbaloi? *jom tukar wang jadi emas

"RISAU ADA EMAS TAPI TAK TAHU NAK SIMPAN KAT MANA..."

Sekarang tak perlu risau lagi dah!! Nak beli ke, nak simpan ke, buka sahaja akaun dengan Gold Accumulation Programme (GAP).

Jom buka & simpan dengan Akaun GAP di Public Gold melalui Nizam @ #tokperaihemas - INTRODUCER PUBLIC GOLD (PG005353) 

✅ Lebih murah

✅ Lebih mudah

✅ Patuh syariah

✅ Tiada upah simpan dikenakan

-

Nak beli & simpan emas terus? 

.AMAT DIGALAKKAN dengan PUBLIC GOLD!

Ubah "Mindset" 

Daripada BELI kepada TUKAR

Kita ubah mindset beli kepada tukar.Selalunya kita beranggapan ada duit beli emas, cuba ubah mindset ada duit tukar kepada emas.

Bila beranggapan beli, mindset kita akan berkata "habis la wang aku".

Dah berjaya ubah mindset macam ni, lebih mudah kita kumpul #asetemas.".

Tukar wang jadi emas, wang kita tak habis , cuma bertukar rupa daripada kertas kepada logam emas.Lagi seronok kumpul emas berbanding wang kertas.

Jadi apa tunggu lagi? Jom cepat klik di bawah SEKARANG!  

PENDAFTARAN FREE - http://pg.mdnizam.com

kontek --->> http://linktr.ee/tokperaihemas


Jom menabung emas pada hari ini 3 April. Kalau tak start hari ini bila lagi!

**MENABUNG EMAS ITU SERONOK** (KAYA TANPA SEDAR) 

Aku dulu susah sangat nak menyimpan..

Simpan sikit.. korek balik..

Simpan sikit.. Korek lagi..

Simpan Awal bulan.. Hujung bulan korek lagi!!

Apa nak jadi dengan aku nie!!

Macam mana nak kumpul budget untuk:

1) Perkahwinan

2) Miliki Rumah

3) Tunaikan haji

4) Dana pendidikan anak-anak

5) Dana persaraan

6) Rolling business

7) dan lain-lain yang memerlukan modal!!

Sampailah aku jumpa satu ubat mujarab bagi hilangkan penyakit boros aku ini iaitu emas.

Hebat betul penangan emas ini. Betul lah kata orang tua-tua.. simpan emas.. bagus.

Kawan-kawan... duit ringgit, bila kita fikirkan.. ianya memang dibuat untuk kita guna. Sifatnya adalah untuk kita gunakan.

Betul tak?

Tapi emas tidak!! Kita akan hilang sifat boros bila kita mula simpan aset emas. Kita akan kumpul dan kumpul sampailah kita berjaya capai matlamat kita.

Lagi pun!!! kalau simpan emas nie, ianya kalis inflasi. Nilai simpanan kita tak akan berkurang.

RM100 5 tahun lepas macam-macam kita boleh beli. Tapi hari ini? RM 100 bawak pergi market beli ikan.. 2 jari jee setel!!

Itulah sifat wang kertas. Nilainya akan susut di masa hadapan. Tak macam emas!!

1 Dinar emas (4.25gram) sudah terbukti mampu simpan nilainya. Sejak zaman Nabi Muhammad S.A.W lagi.. Sahabat nabi beli seekor kambing dengan harga 1dinar emas. Hari ini 1 dinar emas sekitar RM 1200 masih tetap boleh miliki seekor kambing. Hebat!!

Menarik sangat kisah emas ini. Kawan-kawan nak saya guide untuk mulakan simpanan emas?

Di Public Gold, serendah RM 100 pun kita dah boleh mula simpan aset emas.

Buat rakan-rakan yg nak saya bimbing mulakan simpanan emas serendah Rm100, boleh terus whatsapp 60136408906 atau klik link WhatsApp di bawah untuk respon lebih cepat.

Klik link WhatsApp dibawah👇👇👇

gap.wasap.my

Whatsapp Group :

https://tinyurl.com/simpangold

Telegram Channel : 

https://t.me/simpangold

Friday, April 2, 2021

Public Gold GAP Account (0.3++gram) : 999 (24K)

WHATSAPP SAYA DI 0136408906 untuk Respon yang lebih cepat

Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold

PG005353 (NIZAM)

Account Emas GAP (Gold Accumulation Program)

- RM100 akan dapat 0.3++gram atau boleh beli 1gram dan keatas (masih tiada fizikal)

- Emas akan dimasukkan ke dalah simpanan GAP dan dikumpulkan sehingga mencapai berat yang ingin dikeluarkan (1g, 5g, 10g++)

- Pembukaan akaun adalah PERCUMA dan tiada kos tambahan (Minimum pembelian RM100)

- Simpanan boleh difizikalkan (1g-1Kilo) Goldbar/Dinar

- Emas boleh diambil dan dikeluarkan di mana-mana cawangan PG terdekat

- Sangat digalakkan bagi mereka yang bajet kecil (10g kebawah) kerana harga /gram lebih murah berbanding terus grab item.

.

SELEPAS PEMBAYARAN Chat / Whatsapp saya detail dibawah

untuk pembukaan akaun ke 0136408906 (NIZAM) or https://gap.wasap.my


Full Name (as per I/C copy) :

IC No. :

Contact No. :

Email (1akaun 1email) :

Address :

- harga emas terkini boleh rujuk di laman web rasmi PG : http://www.publicgold.com.my

.Jemput Join Telegram : https://t.me/simpangold


SEBARANG PERTANYAAN :

0136408906 (NIZAM)

http://gap.wasap.my

-------------------------------------

INTRODUCER : PG005353